kisha sa for siden:
Det har lagt i fryser hele tiden. Skal jeg ta sjansen?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
kisha sa for siden:
Det har lagt i fryser hele tiden. Skal jeg ta sjansen?
Mikkeline sa for siden:
Du blir sikkert ikke dårlig, men smaken kan jo være forringet. Det skader vel ikke å prøve?
Røverdatter sa for siden:
Jeg ville aldri spist det. :niks: Det går vel fort transmak i hvalkjøtt som har ligget så lenge gjør det ikke? Har du noe i backup da?
kisha sa for siden:
Jeg tar sjansen. Det blir nok godt krydret.
kisha sa for siden:
Det ligger i vakumpakning, så jeg tror det går bra.
trøtt sa for siden:
Hvalkjøtt er ganske magert er det ikke? Hvis det er det så går det nok fint. Vi spiser viltkjøtt som er flere år gammelt uten problemer (og jeg er rimelig sær på mat og holdbarhet). Svinekjøtt derimot ville jeg aldri spist et år etter holdbarhetsdatoen.
kisha sa for siden:
Jo det er magert.
Backupen blir å spise ute. Det er til i morgen, jeg vil aldri ta sjansen på å servere det i et selskap før det er prøvd ut.
Aminta sa for siden:
Aldri i verden. :iiik:
Mauser sa for siden:
Hadde jeg lett spist.
kisha sa for siden:
Jeg burde vel ha laget en poll. :knegg:
Takk for svar, det ser ut som om flere ville ha prøvd.
Tinka sa for siden:
Det hadde jeg spist.
Stompa sa for siden:
Hvis datoen er for ferskvare ville jeg spist det. Er datoen for frysevare ville jeg nok stått over.
Che sa for siden:
OM det ble er ferskvaredatoen som er gått ut, så har jeg ingen problemer med det (eller, sånn utenom det faktum at det er snakk om hvalkjøtt da :grøsse: )
kisha sa for siden:
:confused: Det står bare best før 12.2007.Jessica sa for siden:
Det hadde jeg ikke spist. Det taper seg i smak og så lenge etter så..... nei det ville jeg ikke spist.
Mamma Rosa sa for siden:
Det hadde jeg aldri klart å spise.
Libra sa for siden:
Jeg hadde aldri tenkt på å sjekke datoen på hvalkjøtt fra fryseren. :sparke: Men, hvis jeg hadde oppdaget det tror jeg ikke jeg hadde brydd meg. Det jeg hadde vært obs på er om det har kommet transmak i kjøttet. Smak på det når du mener det er ferdig og hvis du kjenner transmak så må kjøttet bare få stå i gryta/panna og koke en stund, da bruker transmaken å forsvinne.
annemede sa for siden:
Jeg har spist gammelt hvalkjøtt en gang. All verdens krydder klarer ikke å ta bort den dårlige smaken. Du blir ikke syk da.
safran sa for siden:
Altså, det er jo frossent. Det blir ikke farlig å spise, men det kan hende smaken ikke er så bra. Det lukter du fort når det tiner, tipper jeg.
Anne C sa for siden:
Dere dævver nok ikke, og som sarfran sier så merker du med en gang det er tint om det kan spises eller ikke.
kisha sa for siden:
Jeg får komme med rapport etterpå.
kisha sa for siden:
Det var ingen ting i veien med det.:nikker:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.