Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Buenos Aires

#1

Pelen sa for siden:

Er det noen som har vært i Buenos Aires? Er det et spennende sted? Vakkert? Hva var best? Hva var dårligst? Hvor drar man for å bade/slappe av? Annet?


#2

Pelen sa for siden:

Noen?


#3

Guava sa for siden:

Jeg har ikke vært i Buenos Aires, men hvis dere har tenkt dere til Argentina så vil jeg anbefale ett sted som er det vakreste stedet jeg vet om (vakreste jeg har sett så langt i livet). Det er Iguassu-fossene. Det er mellom 60-80 mil unna Buenos Aires kan jeg tenke meg, men det går fly dit.


#4

Palmen sa for siden:

Har fremdeles råtten PC men skal prove meg.

Vi var i BsAs i -05, og elsket byen. Det riktigste er nok å sammenligne Buenos Aires med en gammel europeisk storby, for den har nok europeisk påvirkning til å fremstå som nettopp det.

Vi bodde privat hos noen venner, så hotellpriser eller standarder vet jeg ingen ting om. Men det å komme seg rundt og gå ut og spise var både av svært god kvalitet og veldig billig. Argentina er nok ikke et sted for vegetarianere, men de har fantastisk kjott i ale varianter!

Vi var der i juli, som er vinter i Argentina. Da var det som en kald sommerdag hjemme i Norge. Vi dro bl.a. til Ushuaia, helt soer i landet, og kjorte på ski. Veldig eksotisk, og overraskende bra forhold! Det er verdens sydligste by, så det i seg selv var jo spennende.

Jeg googlet litt, og fant denne artikkelen som dekker både opplevelsene og inntrykkene våre veldig bra: www.dinside.no/php/art.php?id=295256

Buenos Aires er en typisk storby. Er litt usikker på barnevennlige aktiviteter der, siden vi var der for vi fikk barn.

Vi vil gjerne tilbake, men da vil vi få med oss Iguassu-fossene som Hattifnatten nevner og Mendoza (vindistrikt) også. De 3 ukene vi var der var litt for lite til å få med alt.


#5

Pelen sa for siden:

Takk for svar! Når vi bor i Miami så kommer mannen å jobbe en hel del i Buenos Aires og da tror jeg at jeg og Herremannen kommer å reise dit for å få oppleve den byen. Jeg har hørt mye positivt om den.


#6

C3PO sa for siden:

Jeg bodde i Buenos Aires i 3 år, men det er veldig lenge siden (Falklands-krigen), så kunnskapen min er nok utdatert. Jeg ble veldig glad i byen. Den er vakker og europeisk. Da jeg bodde der fantes det en fornøyelespark som het Luna Park ikke langt unna leiligheten vår, og vi (jeg var tenåring) bodde der omtrent om vinteren - det var kaldt men gøy. Vi var også mye på Jardin Zoológico - dyrehagen. Veldig spesielt med isbjørner i 36 grader. For barn kan jeg også anbefale besøk til en isbar. Den italienske iskremen i Oslo blekner når jeg husker tilbake til den deilige isen i Buenos Aires.

Da jeg bodde der var det altfor forurenset for å kunne bade i nærheten av byen. Om sommeren så dro "alle" til Mar del Plata. Men du må absolutt dra og spise på en av de uhorvelig mange biffrestaurantene langs Costa Nera (aveny langs havet). Vi bodde ikke langt unna Recoleta gravlunden, og den er absolutt verdt et besøk. La Boca er også verdt et besøk. Å krysse Avenida 9 de Julio før lyset blir rødt er det litt sport i.

Pass på at dere får oppleve en ordentlig asado (grill) - helst hjemme hos noen, kanskje på landstedet deres.

Dere er heldige som kommer til å kunne tilbringe mye tid der!


#7

Palmen sa for siden:

Aaaah, iskremen i Bs As! :hjerter: :lengter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.