Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Stickies/huskelapper til MacOs

#1

Tangina sa for siden:

Jeg har akkurat fått meg en helt ny og fantastisk iMac, men da jeg overførte gamle filer fra den gamle macen, erstattet jeg huskelapper med den eldre versjonen fra den gamle macen. Og den kan selvfølgelig ikke åpnes på den nye macen. Det ser ikke ut til å være mulig å installere bare dette programmet fra installasjonsCDen, og jeg finner den ikke til nedlastning på nett. Vet noen hvor jeg kan finne det?

Jeg har mengder av ting på huskelappene fra den gamle maskinen - bl.a. masse matoppskrifter herfra og vil ikke miste dem. :niks:


#2

Tangina sa for siden:

Er det ingen av macentusiatene som har noen tips? Jeg kom over et program som heter Pacifist som visstnok kan trekke ut enkeltprogrammene av installasjonjspakker, men det virket ikke.


#3

Tangina sa for siden:

Ikke det at det var så stor interesse for problemet, men i tilfelle noen skulle lure: Jeg fikk Pacifist til å virke til slutt, og problemet er løst. Jeg fikk åpnet installasjonspakken og reinnstallert stickies, og jeg har mine mange huskelapper med oppskriftene til Lilleleos rekegryte, Nennes rundstykker, oreo cream cheese brownies, karamellpudding, bringebærmuffins, julegodter og parmesankylling og mye mer på plass på min fine nye Mac. Og innser at jeg bør lage meg et annet system for oppbevaring av slikt. :knegg:

#4

Babe sa for siden:

Godt du fant det ut selv da. :nikker:


#5

Tangina sa for siden:

:knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.