Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Med baby til Gran Canaria

#1

Levic sa for siden:

Vi rømmer fra dette iskaldet landet, og reiser til Gran Canaria neste torsdag. Har aldri reist med så liten baby før (6 mndr), og lurer på om dere reisedamer har noen tips? Skal ihvertfall ha med mei tai og solhatter. Det er det jeg vet:)
Bleier og grøt også.


#2

Karamell sa for siden:

Vi har vært på Tenerife med baby. Kan ikke huske vi tok med mer enn klær, vogn, solhatter, solkremer, MME og bleier. Nok bleier.


#3

Gerbera sa for siden:

Bagen til vogna bla altfor varmt for oss når vi var på Gran Canaria med 4 mnd gammel baby, så den ble bare brukt til soving på natta. Ullpysj hvis dere har air-condition på rommet, det ble kaldt hos oss natterstid. Altfor varmt å bære i sjal i hvertfall, mulig det er bedre i mei-tai? Solhatt og kortermede bodyer var det vi brukte, supplerte med tynn bukse/strømpebukse og tynn jakke på kvelden. Jeg ammet, så vi trengte
ïkke ha med noe ekstra. Helsetepper er greit, både for å ha noe lett over når de sover på dagen, og for å skygge for sola om det blir nødvendig. Bleiene er dårlige og dyre der nede, så ta med så mye du får plass til unde vogna.

Kommer jeg på mer, oppdaterer jeg, heldige dere som skal på tur!


#4

Levic sa for siden:

Åh bleier under vogna var smart ja. Tar et par pakker.

Det er mellom 19 og 20 grader der, men er det såå varmt? Husker liksom ikke helt hvor varmt det er. I sommer var det jo 29 grader her på østlandet, og det var helt uutholdelig. Skal jeg ta med mange kortermete bodyer altså. Tenkte jeg skulle pakke vanlige klær minus strømpiser..


#5

Anne C sa for siden:

Jeg har vært på ferie med en 9 uker gammel baby i januar, Lanzarote. Vi hadde ikke knallvær, men vi brukte vanlig sommertøy. Tror det er greit med kortermede bodyer. Det er endel år siden, og vi hadde bare vært foreldre i 9 uker, men det gikk overrraskende bra. Vi hadde med oss bleier og NAN, men det fikk man også kjøpt der. På Gran Canaria har vi vært mange ganger med barn i de siste årene, og der får man tak i alt man trenger. Vi pleier alltid å ta med bleier som vi lurer med i vogna.


#6

Hønni sa for siden:

Det er supert med baby på Gran Canaria på denne tiden. Ikke for varmt, men deilig. Det blir kjølig på kvelden.


#7

mkj sa for siden:

jeg er her nå - så her får du fersk info.

Været er skiftende på denne årstida. Sol eller overskyet på dagene, grei temperatur, men om dere skal være ute om kveldene så er det genser/jakke og lang bukse som gjelder. Og husk sokker.

Det er veldig dyrt her nå pga euroen, og bleier er dyrt fra før av, men om du skulle gå tom og trenger å kjøpe så er Dotot det samme som pampers, de har et annet navn her bare.

Litt kaldt i vannet er det også, men det er jo mulig at bassenget der dere skal er oppvarmet.

Hvor er det dere skal?


#8

mkj sa for siden:

Vi har vært her i tre mnd nå og har greid oss fint med en trille med kalesj. Ingen grunn til å bakse med stor vogn, og har du i tillegg tre-hjuling, kan fortauene være for smale (kommer an på hvor du skal selvsagt)


#9

Levic sa for siden:

Ai så fint med fersk info.

Vi skal til Bahia Feliz. Bassenget er oppvarmet.
Har Bugaboo, så den er vel grei nok der nede. Har også tatt all inclusive hotell, så vi slipper å gå gatelangs om kveldene med to små barn for å finne spisested.

Hvor er dere? Gleder meg til litt varmere vær. Selv om det ikke er såå varmt.


#10

mkj sa for siden:

Bahia Feliz - der er det nok helt supert å ha all-inclusive, for utenfor murene der er det ingenting.

Kan nok være mye vind der, det er litt blåsete til. Hvis dere bare har overskyet vær kan det være en ide å ta bussen/leie en bil å dra til Puerto Rico, der er det litt mer værsikkert, selv om det er ustabilt der også.

I romjula var det mye vind og regn her, men i 2009 har vi så langt hatt superdupert vær (i Arguineguin - jeg vet ikke hvordan været er på Bahia Feliz, men antar at det er OK der også)

God tur!


#11

trøtt sa for siden:

Vi var på CG i mars og de første kveldene var det ganske kaldt. Hadde jeg hatt baby med nå så ville jeg hatt med sommerdyne, ikke bare tepper. Fleecejakke til alle er også deilig hvis dere skal sitte ute litt på kvelden.


#12

Levic sa for siden:

Ok. Vi tenkte å leie bil et par dager bare for å få oppleve litt annet enn bare hotellet.
Tar med sommerdyne, og skinn til vogna. Skal pakke ekstra klær til kveldene også.
Håper virkelig ikke det blåser og er for kaldt. Men, men. Uansett bedre enn 10 minus som er her nå. Brrr.

Tusen takk for tipsene dere. Veldig bra.


#13

Høyt&amp;Lavt sa for siden:

Kanskje et laken til strandturen? Min gutt kravlet seg iallfall fort utenfor håndklær og tepper og fikk spist litt sand... Med et dobbelt laken komme den lille seg ikke så lett ut i sanden...
God tur, iallfall! :litt misunnelig: :Smil:


#14

Levic sa for siden:

Ja det var lurt. Eller et gigantisk stort tynt teppe.
:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.