Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan jeg fryse risboller?

#1

DM sa for siden:

Jeg laget kaker med eggehviter i går, og kunne ikke kaste så mange deilige eggeplommer, så jeg tok å laget risboller av dem, men så har jeg ikke så lyst på risboller nå.

Takler de å fryses, eller blir de seige/myke da?


#2

Albertine sa for siden:

De tåler fint frysing. Jeg lager dem en god stund før jul og fryser dem ned. Kjempekjekt å ha når folk dukker opp uanmeldt, de tiner på veien fra kjøkkenet til stua... :)


#3

DM sa for siden:

Takk. :suss:

Har du tips om noen andre julekaker som tåler frysing også?


#4

Albertine sa for siden:

Kransekake og negerprinser, unnskyld, sydhavsprinser egner seg godt til frysing. De blir enda bedre etter en runde i fryseren, for da blir de sånn gode og seige inni...:sikle: De er også veldig bra for de som ikke vil ha så mye sukker. ;) Skal grave frem oppskrift til deg.


#5

LilleLeo sa for siden:

Jo, jeg mener at det skal gå. Jeg mener å huske at mamma pleide å fryse dem ned :gruble:


#6

Isprinsessen sa for siden:

Alt man finner svar på her.


#7

daffy sa for siden:

DM har forhåpentligvis spist riskakene nå ... :)



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.