Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grønnsaker i romtemperatur

#1

LaBanga sa for siden:

Det er jo en del grønnsaker man bør oppbevare i romtemperatur, som tomater, agurker, søtpotet og sikkert mer. Jeg har en tendens til å legge det i kjøleskapet for jeg har liksom ikke funnet noen genial måte å oppbevare dem i romtemperatur.

Er det noen som har noen smarte tips?
Legger dere det i et vanlig skap? I spesielle bokser (har nok tupperware for å si det sånn...)? Eller står det på benken? Hva ligger de i da? Vanlige fat?

Noen som har noen smarte og gjerne dekorative tips til meg? (Har plutselig fått bedre benkeplass).


#2

Canisa sa for siden:

Vi spiser mye tomat, og har alltid en skål med tomater stående på kjøkkenbenken. Agurken bor i kjøleskapet, og søtpotet bruker vi sjelden så de går rett i gryta. :nemlig:


#3

allium sa for siden:

Jeg har kjøleskap med svaldel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.