Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Florida

#1

Amic@ sa for siden:

Det blir Floridatur i april! :riktig: Gleder meg vilt da det er 8 år siden sist jeg var der!

Har noen tips til ok hoteller og ting man må gjøre så kom med dem. Regner med at mye er forandret siden sist jeg var der.

Reiseruten er foreløpig: En liten uke i Orlando først, så ned til Key west ett par dager, og så kjøre opp vestkysten og være der noen dager og avslutte i Orlando igjen.

Håper noen har tips til meg :)


#2

tinkadott sa for siden:

så kjekt!! Det er det som er drømmeferien vår og for øyeblikket! Gleder meg til å evnt få høre rapport dra turen og se bilder etterhvert.

Men, kan jeg få spørre hvor dere bestilte tur og pris? Leiebilkostnader? Bestilt hus i Orlando?


#3

Amic@ sa for siden:

Bestilte billetter gjennom supersaver.no. Fikk billetter til ca 6300 for voksne. Vi skal være der i ca 2,5 uker og antar at leiebil blir på ca 6000. Vil ikke ha den aller minste bilen, men tror nok man kan få bil ned til 1500 kroner i uka..

Har ikke bestemt oss for overnatting enda. Har sett både på hus og hotell/motell og heller vel mot det siste.. Det er så mye å velge mellom. Men siden vi reiser 7 stykker sammen og har med en på tre år har jeg lyst å booke det meste før vi drar.. Så får vi se hva vi ender opp med. Kan holde deg oppdatert etterhvert jeg


#4

petra sa for siden:

Hei! Om dere skal være i Miami i noen dager er Beacon hotell et veldig fint hotell på miami beach! Og så er dett jo masse moteller videre hele veien oppover til Orlando igjen. Jeg kjenner en i Deer field beach som leier ut leiligheter der. Kan godt sette deg i forbindelse med dem om du vil? Da er det ca 20 minutter å gå til stranda og det er kjempefint der! Ikke så mange turister og litt mindre folksomt! Men de har alt der da:nikker: Fine restauranter og noen butikker på beachen og shopping senter rett i nærheten! Publics ligger rett ved!


#5

Amic@ sa for siden:

Tusen takk, men har nå bestilt hotell i Orlando og så har vi ikke bestemt reiseruten videre. Tror vi blir en uke på vestkysten ett sted også:)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.