Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Å reise uspesifisert

#1

Filifjonka sa for siden:

Jeg skal kanskje dra på "sydentur" med søsteren min om ikke så lenge. Vi trenger å flate ut litt, og stiller ingen store krav til annet enn å ha det litt varmt og behagelig, lese bøker, bade og ta det med ro. Det må være rundt i Kanariøystrøket. Hva slags erfaring har dere med å reise uspesifisert?
Jeg ser for meg at når det bare er oss to og vi ikke har så spesielle ønsker, så burde det kunne gå greit?


#2

tinkadott sa for siden:

vi reiste med star tour til Thailand uspesifisert med barn på nesten 5 og litt over 1 år. Kjøpte oss opp en klasse så vi var garrantert eget bad. Vi fikk 4 stjernes hotell, var superfornøyd og hadde tidenes billigste "sydentur" til 5500 per pers i 16 dg.


#3

Ying sa for siden:

Jeg har ingen problemer med å reise uspesifisert til Lanzarote i alle fall. Nå er det et par år siden jeg var der sist, men da fantes det ingen leiligheter som var under 2+. Vi reiste uspesifisert med barn under 2 år og det var helt supert :riktig:.


#4

tinkadott sa for siden:

en trenger ikke å bli plassert på hoteller selskapet har, en kan komme på boalternativer som ikke står i katalogen også.


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Me har reist uspesifisert ein gong. Heilt greit. Men me var ikkje heilt fornøyd med hotellet som me havna på. Låg midt inne i sentrum, barer overalt og vinduet ut mot gata. Då senga knakk sammen i tillegg, kontakta med guiden og fekk bytta hotell mot eit lite mellomlegg.


#6

Guttemammis sa for siden:

Vi har reist uspes til Tyrkia en gang og kom på et koselig trestjerners hotell,
siden dere skal reise uten barn hadde jeg ikke hatt noen betenkligheter med det.
Har vært litt inne på tanken å reise med barn, meen vet ikke om jeg tør.


#7

Guava sa for siden:

Jeg hadde ikke hatt betenkeligheter med å gjøre det hvis jeg ikke hadde hatt med hele ungeflokken.
Jeg tenker som så at dersom ting er helt pyton der man er så er det jo som oftest mulig å finne seg greie billige steder på egenhånd.
Jeg har ikke høye krav til bostandard så lenge jeg ikke har med ungene.


#8

Obelix sa for siden:

På tur med bare voksne hadde jeg glatt gjort det.
Man kan vel legge inn visse kriterier og hotellene nu til dags er vel ikke så ille at men ikke overlever en uke eller to.

Bare jeg får eget bad, så får det heller være det samme med sjøutsikt og egen balkong.


#9

Left sa for siden:

Har reist uspesifisert flere ganger, og har aldri opplevd å komme til et skikkelig dårlig hotell. Reiser man litt utenom høysesong, så er det sjelden fare for at man blir plassert på det dårligste de har.
Har reist uspesifisert til Rohdos, Alanya og Lanzarote, og vi kom på helt ok hoteller.
Siden dere ikke reiser med barn hadde jeg ikke kvidd meg for å reise uspes.


#10

Gulla sa for siden:

Jeg har aldri reist til Syden på annet enn uspesifisert, med eller uten barn. Vi har kun reist på typiske Sydeferier i vintersesongen, og da er det aldri så fullt at det ikke er mulig å oppgradere hotellet der en kommer.
Vi har alltid kommet på bedre hoteller enn dersom vi hadde bestilt spesifisert. Jeg hadde gjort det igjen, men tenkt at dersom det blir for ille oppgraderer vi.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.