Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Campingplasser i Sverige

#1

tinkadott sa for siden:

Om vi skal få til Floridaturen blir det camping i sommer på oss ;) Har jo vogn, så det bør gå greit. Så vi tenker på sverige, og vet om www.gustavsvik.se og www.dafto.se Men er det noen som vet om andre flotte plasser?
Svenskene er mye bedre på å bygge campingplasser enn oss i alle fall ;)


#2

sannereg sa for siden:

Vi skal prøve oss på campinglivet i år vi og vi skal være på ekeby camping, det er ikke kjempe luksus men den er fin for barna, ellerrs ligger det en kjempe fin plass i årjang, som heter sommervik, der var vi på tur i fjor, den er lik daftø


#3

Elisabet sa for siden:

Skal dere bare være på campingplasser, eller skal dere oppleve litt annet også? Gøteborg er jo supert med campingvogn. Kärralund Lisebergcamping. Eller så har du Borås (er ca. 10 mil østover fra Gøteborg). Akkurat på campingplassen skjer det ikke så mye, men i Borås er det både flott dyrepark og masse handlemuligheter.

Du har også familiepakker på campingen ved Skara Sommarland, litt nord for Gøteborg. www.skara.se/index_med.php?id=1

Eller så er det en helt nydelig plass 5 mil sør for Gøteborg som heter Åsa camping. www.camping.se/templates/product____8.aspx?prodId=2831 Nå er det noen år siden jeg var der, men det er en sånn plass som jeg må ta med ungene en gang. Den stranden var bare helt fantastisk, og det er ganske bra standard på campingen også.

Skal dere på Daftø må dere bestille tidlig. Det er på felt A som blir fortest fullt, for de er nærmest piratlekelandet for ungene. Felt B er også greit. Vi skal en uke på Daftø i sommer. :D Var der 5 dager i fjor sommer også. Både store og små storkoste seg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.