Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Flyttbar varmeovn

#1

Palmen sa for siden:

Vi trenger en flyttbar varmeovn eller tre, det har blitt skikkelig kaldt i det siste. Den siste vi kjopte var en flyttbar oljeovn, men det begynner jo å bli en 8-10 år siden og det har sikkert skjedd noe på den fronten i det siste også.

Hva anbefaler dere? Merker og utsalgssteder?


#2

Left sa for siden:

Den varmekilden jeg er mest fornøyd med i hybelen - hvor vi ikke har vedfyring - er gassovnen. Den varmer opp hele stasen på et blunk. Billig å bruke også. Ei 11 kg´s gassflaske varer lenge her, og det koster vel ca 240,- å fylle den. Den siste hadde vi nesten 14 dager, og da trengte vi ingen annen varmekilde.
Vi har også en flyttbar konvektorovn, Adax 2000watt jeg er fornøyd med, for den kan brukes på 800w eller 2000w, og den har også vifte, slik at det blir raskt varmt.


#3

-ea- sa for siden:

Jeg bruker en frittstående oljefylt ovn som jeg kjøpte på Elkjøp i vår. Når jeg fyrer i vedovnen, så dytter jeg den bare inntil veggen i en krok. Det er alt jeg har av varmekilder i leiligheten, bortsett fra en bitteliten panelovn under vinduet på kjøkkenet.


#4

Tertit sa for siden:

Vi har bygd "kjellerstue" i hagen. Den blir brukt ofte, men ikke hver dag. Som varmejilde har vi oljefylt ovn på det laveste til hverdags. Når vi skal være der setter vi å på gassovnen en 10 min. tid. Kjempefornøyd med gassovnen, det blir så utrolig fort varmt. Som plommen sier, er den rimelig i bruk også. :)


#5

Palmen sa for siden:

Valget ble forholdsvis enkelt. De var nemlig utsolgt for de frittstående oljefylte ovnene, og vi ville ha ovn i dag! Det ble en liten vifteovn fra Delonghi, som har termostat, 1800W og kan flyttes rundt i en fei. Den testes nå.


#6

Tertit sa for siden:

Høres ut som en grei ovn det :)


#7

Palmen sa for siden:

Hm, gassovn høres unektelig smart ut! Skal notere meg det til neste gang, som antageligvis ikke blir så lenge til. :kald:


#8

Tertit sa for siden:

Gassovn er smart. Har du gassgrill kan jo gassflaska brukes til grillen sommerhalvåret og ovn i vinterhalvåret. :nikker:


#9

Left sa for siden:

Kjempesmart.
Jeg ville tro du får ovn og flaske til under 1500,-
Vår er en såkalt kombiovn, som også kan brukes på strøm, men det har vi aldri forsøkt. Deilig å ikke være avhengig av strøm for å kunne bruke den. Kan draes med på terassen f.eks osv.


#10

Tertit sa for siden:

11 kg gassflaske i stål tror jeg ligger rundt 1000 kr, noen hundrelapper mer for ei komposittflaske. Ovnen betalte vi 1000 kr for, men har sett de til 700 også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.