Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Warszawa

#1

tiddelibom sa for siden:

Nå har jeg bestilt "kjærestetur" for meg og mannen til Warszawa. Ingen av oss har vært der tidligere, så nå er jeg ute etter tips til hva man bør se og gjøre.
Jeg er glad i byferier, glad i arkitektur og mørkt øl:)


#2

livit sa for siden:

Vi var i warsawa med jobben rett før jul. Det er mye flott å se rundt omkring, spør du meg bør dere leie guidet tur med en, vi hadde en flott tur sammen med guide og minibuss. Det er langt å gå mellom severdighetene i Warsawa.

Vi var på 2 gedigne shopping-sentre å kikket, kjempefine. (hvis man liker den slags)


#3

Pelle sa for siden:

Jeg likte godt krishistorien. Var i et krigsfengsel og så det som var igjen av ghettomuren (inni en lukket bakgård, men man kan snike seg inn hvis noen beboere går der). Det er også en liten gatesnutt igjen fra 2. verdenskrig som står slik den gjlrde (Potsnan?), ganske utrolig å se mengden av kulehull. En del flotte kirker, og utsikt får man jo i det høye schtøgge bygget de fikk av Sovjet (som jeg ikke husker hva heter nå). Også er det jo gamlebyen.

Uansett om man ikke er interessert i krigshistorie, bør man lese et par linjer før man drar, for hele byen er jo formet av krigen. Er jo bla. derfor det er så mye parker, siden nesten alt ble bombet.

Taxi er billig, også til og fra flyplass. God tur!


#4

Ying sa for siden:

Jeg ville absolutt anbefale en guidet tur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.