Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmetreningsapparat?

#1

leliane sa for siden:

Har du det? Og så det viktigste; bruker du det til noe annet enn klesstativ? :knegg:

Har du noe å anbefale?

Dere som bruker det aktivt - hva gjør dere for å motivere dere? Film? DVD? Musikk? "Gulrot"?


#2

Spoon sa for siden:

Har spinningssykkel, som står i kjelleren......... :flau:

Men har seriøst planer om å begynne å bruke den når vi flytter inn i nytt hus, muligens ha den på loftstua. Har vurdert spinningdvd, må ha noe som motiverer. :nemlig:


#3

Olvina sa for siden:

Ja, det har vi. Vi har eit multiapparat med step og ulike mogelegheiter for vekttrening. Vi fekk anbefalt å satse på eit apparat med vekter og ikkje strikkar som motstand. I tillegg har vi eit slikt som dette, som også er mykje brukt. Eg har også lyst på eit Ellipseapparat, men det står foreløpig på ynskjelista.

Motivasjonen er høg musikk med fart i, og gjerne heile familien i aksjon på ein gong. Minste kjem ofte og lurer på om vi ikkje skal trene, for ho elskar å hoppe på minitrampolina som står der. Vi har altså eit eige rom for treningsapparata.


#4

Dragen sa for siden:

Spinningsykkel, midt i stua, flittig brukt av undertegndede, og til enhver tid fri for klesvask. :stolt:


#5

Mikkeline sa for siden:

Spinningsykkel på soverommet. Har vært mye brukt tidligere, men akkurat nå funker det som klesstativ...


#6

Anne C sa for siden:

Spinningsykkel midt i stua, det eneste stedet jeg har plass til den. Periodevis brukt, men for det meste et klatrestativ til gutta. Jeg bør begynne å bruke den mer......


#7

Snippa sa for siden:

Har ellipsemaskin og spinningsykkel. Brukes ikke om våren/sommeren, men litt i vinterhalvåret.

Jeg må se sport for å orke. Som regel ser jeg en omgang (fotball) mens jeg trener, dusjer i pausa og får lov av meg selv til å sitte i ro uten å gjøre noe annet enn å se på tv andreomgang.


#8

Kaktus sa for siden:

Jeg leste hjemmebrentapparat. :rofl:


#9

Bergensis sa for siden:

Eg fekk elipsemaskin til jul i fjor. Den står nede i vår ultrakjipe, fuktige og mørke kjellar. Men saman med ein bærbar DVD-spelar og eit utval av seriar, funkar det utmerka! Trenar 2-3 gonger i veka. Varierer mellom ulik intensitet og intervall.

Det hender eg brukar den når eg tyter med søster eller veninne i telefon. Litt sånn kinderegg: Tyting, mosjon, forstyrrar ikkje TV-sjåande mann. Ikkje allverdens effektivt, sjølvsagt, men det er mosjon åkkesom.


#10

Ina sa for siden:

Jeg har tredemølle på gjesterommet, brukes flitting, iallefall i vintersesongen. Bruker alltid ipod når jeg trener.


#11

Matir sa for siden:

Jeg leste hjemmebrentsapparat :lol:

Har ikke treningsapparat, men ønsker meg en elipsemaskin.


#12

Mei sa for siden:

Mitt beste hjemmetreningsapparat er DVD-spilleren med tilhørende utvalg av 4-5 treningsDVDer. I tillegg et par håndvekter samt vekter jeg fester på ankler og håndledd og bruker mens jeg trener.


#13

Fluke sa for siden:

Det hadde vært artigere om det sto hjemmebrenningsapparat. :nemlig:

Vi har Wii Fit. :glis: Og den er så liten at den går under sofaen når den ikke er i bruk.


#14

Fru Snurp sa for siden:

Ser at det er flere som leste hjemmebrentapparat... Jeg har virkelig ikke noe i denne tråden å gjøre! :lusker ut igjen og lurer på om 2 år uten å drikke noe særlig påvirker alkoholpreferansene:


#15

Go\jenta sa for siden:

Har fått oss Wii fit i julen. Moro for hele familien! Og motiverende for treningen..ikke minst.:)


#16

OlleVia sa for siden:

Hva betaler en for en spinningssykkel? :)

#17

leliane sa for siden:

Hjemmebrentsapparat, dere... :snurt:

Takk for innspill. Jeg tror, når jeg tenker meg om, at jeg vil jogge i stedet... :)


#18

C3PO sa for siden:

Vi har kjøpt oss tredemølle i dag - sterkt nedsatt. Jeg har store forhåpninger til den. Den skal ikke bare brukes til skikkelig kondis, men litt småmosjon de dagene været er for stygt til å gå tur. Den skal stå i kjelleren, og jeg regner med å bruke iPoden, slik som jeg gjør når jeg er på treningssenteret. Det er godt mulig at det blir TV til den, men det får jeg se på.


#19

Irma sa for siden:

Ja, jeg har ellipsemaskin og den har blitt mye brukt. Har også småutstyr som frivekter, treningsmatter, ball, bosu, treningsbenk, stepkasse osv. For meg har muligheten for variasjon vært viktig for treningsmotivasjonen. Kun ellipsemaskin over tid hadde jeg nok blitt fort lei av.


#20

Skilpadda sa for siden:

Vi har trimsykkel i stuen, og den bruker jeg flere ganger i uken. Jeg ser på TV-serier på DVD mens jeg sykler, eller dersom TV-en er opptatt, hører jeg på lydbok.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.