daffy sa for siden:
Jeg har 4 ytrefiletstykker av svin på hver ca 150 gram. Hvordan tilbereder jeg disse så de ikke blir seige og kjedelige? Noen som har noen gode oppskrifter eller tips til tilbehør?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
daffy sa for siden:
Jeg har 4 ytrefiletstykker av svin på hver ca 150 gram. Hvordan tilbereder jeg disse så de ikke blir seige og kjedelige? Noen som har noen gode oppskrifter eller tips til tilbehør?
Niobe sa for siden:
Jeg skjærer dem i tynne strimler, marinerer dem, og wok'er dem i god olje.
Pelle sa for siden:
Gnir inn med salt og pepper. Skjærer en lomme som jeg fyller medparmesan og basilikum/pesto/hakket tomat. Surrer bacon rundt. Steker i panna, legges i ildfast form og brunes ferdig i der.
Lykken sa for siden:
Skjærer de i strimler eller småbiter og woker dem sammen med masse krydder og grønnsaker, og lager saus av sweet chili sauce og mango chutney.
Eller steker det i panna med sopp, løk, minimais, chilipepper etc og heller fløte/creme fraice over til saus. Serveres med ris, ovnsbakte poteter, hvitløksbaguetter eller salat.
Eller du kan snitte de og fylle dem med kremost og bacon, lage soppsaus eller soppstuing til.
Pasta sa for siden:
Jeg pleier å skjære dem i strimler og marinere i noe med mye hvitløk i (man tager hva man haver).
Så steker jeg dem på sterk varme til de er gjennomstekt.
Server med ris, tzatziki og gresk salat. Nammis!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.