Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg erstatte ricotta med? Haster litt

#1

malena sa for siden:

Vi skal ha fylte cannelloni med spinat og kalkunskinke. Det skal være ricotta i fyllet, men det hadde de ikke på butikken. Funker kesam?


#2

Tante Grønn sa for siden:

Tviler på at kesam er noen god ide.

Mon tro om du til nød kan bruke oppkakka cottage cheese. Bare en tanke. Jeg har aldri prøvd den varianten selv.


#3

Pamina sa for siden:

Creeme cheese kanskje :vetikke:


#4

Skilpadda sa for siden:

Jeg synes ikke kesam høres så dumt ut til det bruket, jeg, men jeg har ikke prøvd. Det er jo en slags ostemasse det også. Men jeg ville neppe brukt den aller magreste typen.


#5

Tammen sa for siden:

Ser ut som om CC er veien å gå ja. :nikker: Googlet litt og fant dette. Leste ikke hele tråden, men de virker enige i starten. Eller så kan du prøve å lage Ricotta substitute selv.


#6

Olympia sa for siden:

Jeg bruker Cottage Cheese de gangene de ikke har ricotta i butikken. Har også bare brukt det i pastaretter, men det har fungert helt fint.


#7

malena sa for siden:

Hmpf. Jeg som har kjøpt den magreste kesamvarianten. Sende mannen i butikken, kanskje? :gruble:


#8

scilla sa for siden:

Ricotta går fint å erstatte med Cottage Cheese.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.