Vi har et bittelite kjøkken, og har litt problemer med å finne ut hvor vi skal plassere en evt mikrobølgeovn. Men så kom jeg over denne lekre saken.
Hva tror dere? Kjekt å ha, eller forringes kvaliteten med flere funksjoner i én?
Vi har en kombi-ovn fra Whirlpool. Den har mikrobølgeovn, varmluft og grillelement. Vi bruker varmluftsovnen en del, siden kombiovnen er plassert i høyden og Hassel dermed ikke kan komme borti den (han har brent seg en gang på stekeovnsdøra). Det funker helt greit. Den er litt liten sammenlignet med en vanlig stekeovn, og jeg synes den steker litt ujevnt når jeg baker kake? Men det er kanskje bare innbilning, for varmluft skal jo liksom fungere uansett hvor trangt det er? Jeg må bare venne meg til å bruke den, tror jeg. Mikrobølgefunksjonen er helt super. Tviler på om jeg hadde valgt den som eneste stekeovn, men som mikro og ekstra stekeovn er den super!
Da høres den ut som et mer all-round-produkt enn den vi har! :riktig: Eneste ulempen jeg kan se ved å ha bare denne, er at man av og til kan savne mikroen mens deler av middagen står i stekeovnen..
Min farmor har den første Siemens kombiovnen (dvs. stekeovn med mikrofunksjon) på markedet og den fungerer strålende fremdeles, mange år senere. (Den er gammel, uten at jeg klarer å tidfeste.) :knegg:
Uansett - det eneste jeg ville si er at ovnvolumet er lite. 42 liter? (Vi har 60 liter innbyggingsovn fra Siemens og jeg regner med at man merker en slik forskjell.) Hvis dere har tilsvarende størrelse på ovnen fra før så er det vel OK, men hvis det er vesentlig mindre enn dere har allerede så vil dere høyst sannsynlig bli skuffet over hvor dårlig plass det er.
Vi har slått det fra oss, nettopp pga at den blir for liten inni.
Jeg er ikke villig til å ofre verken leirgryta eller diverse steker for å få en fancy komfyr. :niks:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.