Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nye Elixia Tennisland - mye bra og stor spaskuffelse

#1

Balanse sa for siden:

Da har vi vært og sett på det nybygde senteret, og her var det mye snadder. Store luftige lokaler, ok barnepassområde med en liten kino a la Ikea +, dusjene ser bra ut og det er praktisk med frisør og restaurant (Garcia - nam, nam) i samme lokale. Men jeg må si jeg synes spa-delen var villedende markedsføring. Det var to vanlige saunaer og en dampsauna med noen fancy plastikkseter. That's it. Hvor var boblebadet, velværesone og behandlingsmuligheter? Hva skal egentlig til for å kalle noe spa, tro? :rolleyes:


#2

Balanse sa for siden:

Nå var det ikke noen livsviktige spørsmål her, men jeg dytter litt likevel.

Ingen som har vært på andre Elixia med "spa" og kan si noe om hva som legges i ordet der?


#3

Lisa sa for siden:

Jeg bruker Elixia Ringnes Park og Carl Berner og selv om begge disse også markedsføres som et av Norgest fineste så må jeg si meg enig i din beskrivelse av Spa fasilitetene ... overhode ikke som markedsført.


#4

Balanse sa for siden:

Wikipedia er vel godt nok som oppslagsverk for denne problemstillingen, og der mener de at

Elixia må vel gå under betegnelsen fitness spa, men de har jo ingen behandlingstilbud her. Har de det i Oslo, da?


#5

Muad'Dib sa for siden:

Jeg bruker Elixia Sandvika, de har utover finsk sauna, herbarium (som lukter sure sokker og er kjølig) og tyrkisk bad en ekstra fancy dusj og en haug snø. Kanskje også kuldskvulp, men har ikke prøvd denne.


#6

Balanse sa for siden:

Det er antakelig tyrkisk bad de har på Forus? :gruble: Et rom fylt med damp og noen høyryggede hvite plastikkstoler?

Jeg skal på trening der i dag, og gruer meg litt. Regner med det er fullt av folk med nyttårsforsetter i tillegg til en de som er nysgjerrige på nye lokaler. Paradoksalt nok skal de servere kake...


#7

Dixie Diner sa for siden:

Hæøææ? De har jo snakket så varmt om denne spa-avdelingen som skulle være såå fantastisk og jeg vet ikke hva. :dåne:

Har de allerede åpnet? De skulle jo ikke åpne før i dag? Jeg og ei venninne skal dit i dag og se. De har jo åpningsdag i dag, med kake og greier.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Jeg hører mange reagere på det, selv ser jeg overhodet ikke problemer. Hva er galt med å servere kake på en nyåpning, spesielt der man trener bort de ekstrakaloriene etterpå? :glis:


#9

Balanse sa for siden:

Jeg synes ikke det var et problem med kaken, da. Mest morsomt, siden det er januar med alle nyttårsforsetter der "alle" har sluttet med usunn mat og strlmmer til senteret for å kvitte seg med julekiloene og antakeig ikke ønsker seg noen flere ekstrakalorier.

Spa-delen er forhåpentligvis mer enn jeg forsto, men jeg har mine tvil. Snakket med en av de som jobber der også, og han var heller ikke imponert. De åpnet for trening i dag, men har hatt åpent i helga også, for innmeldinger og "kikke innom"-besøk.


#10

løve70 sa for siden:

Jeg skal også dit for å trene i dag, på Total timen klokken 16.50....

Dumt å høre at Spa delen ikke innfridde, men satser på at resten er bra. Får aldri tid til å benytte meg av badstu etc. allikevel....

Frykter at det blir kaos, med masse nye medlemmer samt alle de med gode nyttårsforsetter.....


#11

Dixie Diner sa for siden:

Jeg hadde nok heller ikke benyttet meg noe særlig av spa-et, men irriterer meg over den saftige markedsføringen, som om dette var noe helt utrolig fantastisk.
Jeg viser meg ikke i dusjen eller lignende med all løshuden uansett. :sparke: Kjører rett hjem og skifter.

Jeg er glad jeg ikke skal trene i dag, men det er vel ikke akkurat mindre kaos resten av uka eller de neste par ukene. Håper det dabber fort av. Det er ikke trening på gamle Tennisland nå lenger, sant? Alt er flyttet bort?


#12

Balanse sa for siden:

Gamle Tennisland er blitt Sandland (sandvolleyball-baner)!

De har bare nytt utstyr på det nye senteret, bare noen "reservedeler" som er tatt med. Det er virkelig blitt fint og innbydende.

løve70, :paranoid:


#13

Divine sa for siden:

Jeg synes det er synd at det er fellesspa, jeg. Jeg hadde kanskje gått inn i en spaavdeling med bare kvinner, men en fellesspa hvor man må være iført bikini? Nei, ellers takk. :skremt:

Jeg synes for øvrig jeg ser deg på Elixia stadig vekk, Muad'Dib, men jeg er aldri heeelt sikker på om det er deg, så jeg tør ikke hilse. :flau:


#14

kalufs sa for siden:

Jeg bruker også Elixia Sandvika og er enig i at SPA avdelingen ikke er noe å skryte av. Samme med Elixia Sjølyst.


#15

Divine sa for siden:

:paranoid:


#16

kalufs sa for siden:

Ja, ikkesant? Nå kan vi gå der og titte rart på alle som ser ut som de er mammaer og henger på nett...



#18

Miss Norway sa for siden:

:knegg:

Jeg har prøvd Spa-avdelingen på Sjølyst, men de kalte det da ikke SPA? Ihvertfall ikke før; AquaRelax var navnet da jeg var der. Fordelen er jo at det er gratis; på en vanlig Spa må man jo betale massevis for dyre behandlinger. På mitt senter er det hudpleie og fotpleie tilknyttet (men vi har ingen Spa-garderobe; kun vanlig badstue), der en betaler vanlig pris for stell.

Ellers: ingen fare med å bruke Fellesdusjspawhatever-området jenter, det er aldri noen mannfolk der likevel... :blunke:


#19

Divine sa for siden:

Det er da vel ikke noe problem. Jeg synes det er flott at et treningssenter serverer kake, jeg. Hvorfor skal det være en motsetning mellom trening og kakespising? På min Elixia har de fredagsvafler. Et knall konsept! :jupp:


#20

Dixie Diner sa for siden:

Digg! Og jeg er helt enig. Jeg skal feks. ikke slanke meg, jeg trener kun for å stramme meg opp og ha en god helse, og jeg spiser gladelig kake av og til uten å tenke over det (ikke at det har noe med vekt å gjøre, alle SKAL kose seg av og til). :nemlig:


#21

Balanse sa for siden:

Jadajada. Jeg er ikke anti-kake jeg heller. (As if)

Det paradoksale var mer at det var den første åpningsdagen for trening i januar. Eller er jeg den eneste som ler av det?


#22

Dixie Diner sa for siden:

Jeg snakker ikke sånn egentlig om det du skrev, men om det jeg har hørt av andre. Mange jeg har snakket med har reagert på at et treningssenter serverer KAKE (grøss og gru og stor ståhei). Jeg skjønner ikke oppstyret. Jeg skjønner jo hva du mener, men synes ikke det var så morsomt nei. :humre:


#23

Balanse sa for siden:

Jeg kan gjerne være syndebukk, men jeg reagerte ikke på kaken altså. Det vil si, jeg synes det var en morsom "timing", men ikke slik at jeg lo høyt. Jeg har egenlig aldri møtt noen som har vært så veldig motstander av kake på treningssenteret heller. Nå skal jeg gå og speide etter løve70 snart.

Miss Norway, takk for tipset, kanskje jeg skal teste fellessaunaen en dag.


#24

Dixie Diner sa for siden:

Jeg lurer på om noen kommer bort til meg på trening en dag og spør om jeg er Iset, jeg opplevde det på Kvadrat en gang. :knegg:


#25

Dixie Diner sa for siden:

TV2 var der visst, lurer på om jeg kommer med. Stod i hvertfall midt i synet på kameraet da mannen gikk rundt og filmet publikum. :knegg:

Direktøren for hele Elixia-kjeden var der og holdt tale, og sa at de på Østlandet var litt misunnelige på oss nå, siden vi hadde Norges flotteste treningssenter. :glis:

Jeg likte veldig godt den store gymsalen/fotballbanen med knallrosa gulv.


#26

Lisa sa for siden:

:knegg: Sorry Iset men han (Ståle ett eller annet??) sa akkurat det samme når han åpnet Carl Berner og Ringnes Park også ... det siste senteret som åpner er "alltid" Norges flotteste ;)


#27

Dixie Diner sa for siden:

Haha, sa han? Jeg dauer. :knegg:


#28

løve70 sa for siden:

Så du noen Løve? Jeg var på Total og Styrke/Core. Veldig fint senter, men litt kaotisk med åpningsfest.


#29

Balanse sa for siden:

Nei, jeg så mange løver, men ingen jeg tenkte måtte være deg. Jeg fikk barnevakt og måtte være litt tidligere ute, men så deilig det hørtes ut med full pakke trening. Er du så kjent med tilbudet at du har noen timer å anbefale for en utrent kropp som liker litt koordinasjonskrevende timer?


#30

Muad'Dib sa for siden:

Mener også jeg har sett deg en del ganger, men har ikke turdet hilse heller. :o Ser det for meg: "Divine ?" :confused: "Ups sorry, bare glem det".


#31

løve70 sa for siden:

Latino med Merete på onsdager kan anbefales. Her er det koordinasjon, men ikke så hardt kondisjonsmessig. Just Dance på fredager tror jeg også kan bli bra, men da jeg var der på fredag var det så fullt at man knapt kunne bevege seg...Regner med at det kommer seg utover våren.

Trinn og Koreografi med Gunhild på tirsdager er sikkert også bra, jeg har ikke prøvd denne, men har gått på andre av hennes timer.
Om du liker Pilates, så kan timene til Margareth anbefales!

Jeg har vært på Elixia hver dag denne uken og prøvd litt forskjellig, så om du lurer på noe mer er det bare å spørre :)


#32

Dixie Diner sa for siden:

Jeg skal på Elixia Power kl. 18.15 på mandag. Håper det ikke er for mye folk.


#33

Balanse sa for siden:

Tusen takk, løve70, de timene du nevner høres ut til å være min type trening!

Iset, det kan være du bør bestile online?

En venninne brukte barnepassen lørdag, og var veldig negativ. Jeg tipper det er et innkjøringsproblem. Det var 1 jente på mer enn 20 barn, og barna kunne stikke av, noe flere også gjorde, da det ikke var kommet opp grind. Bemanningen fikser de nok opp i etterhvert, med nytt senter og januar er det vel mer folk enn vanlig.


#34

Balanse sa for siden:

Muad´Dib, har du virkelig så blå øyne? :hjerter:


#35

Divine sa for siden:

Ja, ikke sant? Jeg holdt på å gjøre det med en jeg trodde var Miss Norway en gang. Jeg synes jeg ser det: Eh, er du Miss Norway?

Men ja, jeg tror det er deg jeg har sett. Skal prøve å hilse neste gang. Tar jeg feil, så tar jeg feil. Jeg har kortere og mørkere hår enn sist du så meg, forresten.

Hva!?!?!? Sønnen min forsvant fra barnepassen på Elixia da han var tre. Han kunne ha vært borte så lenge som en time. De fant han fem etasjer lenger oppe, på parkeringsplassen på taket. Etter det ble det visstnok innført strenge rutiner for barnepassen, ikke bare på mitt senter, men på de andre sentrene også, så vidt jeg mener. Blant annet skal barna ha refleksvest, bare ett barn inn og ut av grinda om gangen osv. Jeg hadde gått til daglig leder sporenstreks. For jeg er helt sikker på at dette er brudd på reglementet.


#36

Balanse sa for siden:

Takk, Divine, jeg skal ta det opp!


#37

løve70 sa for siden:

Dette var en time som pleide å være full på Tennisland også, så her kan det nok være lurt å booke på forhånd!! Mulig jeg også skal på denne, skal på et møte rett etter jobb i morgen, så jeg rekker ikke Total timen jeg pleier å gå på. Det blir nok enten Power eller Pilates.


#38

Dixie Diner sa for siden:

Da skal jeg booke på forhånd, takk for tipset. Men det er ikke så krise, for er det fullt så bare trener jeg på maskinene oppe. Men vet du om man må booke barnepass på kvelden (5-åringen)? På Tennisland trengte man kun å booke på morgentimene, men her er det kanskje litt mer folk?


#39

løve70 sa for siden:

Det vet jeg faktisk ikke :( Benyttet barnepassen på fredag ettermiddag, men da var det ikke mange barn der. Sikkert lurt å ta en telefon for å sjekke.


#40

Dixie Diner sa for siden:

Jeg kan høre med dem ja. :)
Blir jo litt skeptisk når jeg leser om det Balanse skriver over, men heldigvis er eldste over 5 år og stikker ikke av. Men jeg tror ikke jeg skal ha minsten der på en stund ennå.


#41

Muad'Dib sa for siden:

[quote=Divine;1414310]J

Men ja, jeg tror det er deg jeg har sett. Skal prøve å hilse neste gang. Tar jeg feil, så tar jeg feil. Jeg har kortere og mørkere hår enn sist du så meg, forresten.

Jeg er elendig på å huske folks ansikter og navn. Men jeg skal nok smile ekstra vennligt til alle som jeg tror kunne være deg. ;)


#42

Muad'Dib sa for siden:

Det er gull værd når de små kan ha større søsken med i barnepass. Gjør dem mye tryggere.


#43

Dixie Diner sa for siden:

Ja, det kan jeg tenke meg. Nå er minsten bare 9,5 måneder så jeg tror ikke det utgjør så stor forskjell om eldste er med eller ikke, men hun sier selv hun gleder seg veldig til lillebror skal være med på trening. Han har vært med pappaen noen ganger, men da var han 6-7 uker gammel bare.

En ting er hvertfall sikkert: jeg skal ALDRI MER kjøre til Elixia på kveldstid. Jeg skulle trene i dag, sammen med ei venninne. Rett før jeg skulle gå ut døra, ringte venninna meg og sa hun hadde kjørt rundt i et kvarter og lett etter parkeringsplass. KAOS! Ikke EN ledig plass å oppdrive! Hun ble så sur at hun bare snudde til slutt og kjørte hjem til meg. Vi kunne spasert ned, men da hadde vi jo ikke rukket timen siden det var 10 minutter til den begynte, dessuten var ei venninne av meg der nede (vi skulle egentlig møte henne der) og hun sa det var kaos med folk der.

AAARGH! Så da ble det ikke trening i dag allikevel, og nå orker jeg jo ikke tanken på å gå dit på kveldstid. Så da får jeg heller ta med minsten og spasere ned på morgenene, for det er vel mye mindre folk da? Er dette bare en sånn typisk januar-nyttårsforsett-greie? Please si at det vil dempe seg etterhvert? Hvis ikke savner jeg Tennisland noe veldig, der var det ALLTID parkeringsplasser og aldri så crowded at man helst bare ville snu i døra.


#44

krystallklart sa for siden:

Blir bedre når dere flytter ut hit. Treningsenteret her har ikke oppmerkede plasser en gang. :knegg:

Sa ikke mannen din at du skulle ringe meg, forresten, Iset? :gaah:


#45

Dixie Diner sa for siden:

Hæ? Nei det sa han ingenting om. Han skulle fått bank, om det ikke var for at han lå og sov! :mumle:

Ja, snart skifter jeg nok over til Bryne. :glis:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.