Elin sa for siden:
Her i huset spises det mengder av fisk, men er gått litt lei av mine egne ovnsretter med fisk. Har du en god oppskrift du vil dele?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Elin sa for siden:
Her i huset spises det mengder av fisk, men er gått litt lei av mine egne ovnsretter med fisk. Har du en god oppskrift du vil dele?
Dixie Diner sa for siden:
Denne er enkel og nyydelig. Jeg legger ferske laksefileter i en smurt, ildfast form. Så heller jeg over flytende honning, ca. en spiseskje over hver filet. Så drysser jeg litt salt, pepper og masse sesamfrø over. Rundt fisken legger jeg sitronskiver, rødløk i skiver og purre-ringer. Stekes på 175 grader til fisken er ferdig, en halvtimes tid?
Mandino sa for siden:
Da jeg gikk på Grete Roede for mange år siden, kom jeg over en oppskrift som er god, sunn og som vi har brukt mange ganger siden.
Stekt fisk med sprøtt urtedekke (tror jeg den het) - vi brukte torsk.
Legg fisken i serveringsstykker i en ildfast form. Smør grov sennep oppå, og smuldre brød, persille, gressløk, parmesan, salt og pepper godt oppå.
Steketid: 10-20 min (avhenger av tykkelsen på fiskestykkene) ved 200 g. 2-3 min under grill på slutten gjør susen.
Server med kokte poteter, salat og youghurt naturell.
Che sa for siden:
Vend filet av sei eller torsk i mel, salt og pepper - stekes og legges i ildfast form.
stek løk, paprika og bacon - legg dette over og rundt fisken.
Hell over et beger creme fraishe og stek i ovnen. - Serveres med potet
Legg paprika, purre (evt mais) og torsk lagvis (ha litt salt og pepper mellom lagene også) - bland rømme og rekeost (en tube) og hell over - Steik til fisken er gjennomstekt.
Tante Grønn sa for siden:
Her skal jeg følge med. Har akkurat oppdaget at fisk kan smake veldig godt, så det blir mye mer av det fremover.
tiddelibom sa for siden:
Lakseskiver med rotgrønnsaker:
Legg lakseskiver i en ildfast form, skjær valgfri rotgrannsaker i terninger og dryss over. Stekes i ovnen til fisken er klar - da gir som regel grønnsakene litt tyggemotstand, og det er deilig, synes jeg.
Vi pleier bruke gulrot, løk, sellerirot og persillerot, og servere med ris til.
sannereg sa for siden:
hvis du tar toske filer å legger i ildfast form har litt grønnsaker over og tilslutt en litt tykk hvit saus også i ovnen servere med poteter.
barna er veldig glad i det ihvertfall, noen dager hvis det er hektisk bruker jeg en pose ferdig grønnsaker og da er middagen ferdig på 20 min
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.