Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sopp

#1

Opp om morran sa for siden:

Kan man fryse ned stekt sopp? Jeg har jo selvsagt laget alt for mye:)


#2

Beathe sa for siden:

Frys i vei. :) Det har hendt at vi har kjøpt alt for mye sopp, og da har vi stekt før vi har lagt det i fryseren.


#3

Acsa sa for siden:

Absolutt! :)


#4

Tertit sa for siden:

Det går helt greit, har gjort det mange ganger :)


#5

Opp om morran sa for siden:

Takk, da skal jeg fryse det ned.


#6

Irma sa for siden:

Så vidt meg bekjent kan man bli syk om man steker opp samme sopp flere ganger? Jeg gjør iallefall aldri det etter at en venn av mamma havnet på sykehus av å ha spist sopp som hadde vært stekt mer enn en gang. Forvelling og hermetisering er vel en annen sak. Jeg understreker at jeg ikke har peiling på dette altså. Her er det mer info om oppbevaring og behandling av sopp - dog ikke noe info vedrørende det jeg har hørt om steking av sopp.

www.hytteavisen.no/gode-raad-for-plukking-og-tilbereding-av-sopp.348089-51928.html


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.