Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til hotell i Amsterdam

#1

apan sa for siden:

Vi har endelig fått bestilt billetter til jentetur til Amsterdam i mai og nå trenger vi hotell. Tre jenter, klare for shopping, øl og prat. Hotellet bør være passe sentralt, ha mulighet for 3-mannsrom, være hyggelig og ha grei standard uten at det må være noe luksusgreier.

Ettersom jeg kun har vært i Amsterdam med overnatting 1 gang tidligere og da var på Interrail og innlosjerte meg på Hostel Kabul, trenger jeg tips, da Kabul ikke får se mitt blide åsyn igjen.


#2

apan sa for siden:

Dytter


#3

løve70 sa for siden:

Sist vi var i Amsterdam, i desember, bodde vi på Swissõtel. Kjempefint hotell med genial beliggenhet. Vi skal til Amsterdam igjen 1.mai helgen og har da også bestilt dette hotellet. Minuset er at det ikke er spesielt billig:(

Etter en mildt sagt dårlig erfaring med et 3 stjerners hotell, har jeg helelr prioritert å betale litt mer. Synes det er greit å bo i gangavstand til togstasjonen.


#4

malena sa for siden:

City Garden Hotel i Pieter Cornelisz Hoofstraat.

Det er et fint og rolig, ikke for dyrt tre-stjerners hotell i enden av gata. Gata ender i Vondelpark, så omradet er stille og fredelig.
I samme gate har du masse fasjonable butikker med de største designerene, og koselige kafeer.


#5

Pelle sa for siden:

Vi bodde i området Leidseplein, gangavstand til gågaten, van Gogh og Hard rock. Husker ikke navnet, men vi syntes det var sentralt og fint (så kan du jo søke på noe ut fra det hvis du er interesert)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.