Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

"Ny mor" på Elixia

#1

Bluen sa for siden:

Jeg lurte på å børste støv av Elixia-medlemskapet mitt i dag, og ser plutselig at det går en time som heter "Ny mor" klokka 11.30. :skremt: Er det noen som har prøvd denne timen?


#2

Storm sa for siden:

Jeg gikk på et sånt kurs. Det var helt alright, ikke veldig hard trening, men passe for meg da kondisjonen min var elendig. Mye fokus på kniping og den slags. Det fine er at man har med babyen sin. :hønemor:


#3

Aiza sa for siden:

Jeg gikk på dette i våres, dog i Bergen, men var veldig fornøyd. Mye kniping ja og øvelser på magemuskler. Klarte faktisk å bli støl i magemusklene for første gang i mitt liv.


#4

Anda sa for siden:

Jeg gikk på noe tilsvarende på Sats da jeg var hjemme, og før babyen er så stor at den kan lempes inn på barnepassen var det helt ok. Jeg gikk litt krampe av alle babyene og kravlingen og styret en del nybakte mødre medfører, men for å komme seg ut av hus og brakkesjuke og gjøre noe annet enn å trille; greit nok.

Ikke verdens hardeste trening akkurat, så om du er på skikkelig svette-jakt er det kanskje ikke det kuleste i verden, men jøjemeg Elinblu; prøv! :riktig:


#5

Bluen sa for siden:

Takk for svar! Jeg psyker meg opp nå. :fnise: Har vært veldig flink til å ta knipeøvelser tre ganger om dagen i én måned nå, men magen har jeg ikke tatt tak i. For øvrig kan nok babyen lempes inn på barnepassen allerede nå - er det ikke seks uker som er grensa? Jeg håper han sover igjennom hele greia.


#6

Smash sa for siden:

Jeg har prøvd det engang, men baby'n min ligger ikke rolig på matta og ser fornøyd på mamma'n sin. Det gjorde de andre baby'ene. :rolleyes:


#7

apan sa for siden:

Lykke til! Jeg har en venninne som fødte i november som driver og psyker seg opp til det samme (dog på et annet senter). Hun nevnte også at hun tenkte seg på timen "Godt voksen" - hun mente det ville sette henne i riktig målgruppe med tanke på fysisk form :knegg: .


#8

Bluen sa for siden:

:fnise: Det blir spennende å se hvordan dette går. Jeg har jogga eller sykla to ganger i uka i 10 uker allerede, så jeg er ikke helt på bånn. Er det vanskelige trinnkombinasjoner og sånt, derimot, stiller jeg svakere. :skremt:


#9

løve70 sa for siden:

Om du har trent såpass mye ville jeg nok heller valgt en annen time.


#10

Bluen sa for siden:

Tilbake fra Elixia, og det var akkurat passelig nivå for meg. :jupp: Først en drøy halvtimes kondisjonstrening på step-kasser og deretter styrke. Det var smekkfullt der, og jeg kom i prat med noen hyggelige damer etter timen. Jeg er ikke så vant til saltrening, men dette greide jeg å henge med på uten at det ble altfor mye "trim for eldre". (Ettersom jeg selvfølgelig mista bussen og måtte strene i vei 2 km i oppoverbakke med vogna, var jeg dessuten svett allerede før timen begynte. :fnise:)


#11

apan sa for siden:

Flink du har vært, Bluen :nemlig: .


#12

Maverick sa for siden:

Denne tråden fikk meg til å knipe. :knegg:

Flink Blu!


#13

Bluen sa for siden:

:stolt:

Jeg har litt vondt i bekkenet nå, kjenner jeg. :skremt: Det var ingen kjære mor på denne timen (selv om det jo egentlig absolutt burde være det :humre: ) - fullt på høyde med de saltimene jeg har gått på før, i alle fall. I et tidligere liv.


#14

Storm sa for siden:

Step på Ny mor-kurs? Provoserende. :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.