Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overnatting i Praha

#1

LilleT sa for siden:

Jeg drømmer litt ... :sparke:

Praha for fem personer (barna er 6, 13 og 15). Ønsker å bo sentralt, helst i leilighet, så vi får bodd sammen alle sammen.

Vet noen av dere om en egnet plass?


#2

Tertit sa for siden:

Jeg drømmer også... abbonerer på tråden


#3

Snippa sa for siden:

Litt på siden av det du spør om, men avstandene i Praha er veldig små. De fleste steder kan du fint gå til sentrum, selv om det ser ut på kart som om det er kjempelangt.

Vi har bodd midt på torget på dette hotellet:
www.hotel-rott.cz/hotel-rott/
Vi bodde i en av suitene. Der var det i hvert fall nok plass til 2 voksne og 3 barn (stor dobbeltseng, dobbel sovesofa + mer enn nok gulvplass for ekstraseng), men om de tillater det vet jeg ikke. De svarer greit på mail der, så det er jo bare å forhøre seg :) Lurer på om de ikke hadde en leilighet tilknyttet til hotellet de også leide ut.


#4

LilleT sa for siden:

Takk for tips, Snippa!

Grunnen til at jeg presiserte det med sentral beliggenhet var at foreldrene mine klarte å booke seg inn på et hotell som lå veldig langt fra sentrum da de var i Praha. Det gikk visstnok mye tid med til å sitte på ulike offentlige transportmidler. Det er jeg ikke så interessert i. Jeg søkte litt på leiligheter på hotels.com og fant at det var flere som lå 1 -1,5 km fra sentrum. Det er sikkert ikke noe problem, altså.

Hvordan er forresten Praha for en seksåring?


#5

Éowyn sa for siden:

Vi var fire voksne og tre barn som bodde i leilighet leid av Prague.st. Vi bodde i området som heter Andel. Undergrunden lå rett rundt hjørnet og det tok kort tid til sentrum.

Leiligheten hadde to soverom, bad med vaskemaskin, stue og et lite kjøkken. Ikke langt unna lå et kjøpesenter med Tesco så vi handlet inn mat til frokost osv.

www.prague.st/apartments-new/


#6

Nessie sa for siden:

Min søster, Tussilago, bodde i en leilighet i Praha med noen venninner, skal få henne til å sjekke! :jupp:

Ellers anberfaler jeg restauranter gjennom www.kampagroup.com/en/index.php - litt dyrere enn de billigste, men fint! :) Men de er populære da, og man må nok bestille bord. Vi var på den "Cowboy" restauranten.



#8

LilleT sa for siden:

Tusen takk for tips! :neie:


#9

Maverick sa for siden:

Jeg iler inn i alle Praha-tråder for å si at dere for all del ikke må bo på Hotel Dum. :nemlig: :hjelpsom:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.