Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Viewmaster

#1

banana sa for siden:

Vesla fikk en "Dora The Exlorer" Viewmaster til jul, med 3 Dora-reels og 3 Skjønnheten og udyret - reels. Siden har vi bare sett henne med en lilla kladd foran ansiktet. :knegg:

Mannen er også helt betatt, og bruker den så fort hun legger den fra seg (litt overdrevet). Men bildekortene er vanskelig å få tak i. Så hvor leter man? Noen spesielle butikker? Er dette noe folk har liggende i stabler på loftet fra 70-tallet?


#2

Mirasol sa for siden:

ebay: shop.ebay.com/items/?_nkw=viewmaster&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=See-All-Categories&_okw=viewmaster&_oexkw=&_udlo=&_udhi=&_sabdlo=&_sabdhi=&_samilow=&_samihi=&_ftrt=901&_ftrv=1&_sadis=200&_fpos=&_fsct=&LH_SubLocation=1&_sargn=-1%26saslc%3D0&_salic=1&fsradio2=%26LH_AvailTo%3D1&_saact=154&LH_SALE_CURRENCY=0&_sop=12&_dmd=1&_ipg=50

Her er en til fra ebay, samme søk som over, men med Disney som søkeord i tillegg. shop.ebay.com/items/_W0QQLHQ5fAvailToZ154QQ_dmdZ1QQ_dmptZArtQ5fPhotoQ5fImagesQQ_sopZ12?_nkw=viewmaster+disney&_sacat=0&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=viewmaster&_osacat=0


#3

mina sa for siden:

Jeg har funnet på en lekebutikk her i området.


#4

Tåtti sa for siden:

Viewmaster. :hjerter: Finnes det ennå altså? Jeg har min gamle i en kasse på loftet, den kommer nok til heder og verdighet igjen når Knotten blir stor nok til å skjønne at ikke alt kan brukes som kasteleker.


#5

banana sa for siden:

Det var det rare, Tåtti. Vi fant en gang noen sånne "reels" i den lokale lekebutikken, men ikke selve apparatet. Mannens minner fra barndommen ble imidlertid vekket til livet igjen, så da vi tilfeldigvis kom over Dora-utgaven av apparatet med 3 reels på Schiphol i desember var det ikke mye tvil, den ble kjøpt inn på stedet.

Det hører forresten med til historien at hun konsekvent neker å se på noe annet enn Dora. De tre reels med skjønnheten og udyret legger hun til side og gidder ikke verdige dem et blikk. :knegg: Så går hun rundt med den, skifter bilder, og av og til vet vi hva hun ser på når hun roper "yggsekk yggsekk" eller "Jeg er KORTET!".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.