Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Holdbarhet hjemmelaget karamellpudding

#1

Angelique sa for siden:

Er det noen som vet det?
Min mor lagde to store til julaften og jeg har en hel igjen.
Lurer på om den holder seg til nyttårsaften. Har selvsagt stått kaldt siden julaften.


#2

Joika sa for siden:

Det gjør den nok ikke.

Dvs med mindre ingrediensene dere har brukt har lang levetid. Men jeg tror ikke den holder. :niks:


#3

Kanina sa for siden:

Det går kanskje an å fryse den, hvis den fortsatt er fin?


#4

Angelique sa for siden:

Min mor har laget den etter skikkelig gode gamledagse måten, av eggeplommer og koking i stekeovnen.
Den er fremdeles like fin og smaker like godt (smakt i kveld)
Men kan den fryses da? Har aldri prøvd det.


#5

Maz sa for siden:

Moderen laget alltid gammeldags karamellpudding og de stod fint en uke.


#6

Benzo sa for siden:

Tror du kan fryse den, de selger jo frossen karamellpudding i butikken. Tror kanskje den holder seg i kjøleskapet også, den er jo stekt. Ville lagt den i en tett beholder, og du kjenner fort om den er dårlig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.