Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har et supert familiehotell i syden å anbefale?

#1

M&amp;S sa for siden:

Vi skal til syden i sommer med barna på 2 og 5 år. Har lyst på et supert familiehotell med all inclusive som er supert med barn.(og for oss voksne også:D )
Helst i spania, tyrkia eller Hellas da det er eneste direkteruter herifra.



#3

løve70 sa for siden:

Startour Blue Village Althea Beach i Fig Tree Bay og Blue Village Callisto I Aya Napa, begge på Kypros er flotte familieanlegg. Begge kan anbefales!!

Det ser ut til at all inclusive kan bestilles på begge.


#4

M&amp;S sa for siden:

tror desverre ikke noen av reisemålene har direkteruter herifra :(


#5

Fru Snurp sa for siden:

Jeg må henge med på denne! Myser litt på sydentur til høsten...



#7

Elisbeth sa for siden:

Jeg jobber i Star Tour, men tillater meg likevel å nevne at vi åpner et nytt familiehotell på Rhodos til sommeren. Et Blue Village med all inclusive. Jeg var og kikket på stedet i høst, og det blir kjempefint! Det heter Blue Village Agean Park. Synes Rhodos er et veldig flott sted, vakkert og rent vann, veldig god mat og mange ting å finne på.

Hilsen Elisabeth


#8

Niobe sa for siden:

Veldig bra anlegg, men usentral beliggenhet. :ja:


#9

Sitron sa for siden:

Hvordan er egentlig prisforskjellene på ting og tang fra Rhodos og Gran Canaria, til Tyrkia? Ikke på selve reisen, men mer som shopping, mat osv?


#10

Niobe sa for siden:

Forskjellen er hvertfall ikke så stor fra sted til sted, at jeg har bitt meg merke i den. Det eneste jeg husker er Bulgaria på 90-tallet. Det var virkelig billig, men maten var stort sett deretter også.


#11

Sitron sa for siden:

Vi var i Bulgaria i fjor. Frister ikke til gjentagelse, selv om ungene storkoste seg. Har booket til Alanya nå, men ser at disse to resortene over her frister mer. Og siden jeg allerede har betalt 24 k til sunwing, så er det gjerne like lett å bare ombooke hos de. Jeg har sett på det på Rhodos og det i Arguineguin og valget står mellom de to. Det blir et mellomlegg på ca 6-7 k, noe som gjør at jeg må vurdere om det er skikkelig dyrt å spise og sånt på disse stedene. I Bulgaria i fjor gikk det glatt 15 -18 k og det regnes jo som et billig land, slik som Tyrkia.


#12

Kneazle sa for siden:

Sant. Men for en ukes avslappende ferie med små barn og uten store sightseeing-ambisjoner er det glimrende. Rhodos by er jo ikke langt unna, men trafikken er skummel. :skremt:


#13

Sitron sa for siden:

Jeg lurer på om jeg har vært der, for type 20 år siden. Såvidt jeg husker var vi enten på området, eller tok taxi inn til byen.


#14

Kneazle sa for siden:

Sitron: Jeg tror noen laget en tråd om prisforskjeller for en stund siden. Skal se om jeg finner den.


#15

Niobe sa for siden:

Vi var der i 14 dager, og det ble bittelitt "klamt" å være på hotellområdet stort sett hele tiden (jeg er ikke så mobil av meg). Vi kommer til å velge noe mer sentralt neste gang. Sånn ellers, så hadde vi to fantastiske uker der.

Ang. pris, så synes jeg vi spiste rimelig og stort sett god mat der.


#16

Kneazle sa for siden:

Her er den. Men det var visst bare prisene på Sunwing-resortene som ble sammenlignet. Kanskje ikke så interessant.


#17

Sitron sa for siden:

Joda, interessant. Takk skal du ha. Jeg innbiller meg at Spania er dyrere enn Hellas, stemmer dette?


#18

Selma sa for siden:

Mitt inntrykk er i alle fall at Kypros er dyrere enn Kreta. Tipper at Rhodos og Kreta har omtrent samme prisnivå.


#19

Che sa for siden:

Jeg har vært på vestsiden av Rohodos - og det anbefaler jeg ikke til folk iallefall. Hovedveien går gjennom byen (ixia - like ved rhodos by) og strendene er ikke barnevennlige.
Rullestener og store bølger. Mannen var forøvrig ut og svømte og svømte seg på noe som lignet mistenkelig mye på en...bæsj.

Andre siden av Rhodos er det vel bedre da.

Tyrkia har sykt plagsomme selgere. (Det sies vel at de er blitt bedre)

Jeg liker spansktalende steder - mest fordi jeg da kan snakke spansk sjøl.


#20

livit sa for siden:

Vi bodde på Sunwing Resort og spa Side beach i Tyrkia i september i fjor, helt topp - anbefales :riktig:


#21

M&amp;S sa for siden:

Kypros er iallefall kjempedyrt. Å spise middag ute der er jo nesten like dyrt som hjemme. Jeg og en x var der for noen år siden og brukte 14000 bare på mat i 14 dager!!
Tyrkia er veldig billig, men har vel blitt dyrere enn det var. Gran Canaria og Rhodos aner jeg ikke for der har jeg ikke vært.


#22

Poku sa for siden:

I Kemer i tyrkia var vi, liten by, utrolig rent og pent, og vi bodde på ett lite hotell: Coupon suit and Apart het det. Men finner ikke noen bilder derfra på nett. Men det var den beste opplevelsen vi har hatt iallefall. Og det er drøssevis av hoteller i Kemer og velge i da.


#23

Sitron sa for siden:

Datteren min har vært i Kemer 2-3 ganger. Det kan fort bli kjedelig der, det er ganske lite.


#24

Zip sa for siden:

Kanariøyene er ikkje særlig billig med tanke på mat, drikke og stæsj. Me brukte 18 000 i mars og det var utan særlig shopping og ein del sponsa middagar av mine foreldre.


#25

Poku sa for siden:

Det var det jeg likte med plassen da, at det var ganske lite. Greit i forhold til småunger iallefall. Ikke så gøy om man er 15 kanskje;)


#26

Sitron sa for siden:

Hun var vel ikke 15, akkurat. Men fra 6-7 og opp. Det var ikke så mange barn på de hotellene de var på iallfall. Vet ikke om det er sånne resorts der, eller bare enklere hoteller?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.