Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forrett-tips?

#1

Obelix sa for siden:

Skal ha middagsgjester i morgen og skal servere Elg-/Reinskavgryte med sjokoladefondant til dessert.Både hovedrett og dessert er jo kraftige saker, men tenkte kanskje å ha en liten forrett.Noen tips?Kan jeg ha focacciabrød til noe? Fikk så veldig lyst på det nemlig.


#2

Interference sa for siden:

Hm, aspargessuppe var det første som fallt meg inn.
Eller spinatsuppe. :nam:


#3

Obelix sa for siden:

Takk for tips.
Det ser ut til at middagsgjesterplanene renner ut i vasken, men skal ha suppe i bakhodet.


#4

gnuri sa for siden:

om det blir av, så er jo røkelaks i lefse smurt med snøfrisk, ruccola og purre veldig godt og enkelt :nam:
Da kan du rulle det sammen, og skjære fingermatbiter som du setter tannpirkere i, slik at folk kan styre selv hvor mange de vil spise til forrett :riktig:


#5

Tertit sa for siden:

Dette er enkelt og utrolig godt! :nam:


#6

Obelix sa for siden:

Det blir ikke noe av idag, men mulig til helgen.

Jeg er syk :stakkar:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.