Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan tilberede ytrefilet av svin - oppskrifter?

#1

daffy sa for siden:

Jeg har 4 ytrefiletstykker av svin på hver ca 150 gram. Hvordan tilbereder jeg disse så de ikke blir seige og kjedelige? Noen som har noen gode oppskrifter eller tips til tilbehør?


#2

Niobe sa for siden:

Jeg skjærer dem i tynne strimler, marinerer dem, og wok'er dem i god olje.


#3

Pelle sa for siden:

Gnir inn med salt og pepper. Skjærer en lomme som jeg fyller medparmesan og basilikum/pesto/hakket tomat. Surrer bacon rundt. Steker i panna, legges i ildfast form og brunes ferdig i der.


#4

Lykken sa for siden:

Skjærer de i strimler eller småbiter og woker dem sammen med masse krydder og grønnsaker, og lager saus av sweet chili sauce og mango chutney.
Eller steker det i panna med sopp, løk, minimais, chilipepper etc og heller fløte/creme fraice over til saus. Serveres med ris, ovnsbakte poteter, hvitløksbaguetter eller salat.
Eller du kan snitte de og fylle dem med kremost og bacon, lage soppsaus eller soppstuing til.


#5

Pasta sa for siden:

Jeg pleier å skjære dem i strimler og marinere i noe med mye hvitløk i (man tager hva man haver).
Så steker jeg dem på sterk varme til de er gjennomstekt.
Server med ris, tzatziki og gresk salat. Nammis!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.