Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Årets ferie...

#1

Macky sa for siden:

Jeg har lett for å lage for mange planer om sommeren, så jeg trenger litt hjelp til å samle tankene før jeg legger forslaget fram for mannen :p

Vi tar nattoget til Oslo slik at vi ankommer lørdagsmorgen (ingen av barna har tatt toget før, men ser for meg at det er bedre enn bil, vi blir å ha sovekupè), der leier vi en leilighet i 10 dager. Så blir det en tur med DFDS til København, med overnatting på båten blir det 5 overnattinger tilsammen. Vi ankommer Oslo 09.30 lørdagen og tar toget hjem kl 11.11, så er vi framme 19.30. Alternativt kan vi overnatte i Oslo et par dager til før vi reiser hjem med toget.
Hvis vi reiser hjem på lørdagen kunne jeg tenkt meg å være hjemme et par dager før vi kjører ned til Kr.sand. Der tenkte jeg å overnatte 2 netter på hotell slik at vi får besøke dyreparken.

Det blir jammen meg ingen billig tur (ca 30 000 for alt), er det verdt det, eller er det bedre å bare ta en tur til syden i 14 dager??


#2

Blåbær sa for siden:

Syden på sommeren har jeg aldri forstått meg på.
Men for 30 000 ville jeg nok heller leid feriehus i nærheten av storby. Italia, utenfor Roma hadde vert drømmen.

Hadde jeg gått for den turen dere planlegger hadde jeg kuttet litt på den. Mindre tid i Oslo og Kristiansand på vei hjem fra Danmark kanskje?


#3

Blondie sa for siden:

Nå bor jeg ganske nær Oslo (ca to timer med bil), men jeg tror jeg hadde kjedet meg så lenge med barn i storbyen. dukkerforalleOsloborgere Jeg ville nok hatt mer tid i Kristiansand, for eksempel. Sørlandet på sommeren er jo bare helt fantastisk. :hjerter:

Syden på sommeren hadde jeg aldri tenkt på. Vi hadde bilferie rundt i Norge i sommer og falt pladask for måten å feriere på. Veldig gøy å bli kjent i eget land. :nikker:


#4

Macky sa for siden:

Kr.sand på vei hjem er ikke dumt nei. Vi "må" nok bli så lenge i Oslo da vi har mange venner og familie i Oslo, så hvis vi skal rekke over alt og alle, så blir det veldig knapt med tid.


#5

Pepper Lemon sa for siden:

Vi har jo alle ulike preferanser, men selv ville jeg heller brukt pengene på å reise til et sted ved Middelhavet. Fine bademuligheter, god mat og new scenery. :nikker:


#6

Balanse sa for siden:

Det er fin og rimelig overnatting i studentboligene i Kristiansand om sommeren.


#7

Señora sa for siden:

Jeg ble stresset bare av å lese planene dine.

Vi satser på syden enn så lenge.


#8

Macky sa for siden:

Det er det jeg er redd for - at det blir mer stress enn kos...men storesøster har såååå lyst å reise til Oslo og tivoliet i Køben :rolleyes:


#9

Lykken sa for siden:

Hvis dere har mange venner og familie i Oslo-området, så går jo 10 dager fort, ellers hadde jeg funnet på noe annet. Det er jo Tusenfryd, masse badesteder og steder og byer i rimelig nærhet som dere kan besøke. Jeg tror jeg hadde droppet danskebåten, jeg synes det er litt kjedelig med unger.


#10

Guttemammis sa for siden:

Samme her.

Og selv om det er sommer i Norge er man ikke garantert sol og varme.
Synes ikke det blir så forferdelig uutholdelig varmt i sydligere strøk,
men nå ELSKER jeg varme da:D


#11

løve70 sa for siden:

Jeg ville nok også heller ha satset på et par uker i sydligere strøk, og så eventuelt tatt noen dager i Oslo i for- eller etterkant.


#12

Callisto sa for siden:

Henger meg på denne jeg :nikker:


#13

Niobe sa for siden:

Folk er forskjellige, og det hørtes ikke ut som ferie for min del. :p Min ideelle sommer består helst av like deler Middelhavssol og sørlandsidyll, og samvær med gode venner. Minimalt med farting hit og dit.


#14

Macky sa for siden:

Det blir til Spania :p Takk for innspill :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.