Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lycksele sovestol

#1

Left sa for siden:

Noen som har det? Ser for meg at det hadde vært greit å ha en ekstra liggeplass på rommet til gutta, men med begrenset plass virker det ok med en slik litt bred stol.
Orker man å tilbringe ei hel natt på en sånn, for ikke å snakke om flere netter? Såsant man ikke er barn da - de kan jo sove på nært sagt alt.


#2

Skytte sa for siden:

Kjenner ikke stolen, men den så veldig praktisk ut. Det jeg er skeptisk til er liggelengden. 188cm kan bli noe kort for voksne.


#3

Heiko sa for siden:

Er det den litt klumpete fra Ikea? Den som også fås som 2 og 3 seter? Den fås i så fall i forskjellig madrasstykkelser og kvalitet. Da skal/kan den være god å ligge i.


#4

Bluen sa for siden:

Vi har Lycksele sovesofa, og den har mannen ligget på hver natt siden begynnelsen av oktober. :humre: Jeg vet ikke hvordan det er med stolene, men på sofaen er det i alle fall mulighet for å kjøpe madrasser i forskjellig kvalitet. Vår er ikke altfor bra - mannen har begynt å klage nå, men som ekstraseng for ei natt eller to er den helt grei, altså. Tror vi har det nest billigste madrassalternativet.


#5

Maxine sa for siden:

Har den som sovesofa, og det er ikke verdens beste liggekomfort, men lengden er grei nok som reserveløsning for en natt eller to. Ville hatt en overmadrass på lur i tillegg..


#6

Heiko sa for siden:

Ok, da har vi den som to-seter og tre-seter. To-seteren har en veldig bra madrass og er riktig så god å sove i. Tre-seteren er en billigere utgave og er grei å sove i. Jeg ville lagt i noen hundrelapper ekstra i madrass om det er en mulighet i sovestolen.


#7

Elisabet sa for siden:

Vi har Lycksele sovesofaen på største tulla sitt rom, men har ikke rukket og teste den ut på hverken svigermor eller små venninner ennå. Men den virker helt grei. Jeg har en ganske tykk overmadrass i campingvogna som vi kan slenge oppå, da tror jeg ikke den blir så verst. Veldig grei ekstra soveplass å dra ut i alle fall. Husk å kjøpe oppbevaringsboksen til å ha under stolen også (vi har den doble under sofaen). Veldig greit å få vekk litt ekstra ting under også når den først tar opp plassen.


#8

Guava sa for siden:

Vi har en slik på gjesterommet og mamma velger alltid denne når hun er hos oss. Hun har valget mellom en seng med dobbel skummadrass, en sovesofa og sovestolen. Mannen påstår også at sovestolen er god å sove i. Jeg har ikke prøvd ennå.


#9

Morella sa for siden:

Gubben, som ikke er av den lille spinke typen, lå ganske mange netter på denne da ungene var nyfødte. Han klagde overhode ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.