Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oppskrifter med pinjekjerner

#1

Dragen sa for siden:

Jeg har kjøpt pinjekjerner. Hva skal jeg bruke dem til?

(Gjerne uten melk og gluten.)


#2

Olympia sa for siden:

I pestosaus brukes det alltid pinjekjerner.

2 kopper fersk basilikum
2 fedd hvitløk
(80 g Parmesanost)
25 g Pinjekjerner
1/8 l olivenolje
salt
pepper

hakk, rør sammen, bruk mørter e.l. Ferdig er verdens beste pastasaus. Parmesanen er ikke sååå viktig, den kan du godt bare tilsette til slutt til de som skal ha den.


#3

Claire sa for siden:

Pinjekjerner er godt i salater også; da ristes de lett i tørr panne/kjele.


#4

Veronal sa for siden:

Bruchetta m/grillet chevré servert med honning og pinjekjerner.


#5

Olympia sa for siden:

Ikke akkurat melke- og glutenfri. :knegg: Men det fikk jeg fryktelig lyst på her og nå.


#6

Veronal sa for siden:

Urk. Jeg hadde visst skrudd på parantesfilteret mitt. :plystre:


#7

Benzo sa for siden:

Mumse rett fra pakken.


#8

Fluke sa for siden:

Husk at enkelte allergikere kan reagere kraftig på pinjekjerner. Mannen min blir like dårlig av pinjekjerner som av hasselnøtter ...

Jeg syns egentlig det er kjempegodt, men jeg kjenner jeg får hjertet i halsen hver gang jeg kjenner smaken på grunn av at jeg har sett mannens reaksjon på disse.


#9

Dragen sa for siden:

Takk. Jeg skal teste forsiktig. Men han tåler mandler.


#10

cilen sa for siden:

Jeg fikk servert en salat med kylling og avokado, ristede pinjekjerner + masse annet godt i.. Alt var i ganske store biter. Kjempegodt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.