Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er du fornøyd med boligen din?

#1

Gaia sa for siden:

Og hvorfor er du (ikke) fornøyd?

Vi har nå bodd her i litt over to år og jeg merker at jeg blir mer og mer fornøyd etter hvert som jeg får bodd meg inn. I går ble (endelig) roterommet vårt klargjort til barnerom2 og gangen oppe ble innredet med bokhyller og nå føler jeg at vi endelig har fått det sånn vi vil ha det.

Vi bor for øvrig i et rekkehus over to plan med semiåpen stue/kjøkkenløsning, vaskerom/toalett rett ved siden av gangen, to store og ett lite soverom, bad med plass til badekar og sportsbod. Jeg elsker beliggenheten og savner egentlig bare et ekstra rom/loftsstue til overnattingsgjester/kontorplass/ekstra oppholdsrom. Hagen kunne kanskje vært hakket større, men vi har en fin uteplass med masse sol om sommeren og skjermet plass til å sette vogner med (sovende) barn rett utenfor.


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Skulle gjerne hatt større plass, så heilt fornøyd blir eg vel ikkje. Men me prøver å gjera det beste ut av det. Og uteplassen vår er stor og god.


#3

Anne C sa for siden:

Bare vi får pusset opp sokkelen vår så blir det bra.


#4

Estrella sa for siden:

Vi bor også i et rekkehus over 2 plan og er stort sett fornøyd. Nå har vi jo nettopp pusset opp badet og er storfornøyd. Det jeg savner er en kjeller eller loft til å kunne lagre ting. Vi har kun en liten bod og det er ikke mye plass i den. Den er ganske så full.
Etterhvert blir det vel og pusse opp kjøkkenet også. drømmeromdetihvertfall Vaskerom har vi også og stor gang.


#5

Billa sa for siden:

Er fornøyd. Har en stort typisk 70-talls enebolig med valmet tak og 2 etasjer. Vi har pusset opp littetterlitt, og har bygget på tilbygg med stor gang og stort kjøkken. Jeg liker egentlig hus med eldre arkitektur bedre, men vi har god plass (5 soverom, 2 bad, stor stue) og pynter litt på fasaden etterhvert som vi får råd. Vi har tomt med utsikt, så vi prøver å utnytte dette så mye som mulig.


#6

Veronal sa for siden:

Jeg er fornøyd, men ikke med innredningen av stue og vegger. Vi har ikke flyttet inn på veggene annet enn i trappeoppgangen + litt i 2. etasje. Tror ikke vi få flyttet inn skikkelig før vi skal bytte ut sofa og stoler + kjøpe Montana. :hjerter: Det blir en god stund til ennå.

Nå venter jeg bare på at hekken skal bli stor.


#7

Honda sa for siden:

tja, har alt for liten stua og kott kjøkkenet. blir gal av yttergangen som man må gå igjennom for å komme på badet og inn til resten av huset. har ok soverom.
Blir enten å bygge ut eller å flytte.

Vi har et hus der del 1, 1etg er bygd 1947. så er det bygd på i etapper


#8

tiddelibom sa for siden:

Ja! Vi har nettopp flyttet, jeg er veldig fornøyd.


#9

gullet sa for siden:

Javisst er vi fornøyd.
Stor plass ute, stor plass inne. Det meste er nytt( huset er fra 1952 og er pusset opp og bygget på siden 1995).
Til sommeren gyver vi løs på kjelleren. Da kan det hende at peisestuen blir et ordentlig rom som ungene kan bruke etterhvert. Nå brukes det mest til lagring.


#10

Slettet bruker sa for siden:

Elsker huset. :elsker:
Elsker hagen også. Og miljøet og hele greia.

Eneste jeg ikke liker er fyringskostnadene - de er skyhøye. I år kommer vi langt over de beregnede 60.000. :sint:


#11

kokosbolle sa for siden:

Vi bor i en leilighet med 2 soverom, stue, kjøkken, bad, gang, 10 kvm balkong. Veldig sentralt, så det er positivt nå. Romslig bod i kjelleren, heis og garasjeplass trekker opp.

Etterhvert vil jeg flytte ut av byen, og da er kravet hageflekk, 3 soverom, kjellerstue og eget vaskerom i kjellern. Tipper det blir 3-etasjers rekkehus eller vertikaldelt tomannsbolig.
Akkurat nå har jeg sett litt på denne, bare synd det er ett år for tidlig: www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=15798370


#12

Martis sa for siden:

OMG! Bor du i et stort gult hus omringet av en stor park sentralt i Oslo? :knegg:


#13

Martis sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med boligen vår, selv om den ikke er helt ferdig. Vi har bare bodd her i 5 måneder og det er en del som er litt halvferdig og vi har ikke helt boss oss inn ennå. Hagen og omgivelsene er helt topp og jeg gleder meg veldig til vår første sommer her.

Når vi får bygd bad nummer to og byttet ut kjøkkeninnredningen da blir det nesten perfekt.


#14

Lille Blomst sa for siden:

Ja, nå er jeg det. Har nettopp bygget på. Er ikke helt ferdig enda, men når vi blir det tror eg det blir bra. Elsker kjøkkenet vårt, etter utbygginga. Nå venter vi bare på litt mer penger i kassa, så skal vi bestille en lilla sofa vi skal ha her :hjerter: Ellers har vi 4 soverom, bad, vskerom, stue, vinfang, gang og loftstue.


#15

Divine sa for siden:

Jeg er fornøyd. Vi bor i en leilighet som er altfor liten for oss, men jeg merker at jeg har blitt veldig glad i den. Jeg har til og med mareritt om natta om at vi har flyttet, og så angrer jeg med så innmari. Nå har vi pusset opp badet og et soverom pluss fikset flassete tak i entreen, så nå ser det mer levelig ut her enn på lenge. Det er fortsatt ting som må fikses, men vi får ta det pø om pø.

Jeg er ingen feinschmecker når det gjelder møbler og design og sånn, så stilen er temmelig eklektisk, men pytt, pytt ...

Gutterommet vil jeg helst ikke uttale meg om, det ser bombet ut til enhver tid, men jeg prøver å holde døra lukket og late som ingenting.


#16

Pepper Lemon sa for siden:

Njæ ... Semifornøyd. Rekkehus over tre plan. De gode tingene er at vi har to bad og fire soverom. Har også kjellerstue, som ikke er tatt i bruk ennå. Vi har stor og solrik (høh - hvis vi ser bort fra mørketid og all denne nedbøren som plager oss for tiden) hage, og det er jo luksus. Carport er også praktisk, særlig nå som det har snødd. Det jeg er misfornøyd med er at alt er så petite, særlig kjøkken og stue. Jeg savner boltreplass, rett og slett. Det er trangt å ha flere gjester på middag, og luksusgoder som Kitchen Aid er uaktuelt fordi jeg ikke har noe sted å ha den. Vi har akkurat flyttet inn, så jeg er nok ikke helt stuevarm ennå. Det blir en del irritasjonsmomenter når man skal prøve å plassere alt stæsjet man har. Rekkehus er bra på mange måter, men det går ikke en uke uten at jeg tenker på å selge og flytte til leilighet i byen. :o

:lol:


#17

Turte sa for siden:

Sånn tålelig fornøyd. :jupp: Men det er nok noe i det der at du skal bygge hus tre ganger før du blir helt fornøyd. ;)

Jeg savner ei dør mellom stue og gang.
Vi sover ikke i samme etasje som ungene, det liker jeg ikke noe særlig.. Jeg drømmer om å vinne i lotto og innrede sokkeletasjen som "soveetasje" for alle mann.
Yttergang er for liten, det samme med vaskerommet.


#18

Dixie Diner sa for siden:

NEI! Vi bor i blokk. Jeg trenger vel ikke å si så mye mer, alle som noensinne har bodd i blokk, spesielt med barn, vet hvor jævlig det er. Heldigvis skal vi flytte. Leiligheten i seg selv er greit. 90 kvm, 3 soverom og ganske nyoppusset og fin. Men vi har verken hage eller terrasse (bare sånn innglasset greie, blir mer som et rom med store vinduer), og naboer som elsker å være ekstremt høylytte. Nå selger vi. :D


#19

Zip sa for siden:

Veldig fornøyd. Me bur i stor einebolig med utleigedel me leiger ut no og skal bruke sjølv til ungane når dei blir store. Da åpner me opp så den blir ein del av huset men ungane kan bruke eigen inngang når dei er ungdommar om dei vil. :)
Det einaste eg ville forandra på var å ha vaskerommet her oppe og ikkje i kjellaren. Men det går greit.
Stooor hage (1,8 mål tomt) og ingen veldig tette naboar, er hus rundt men ingen som ligg tett i kvarandre. Ingen av oss ønska å bu i tett tett boligfelt, rekkehus eller leilegheit så dette er perfekt for oss. :)


#20

Krem sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd. Vi flyttet inn for snart ti år siden, i et lite hus i enden av et sentrumsnært byggefelt. Har friareal på to sider av tomta, og stor tomt. Etterhvert har vi bygd garasje, og et påbygg på 80 kvadrat. Nå er huset stort,men ikke for stort, og veldig praktisk. Mangler oppussing av stua, da er alt tatt. (OG da er det vel å begynne med oppussing igjen. :knegg: )


#21

Hasselnøtt sa for siden:

Veldig fornøyd med huset og utsikten. Om jeg skal klage på noe, er det at kjøkkenet kunne vært to kvm større. Hater tomta. :nemlig:


#22

gurgle sa for siden:

Nei. Huset er helt ok. 3 soverom, stue, kjøkken, bad, vaskerom og innvendig bod. Liten hage.

Men vi bor her bare midliertidig da, til det dukker opp noe annet. Har flyttet tilbake til hjemstedet vår, her er det ikke så mange hus som selges. Så når dette dukket opp så kjøpte vi det for å ha et sted å bo, og vi venter, og venter, på et større hus. Ønsker meg et hus med minst ett soverom ekstra og en stue ekstra. Mulig vi rett og slett må bygge det selv, det er nemlig en flott beliggende tomt vi kunne tenke oss.


#23

Spoon sa for siden:

Ikke spesielt fornøyd, men nå skal vi snart flytte. Bygger nytt! :D

Dette huset er for lite. Badet er knøttlite, håpløst trangt! Entreen er også liten, med fire dører i. Ikke plass til å sette fra seg noen ting. (Eller, det blir jo gjort, og da blir det straks veldig rotete.)

Det nye huset tror jeg vi skal bli fornøyd med, det blir iallefall stort nok! :)


#24

Polyanna sa for siden:

90% fornøyd. Det er et stort hus og det har tatt lang tid å få bodd seg inn og utnyttet huset på en bra måte. Og få til møblering og bilder og sånt.

Nå trenger vi bare et større inngangsparti, så nærmer det seg.:)


#25

Divine sa for siden:

Bare 90 %!? Himmel, du har jo verdens lekreste hus. :hjerteøyne:


#26

Kjøkkenskriveren sa for siden:

Ikke fornøyd ennå, men skal bli stadig bedre (vi har bodd her i ca. ni måneder og brukt ganske mye av den tida på å bli foreldre). Holder på å legge parkett i stua akkurat nå; etterhvert skal det samme skje i de fleste andre rom (der det ligger laminat nå). Og så skal det males og flikkes litt, osv.


#27

Slettet bruker sa for siden:

Haha - det var gult før....

Neida, det er et ganske vanlig hus fra 1969. Men det er stort og med mye vinduer og dårlig isolasjon og jeg liker å ha det varmt inne. Også er det sentralfyr, og med høye oljepriser blir det da innmari dyrt å holde det varmt.

Også ligger det åpent så all vind treffer det - det har mye å si når isolasjonen ikke er all verden.


#28

Tusenogtredve sa for siden:

Jeg er fornøyd og blir stadig mer fornøyd. Helt fornøyd blir jeg når roterommet endelig blir barnerom, og vi får byttet ut kjellertrappa og pusset opp trapperommet og lageret nede (skal bli arbeids/gjesterom).

Og så blir jeg om mulig enda mer fornøyd når vi om 4-5 år hiver ut hybelboerne i sokkelen og dermed får stor kjellerstue, ekstra soverom, ekstra bad og nytt inngangsparti.


#29

Che sa for siden:

Jo, jeg er fornøyd med huset. Det er lite, men har god planløsning.


#30

Manga sa for siden:

Huset vårt er alt for lite til oss. Men, utenom det er jeg fornøyd.


#31

Polyanna sa for siden:

Takk. :) Men man ser ting litt mer når man går og gnurer. Eller når man snuble i støvler for ørtende gang. :gaah: Nå er lillegangen midt i gangsonen, et sted man må gjennom uansett hvor vi skal. Og det blir så rotete.


#32

Mistral sa for siden:

Delvis. Jeg skulle gjerne hatt flere kvadratmeter, men det er uoppnåelig med vårt budsjett når vi vil bo innenfor bygrensen i Paris. Vi har pusset opp andre etasje (bad og soverom) og laget takterrasse, og er veldig fornøyd med det vi har gjort her. I første etasje har vi stue og kjøkken som jeg ikke er fornøyd med, spesielt kjøkkenet er helt forferdelig. Dessverre har vi ikke penger til å pusse opp første etasje på lenge, hvis jeg ikke vinner i lotto (og siden jeg ikke spiller er det veldig lite sannsynlig), så jeg må nok leve med det fæle kjøkkenet mitt en stund til.[size=3][/size]


#33

Adrienne sa for siden:

Tenkte det samme. :knegg:

Jeg er ganske fornøyd med huset vårt, men det har forbedringspotensiale. Noe har vi planer om å gjøre noe med om et par år, mens andre ting bare får være som de er. Det har tatt tid å bo seg inn i huset, akkurat som med Polyanna, men det kommer seg. Det beste med huset er at vi har god plass til gjester, noe som gir oss rom til å ha foreldre på besøk over lengre tid uten at vi klikker. Den største ulempen med huset som det er nå er nok at vaskerommet er nede i kjelleren, og der er det kaldt og ukoselig og ikke minst langt å gå. :p Det har vi planer om å få fikse om noen år, må bare spare litt penger først.


#34

Karamell sa for siden:

Semifornøyd.

Fornøyd med at det er nytt og vi har valgt endel løsninger selv. (Posistivt med å kjøpe prosjekthus). Fornøyd med at vi har kjellerstue og greit gjestebad/vaskerom.

Misfornøyd med størrelse på gangen og barnerommene - de er for små! (ulempen med nye prosjekt). Huset er vel generelt litt for lite for oss.

Jeg synes vi bor litt vel tett, men samtidig gjør det meg ikke så mye nå med små barn.


#35

Minerva sa for siden:

Det kommer seg, det gjør det virkelig.:nikker:

Vi kjøpte huset i 2005,vi falt for tomten og tenkte at resten kan vi ta etterhvert. Vi har laget et nytt bad, vaskerom og har pusset opp 1.etsaje med 3 soverom. Vi mangler kjøkkenet, men i det store og hele er vi veldig glad for å bo her. Og beliggenheten er det beste. :hjerter:


#36

Røverdatter sa for siden:

Jeg er veldig, veldig fornøyd med tomta og beliggenheten. Litt lite kveldssol, men herlig med diger hage, delvis naturtomt og stor gårdsplass. Litt mye å måke på, men nå er det ganske sjelden det snør så det er et lite problem.

Jeg er også fornøyd med rominndeling og størrelsen på huset. Men siden det meste utvendig og innvendig var nytt i 1979 og litt utpå 80-tallet så er jeg ikke på langt nær fornøyd med hvordan ting ser ut. Særlig innvendig har vi masse igjen å gjøre.


#37

Erica sa for siden:

Vi er ganske fornøyd. Vi har bygd det selv da, så vi burde jo være fornøyd. Men enkelte ting er ikke blitt helt som vi hadde tenkt, men det er bagateller. I høst fikk vi på plass og innredet ferdig 25 kvm kjellerstue som vi er kjempefornøyd med. (delvis sokkel, så det er 3 ordentlige vinduer der). Innen sommeren er over håper vi at vi har ferdig en inngang i sokkelen som gir oss større gang, og et lite do i tilknytning til kjellerstua. I løpet av neste år håper vi at vi får til kjølerommet vi har planer om i kjelleren, og da er huset vårt helt ferdig faktisk.
Vi har et hus på 250 kvm med 4 soverom, 2 stuer, 2 bad og 1 do.

Vi er fornøyd med beliggenhet, 500 m fra barnehage og skole, 2 km fra min jobb. Rolig barnevennlig område med lite trafikk. Og vi har den fineste tomta solmessig sett. Vi har kveldssol til kl. 22 på sommeren.


#38

Bluen sa for siden:

Vi begynner å få det litt for trangt (65 kvadrat på 4 personer), men ellers er jeg godt fornøyd. Romløsningen med tre små soverom er genial, og jeg synes det er stor stas med separat kjøkken der man kan lukke døra bak seg.


#39

Toffskij sa for siden:

Nei, du, det vet vi ikke. Jeg har bodd i blokk i hele mitt liv, hvorav x antall år som barn selv og med småsøsken, og fem og et halvt år med barn, og jeg kan med hånda på hjertet si at det har vært helt utmerket.

Vi er til og med veldig fornøyd med vår 63 kvms blokkleilighet hvor vi bor fire personer nå. Men litt trangt har det blitt, så nå skal vi snart flytte til en 30 % større leilighet over to plan og med terrasse. Det skal nok bli gildt.


#40

Gerbera sa for siden:

Jeg er egentlig fornøyd med selve leiligheten, men skulle ønske vi hadde litt mer oppbevaringsplass, og kanskje et ekstra rom til gjester. Men er veldig fornøyd med planløsningen (alt på ett plan), god uteplass, som gir oss et "ekstra rom" på sommeren, og bare vi får kommet oss i gang med en lite oppshining av kjøkkenet, så er det slik vi vil ha det.


#41

Bluen sa for siden:

Jeg så heller ikke den blokkommentaren din, Iset. :humre: Vi (eller i alle fall jeg) trives veldig godt i blokk, mens mannen er noe kjøligere - sikkert fordi han er oppvokst i et 200 år gammelt gårdshus på flere hundre kvadrat, og er bortskjemt med plass.


#42

Marge sa for siden:

Nei, vi er ikke fornøyde. Vi skulle gjerne hatt litt større plass (bor på 70 kvm no), gjerne hatt hage, og vi ønsker oss flere barnefamilier som naboer. Rundt oss no er det ingen å leke med for ungene. Til våren er jeg ferdig med skolen og da blir det nok flytting på oss ja.


#43

Blåbær sa for siden:

Nje, det er jo ikke drømmehuset. Planløsning i 1. etasje suger. Badet og gangen altfor lite, og stuen for smal. Kunne tenkt meg ett ekstra rom også. Drømmehuset mitt skulle hatt vaskerom på hovedplan med egen inngang. Nå har vi full kjeller, men den er for fuktig til å bruke til annet enn vaskekjeller, også er trappen ned dit lang og smal. Huset er fra slutten av 60-talet, og var pusser litt opp pø om pø.

Det jeg er fornøyd med er at vi har ett måls tomt, uthus, garsje og stor terasse. Planløsningen i 2 etasje er også ganske bra. Vi ha valgt å bli boende her fordi vi ikke vil bo oss i hel. Vi vil bli ferdig med huslån tidlig og nyte alderdommen gjeldfri. Vi greier oss helt fint på den plassen vi har, men vi trenger ett bedre oppbevaringssystem for å inngå alt rotet. Det kommer seg hele tiden da. :nikker:


#44

Tallulah sa for siden:

Både ja og nei. Vi bor i en bygård fra 1850 og jeg elsker egentlig leiligheten, men den er ekstremt upraktisk. Det finnes ingen rette vinkler på noe bortsett fra badet og høydeforskjellen på 6 meter er noen steder så mye som 25 cm. Hadde vi hatt betydelig mindre møbler, bøker, filmer, stæsj og ikke barn hadde den vært perfekt. Sånn som det er nå har vi en ganske stor stue, men over to plan så den er umulig å innrede. Vi har et digert kjøkken, men med så mange rare vinkler så det ikke går an å ha et kjøkkenbord der. Vi har et barnerom som bare er en lang tarm, 150 cm bred på det bredeste og et annet soverom som akkurat har plass til en dobbelseng, garderobe og litt gangplass rundt senga. Men den er sjarmerende, vi bruker ekstremt lite strøm fordi veggene er så tykke, den holder seg sval om sommeren og vi har verdens koseligste bakgård.


#45

Tjorven sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd.

Selv om vi bor i blokk midt i byen (det er tilstrekkelig lydisolert så vi hører ikke at vi har naboer). Det er masse unger her på alder med mine egne barn. Det er masser av plass til å leke på ute. Forholdsvis kort vei til jobben.

Leiligheten er ikke mer enn 83 kvm, men siden vi flyttet fra 58 så føler vi at vi har nok av plass. Selvfølgelig kunne jeg ønsket meg 4-5 rom ekstra, men vi klarer oss fint her. Vi har tenkt på å flytte ut av byen og konstatert at foreløpig får det bli med tanken. Nok av tid går med til reising allerede nå, så å legge på en halvtime hver vei for to foreldre vil ikke hjelpe oss.


#46

Maxine sa for siden:

Jeg elsker beliggenheten, vi bor på gård på landet uten naboer i sikte, aldeles herlig! Bortsett fra altfor stor hage med altfor mye plen å klippe, men det har jo omsider skaffet meg hjelp til ;)

Nå kjøpte vi gård på det åpne markedet for noen år siden, og da er det ikke så lett å velge hus, men vi skal ikke klage. Huset er 13 år gammelt, 200 kvm på fordelt på halvannen etasje med full sokkel. 5 soverom, to stuer + + , men likevel ville jeg nok ikke bygd huset på samme måte. Jeg savner egen fjøsinngang (nå bruker mannen vaskerommet, ergo fungerer ikke det som vaskerom), bad i andre etasje hvor soverommene er, litt bedre rominndeling i første etasje.. Sokkeletasjen bruker vi som bod (80 kvm bod :knegg: ), bortsett fra at soverommene der også er gjesterom. Hovedentrèen er egentlig i sokkelen, men pga dårlig løsninger der, fungerer det ikke, og vi bruker inngangen i 1.etg. Vi har vurdert frem og tilbake hva vi skal gjøre, men jeg tror vi må drøye og gjøre alt på en gang. Da blir det påbygg ved inngang i 1.etg, hvor mannen får egen inngang med egen vaskemaskin og dusj, garderobe i entrèen i 1. etg, jeg får eget vaskerom, bad i andre etg, åpen løsning mellom stue og kjøkken + + .. Og innen vi har fått gjort det, er vel ungene så store at de vil ha enten sokkelen eller 2. etg for seg selv, så da blir sokkelen gjort om enda mer..


#47

Maverick sa for siden:

Det skal ikke veldig mye til før jeg er fornøyd med stedet jeg bor. Leiligheten er sliten og ikke akkurat vakker, ligger litt kinkig til med mye trapper og er tydeligvis ikke spesielt innbruddssikker, men jeg bor der og er ergo fornøyd.


#48

Snippa sa for siden:

Jeg er fornøyd :jupp:
Det er mange ting jeg ville hatt annerledes hvis jeg skulle hatt det perfekte drømmehuset, men man får vel ikke alt? Det eneste jeg kan si at jeg er misfornøyd med, er tomta (men det viste jeg jo om før vi flytta inn, så det var jo med i vurderingen).

Alt i alt er det flott å bo her. Vi har egne rom til ungene og oss, en stor kjellerstue for de store ungene (og gjester), 2 kontorer og grei plass i stua. I tillegg bor mormor og morfar to hus bortenfor, og det er kjempepraktisk!
Det ideelle huset har større kjøkken, større hovedbad, mye større gang og en flat tomt.


#49

Tjorven sa for siden:

Det morsomme er jo at vi føler at vi har masser av plass nå (og det har vi sammenlignet med en del av snuppas venner). Jeg kommer fra en småby der alle mine venninner bor i eneboliger. De kan ikke skjønne at vi klarer oss på så få kvadratmeter. "Det hadde jeg aldri overlevd," sier de. Ja, ja; dem om det.


#50

Nenne sa for siden:

Vi er veldig, veldig fornøyde, men så har vi da også akkuart (i går) avsluttet et på- og utbyggingsprosjekt. Så nå har vi god plass og så og si hele huset er nyoppusset/renovert.


#51

indie sa for siden:

Nja, passe fornøyd.

Beliggenheten er flott, naboene er greie. Jeg liker å ha separat kjøkken med mye oppbevaringsplass, det er høyt under taket og det er en koselig leilighet.

Men den er liten da, ca. 50kvm. Med store dobbeltdører mellom stuene og en peis med brannmur i flere rom. Er jo fint med dobbeltdører og sånn, men det blir mye plass vi ikke kan bruke til noe. Også er det litt kaldt, vi har kjelleren under og det trekker. Nå har vi nettopp flyttet inn da, så når vi får ordnet oss godt med tepper, gardiner og slikt så føles det nok varmere raskt.

Blir nok en større leilighet på oss når jeg er ferdig og studere. I mellomtiden leser jeg apartmenttherapy.com og prøver og finne smarte løsninger i den lille leiligheten vår.


#52

Mississippi sa for siden:

Jeg stortrives i huset vårt, jeg skulle bare så gjerne ha flyttet huset til et annet sted ...

Kan pirke litt da, og ønske meg en større gang, men det er alt ...
...og en mann som holder huset i orden ... :eek:


#53

Estrella sa for siden:

Ja huset deres er jo kjempefint. :nikker:


#54

amo sa for siden:

Jepp. Vi har bodd her i 21 år, og finner ikke noe som vi liker bedre.:o Da alle barna bodde hjemme ønsket vi oss en kjeller eller loftsstue og et ekstra bad.Vi kikket rundt,men ingenting så sentralt som vi ønsket. Nå har vi stor nok plass igjen.Hagen og alle uteplassene våre er det som hadde blitt verst å flytte fra.:p


#55

Polyanna sa for siden:

Vi trivdest for øvrig veldig godt i leilighet da vi bodde i byen, bortsett fra at det var 5. etasje uten heis, men ellers en absolutt drømmebolig. :hjerter:


#56

Divine sa for siden:

Vi liker for øvrig planløsningen, og det at det nesten ikke er innsyn. Vi har dessuten utsikt til naturområder, og så er det stort sett stille rundt oss. Aaaah ...

Også har vi en stooor skjermet veranda, slik at til og med JEG kan ligge og sole meg om sommeren uten å føle meg beglodd.


#57

MegaMie sa for siden:

Jeg trives veldig godt i leiligheten og i blokka. Å bo så tett er egentlig veldig ok for en husredd pyse som meg. Vi har mange hyggelige naboer som skravler sammen på lekplassen mens barna flyr rundt. Vi har bodd her i 1,5 år og det er først de sist mnd jeg har følt at ting er på rett plass i leiligheten.

Men jeg savner å bo på landet og når vi snart får et barn til blir det litt trangt her på våre 65 kvm. Planen er å bo her i ca 1,5 år til, så bærer det ut av byen. Det er litt sånn: :hyper: :skremt: :rømde:


#58

Barbarella sa for siden:

Nei, jeg er ikke det. Vi er veldig fornøyd med beliggenheten og naboene, men selve huset er vi ikke fornøyd med. Mye av det vi er misfornøyd med er selvsagt ting vi burde ha forutsett ville bli upraktisk, men vi var vel litt blendet av den utrolig kule fasaden på huset.

Det vi er mest misfornøyd med er soverommene, eller plasseringen av disse.
Vi bor i et rekkehus på 4 plan, og i og med at huset bare er 143 kvm så sier det seg selv at hvert plan ikke er så veldig stort.
Soverommene er spredd rundt i hele huset, noe jeg synes er et stort minus når en har små barn.
Vi har et soverom i kjelleren, et soverom og et kontor/lite soverom i første etasje og et soverom i tredje etasje. Når en har tre unger som helst skal ha sitt eget rom, så blir det vanskelig å løse på en måte som ikke er for risikabel med tanke på brann.
Foreløpig har vi løst det slik at guttene deler soverommet i første, minsta har soverom på kontoret i første og vi ligger i tredje etasje. Ikke optimalt det heller, men jeg tror det er den beste løsningen.

Ellers så er vi supermisfornøyd med at det kun er ett do, og det ligger i første. Veldig lite praktisk for meg som ligger i tredje og gjerne er på do et par ganger i løpet av natten. Vi har muligheten til å sette inn et do på vaskerommet i kjelleren, men det hjelper meg veldig lite siden jeg ligger helt på toppen.

Stue og kjøkken ligger i andre etasje, i en åpen løsning. Vi er forsåvidt fornøyd, men kunne tenkt oss en mye større stue.

Ellers så er det mange små feil på huset, vi kjøpte det nytt og forventet vel egentlig å få levert et mye bedre produkt.
Gulvet får store hakk bare en mister en gaffel på gulvet, og ser ikke ut nå etter knappe 2 år.
Malingen er av billigste sort, og er skjoldete flere steder. Dette har vi klaget på og vi har fått malt opp store deler av huset på nytt, men det ser fremdeles ille ut.
Vinduskarmene er voldsomt skjeve, noe som gjør at lamellene ikke henger fritt i hele vinduet. På sidene henger de fint, men på midten rører de vinduskarmen og kan ikke snues. Vi har klaget, men fikk beskjed om at det ble for mye arbeid å gjøre noe med det. Da måtte de ta ut vinduene og skifte alt, visstnok. Jeg føler at vi bør få en eller annen kompensasjon uansett, men vet ikke helt hva jeg kan be om. Kjipt er det ihvertfall å bruke nærmere 20.000 på lameller, og så henger de ikke som de skal.
I tillegg hadde de "glemt" å legge inn alle strømpunktene vi skulle ha. Vi hadde tegnet inn hvor vi skulle ha lamper og ville ha disse rett ut av taket sånn at vi slapp fullt av ledninger i taket, men de hadde rotet bort tegningene og dermed glemte de dette. Flere stikkontakter manglet også, og det er rimelig kjedelig når vi hadde gitt klar beskjed om hvor de skulle være.
Som "kompensasjon" kom det en elektriker etter en måned og monterte lampene i taket for oss, men da med synlige ledninger. Synes ikke akkurat det var mye til kompensasjon.

Ja, vi er visst misfornøyde med ganske mye, vi. :o


#59

Tertit sa for siden:

Selve huset og beliggenheten er jeg kjempefornøyd med. Vi bor i enebolig og eiendommen er på et mål. Aller mest fornøyd er vi med våre tre terasser og at huset ligger så høyt at ingen har innsikt, hverken til hus eller hage. Inne er det mye å gjøre før vi sier oss fornøyd, men vi trives godt likevel vi. Vi har i mange år savna kjellerstue, men løste det i sommer med å bygge anneks i hagen. :)


#60

Pingis sa for siden:

Vi er veldig fornøyde. Bor i leilighet på noenogsøtti kvadrat, og det holder fint så lenge vi bare er tre stykker. Er godt fornøyd med å ikke ha hage. Dessuten har vi parkeringskjeller. :hjerter: Planen når vi blir rike er å bøgge naboene såpass at de flytter, sånn at vi kan kjøpe deres leilighet som er litt større enn vår.


#61

emm sa for siden:

Vi er så langt 100% fornøyde med huset vårt, men vi har bare bodd her siden mars og er vel dermed fortsatt i den nyforelskede fasen. Jeg trodde ikke at jeg kunne bli så glad i et hus. :flau: Når det er sagt har vi egentlig alltid trivdes de stedene vi har bodd. Den første 1-romsen vår ergrer jeg meg grønn over at vi solgte, den var så utrolig fin, praktisk og koselig. Neste stopp var en tre-roms med en meget bråkete forfyllet dame i etasjen over, ellers var den skikkelig koselig den også. Deretter tre-romsen som var første etasje i en tomannsbolig. Den var sjarmerende men så kald og trekkfull at vi gikk med konstant forkjølelse hele gjengen. Naboen ville dessuten ikke høre snakk om å pusse opp (isolere og skifte panelet fra 1948), så vi ble lei hele greia.
Vi har mindre strømutgifter her på 200 kvm enn det vi hadde på 70 kvm tidligere.


#62

Lenam sa for siden:

Jeg elsker den! Kunne selvsagt vært litt større, men ellers er den perfekt.


#63

Left sa for siden:

Jeg elsker det store gamle huset mitt, men det ligger på feil sted, så vi kommer til å selge, og flytte antakelig.

Vi har 8 soverom med smått og stort, men bruker ett stort soverom til TV-stue, ett til lekerom for barna, og ett til kontor.
Masse oppbevaringsplass osv. Det skulle ha ligget på Lørenskog:(


#64

Mei sa for siden:

Vi bor 4 stykker i en blokkleilighet på 63 kvadrat inkludert to soverom. Jeg er veldig fornøyd med disse kvadratmeterne, beliggenheten, planløsningen, naboene (endelig), akebakken utenfor kjøkkenvinduet, nærmiljøet og det utvidete nærmiljøet, barnehagene (og skolen skal også være bra). Likevel; det mangler minst ett soverom, et vaskerom samt en kjellerstue. Veldig synd at vi ikke bare kan kjøpe naboleiligheten og slå ut veggen :D.


#65

Veronal sa for siden:

(Du overlevde!)


#66

Mei sa for siden:

:kry:

(I'll get back to you)


#67

Niobe sa for siden:

Vi bor i rekkehus på to etasjer. I 1. etg. har vi inngang, gjestedo, bod, kjøkken og stue, i 2. etg. har vi 3 soverom, bad/vaskerom, bod og stor gang. Dobbel takhøyde i deler av øverste etg.

Størrelsen på rekkehuset er egentlig ganske passe for oss tre, men jeg savner:

  • spiseplass på kjøkkenet
  • bi-inngang/grovkjøkken/vaskerom nær inngangen
  • et ekstra rom som kunne fungert som lekerom

Dog kunne jeg levd med manglene om bare huset hadde stått i andre enden av kommunen. :) Vi er i ferd med å selge og flytte, ja.


#68

Joika sa for siden:

Jeg har veldig god plass og det er pluss. Minus for at den burde pusses opp en hel del.. men gjør det beste ut av det. :jupp:


#69

IOA sa for siden:

Jeg er fornøyd med boligen ja. Hvis penger ikke var et tema ville jeg gjerne hatt en liten hageflekk, men med tanke på at vi bor i Oslo, og i vår første bolig som er vår, så er jeg fornøyd.

Vi har en 4-roms leilighet. Det ene soverommet er ikke så stort, men det blir et fint barnerom. Vi har separat bad og do, og eget vaskerom. Halvåpen kjøkkenløsning og passe stor stue. Vi har ikke veranda, men en vinterhage som fungerer som lekerom.

Utsikten, utearealene, nærheten til marka, kollektivtilbudet, barnehagen, nærmiljøet og de rolige omgivelsene gjør at jeg trives veldig godt. Hvis vi skulle ha kjøpt noe nytt, ville vi ha gått for noe i samme området.


#70

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg flyttet fra ca 90 til 50 m2 da jeg ble separert, og måtte gi opp å få eget soverom til guttungen, men stortrives der jeg bor nå. Det er særlig to løsninger som har gjort det mulig å trives så godt her: 1. Køyeseng (vi sov sammen i en dobbeltseng i begynnelsen) og 2. flatskjermtv. Begge tingene frigjorde masse plass. En annen ting jeg liker i forhold til der jeg bodde før, er at det er dører mellom alle rom. Det gjør det enklere å holde på varmen, det gir oss litt privatliv og det stenger ute matlukt (kan ikke fordra lukt fra matlaging som blir sittende igjen rundt i huset).
Har en litt upraktisk hageflekk som deles med de andre som bor i firemannsboligen (ikke mye i bruk). Den egner seg ikke for lek i særlig grad, men det er parker i nabolaget. Jeg sitter heller på trappa og soler meg om sommern, derfra er det så fin utsikt.
Jeg leier og har tenkt å fortsette med det på ubestemt tid.


#71

gajamor sa for siden:

Jeg veksler mellom å være gal over alt som må gjøres, og å nyte å alltid ha noe å putle med.

Huset er 320 BRA, inkludert et 50 kvm uferdig bassengrom, 10 kvm uferdig bad med badstu, og et kjøkken som MÅ pusses opp, siden skuffene faller ned og det er hull i gulvbelegget. Gulvet på stua må skiftes, alle soverommene (6 stk) bør males, tapeten skaller av veggene og det er ca 1 million hull etter bilder. Utendørs er det minst like mye å gjøre. Men det er utrolig tilfredsstillende å se hvordan det blir bedre og bedre. Og plassen i og rundt huset er herlig!


#72

apan sa for siden:

Vi er veldig glade i huset vårt, gitt rammene, for å si det sånn. Vi ønsker å bo her vi bor, større hus ekskluderer seg selv så lenge vi ikke flytter ut av byen. Rekkehuset vårt er 100 kvadrat, 3 plan; 20, 40 og 40 kvadrat. De 20 i kjelleren er mest rot og oppbevaring, men kan være kjellerstue. Det er intimt i alle etasjer, og det er ingen store rom (men KitchenAid er stappet inn, Monsoon :blunke: ). Vi har 3 soverom og et lite bad oppe. Vi synes det er veldig koselig her, digger å bo i rekkehus og kose oss med naboene ute om sommeren. Selvfølgelig er det masse vi savner, sånn som større gang, ikke se rett i gangen fra stua, do/vaskerom ved inngang etc; men det funker å dele vaskerom med naboene i kjelleren også, det er bare upraktisk med skittent regntøy.

Som med Tjorven fatter ikke de som har store hus utenfor byen hvorfor vi prioriterer sånt, og skjønner heller ikke hvordan vi lever uten vaskerom ved inngangen og do i første etasje, men det går så bra så.

Vi har lyst på enebolig en gang, men det skal også være her, så det blir nok en stund til :knegg: .


#73

annemede sa for siden:

Veldig fornøyd, håper på litt mere kvm gulvplass om noen år, men jeg kunne ikke tenke meg å flytte,


#74

Blånn sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med potensialet til huset. Vi trenger en god del oppussing i de nærmeste årene. Noe planlegger vi å gjøre til sommeren, men bad og kjøkken har vi nok ikke råd til med det første. Det er litt kjipt, kjenner jeg.


#75

Blånn sa for siden:

Men, jeg vil ikke flytte! Trives kjempegodt!


#76

Benzo sa for siden:

Jeg er fornøyd med boligen, 4-roms terrasseleilighet på 107 kvm, lavblokk med kun 2 etg. Ligger flott til med lysløype utenfor døra og vi kommer oss til Oslo sentrum på 20 min. 3 soverom, stort kjøkken med en liten terrasse ut mot skogen. Stua har egen spisestuekrok med plass til mange, terrasse på 17 kvm. Minuset med leiligheten er dårlig oppbevaringsplass, små soverom og jeg skulle veldig gjerne hatt et vaskerom. Tenker litt på de små barnerommene når barna blir eldre/ungdommer. Er veldig glad i leiligheten og har ingen planer om å flytte.


#77

Miss Norway sa for siden:

Ja, vi er veldig fornøyde med leiligheten, eller har vært så langt. Terrasseleilighet i lite bygg med bare fire enheter. Bakkeplan. Nå begynner den vel å bli i minste laget. Vi er superfornøyd med utsikten; vi har (nesten) panorama over Oslo sentrum. Vi har også en passe stor hageflekk som tar minimalt med tid å holde, samtidig som den har stor bruksnytte for barna. Det ligger en barnehage med lekeapparater 50 m unna, så barna kan gå dit og huske og skli etter stengetid; flott - da slipper vi det i hagen. Stuen er svær, med masse vinduer og lys og greier, men soverommene har vi oppdaget er litt knotete. Og så er det uendelig mye med upraktisk gang!

Men fin, det er den. Dvs VAR den, da vi flyttet inn. Siden den gang (nesten 10 år siden) er den blitt litt slitt gitt.


#78

Apple sa for siden:

Vel, sånn passe. Problemet er at det er for lite. D¨Vi bor i en såkalt flermannsbolig, har 2 etasjer+ loft. Får litt husfølelse, men man slipper mye av vedlikeholdsjobben. Men vi kan ikke bygge ut da. Skulle hatt alle rom større, bortsett fra soverommene.


#79

Propella sa for siden:

Jeg hadde flyttet på flekken om jeg hadde muligheten.


#80

Isolde sa for siden:

Ganske fornøyd ja. Skulle bare mangle siden vi nettopp flyttet inn.


#81

Fru Snurp sa for siden:

Du har visst bodd i feil blokk, med feil naboer?

Vi bor i blokk, med barn, og stortrives! :D
Har ikke fått tid til å pusse opp så mye det året vi har bodd her, tatt badet og hengt opp noen flere skap på kjøkkenet, men det er vårt og det er nesten 20 kvm større enn der vi bodde før. Vi er begge oppvokst i villa på landet, og til tider hadde det vært kjekt med en liten hageflekk (og en ekstra bod eller noe til akebrett/vogn etc.) men vi er fornøyd med vår deilige 3 roms, minibalkong og alle parkene i byen som vår tumleplass. :hjerter:


#82

Noba sa for siden:

Vi er godt fornøyd. Badet og toalettet er slitent og vi har fortsatt flere oppussingsprosjekt igjen, men kjøkkenet er nyoppussa og stua er utrolig fin. Det tok tid å bo seg inn, men nå er dette veldig hjemme og veldig vårt. Får vi ordna de siste prosjektene også, så blir dette perfekt til oss. Men huset er helt greit som det er, så vi trenger heldigvis ikke stresse med å få oppussingen ferdig. Det eneste som er dumt her er at vi ikke har tre soverom på ett plan og at det ikke er toalett i andre etasje, men det går helt fint å leve med.


#83

Chablis sa for siden:

Nå bor vi i leod bolig på 115 kvadrat, er kjempefornøyd, bor nærme jobben min, butikker,parken å sentrum. Eneste minuset er lite barn her.
Om 2 mnd flytter vi inn i vertikaldelt 2mannsbolig, ut på landet. Huset har gang, bad/vaskerom, kjøkken og stue i 1 etasje, 3 soverom, garderoberom å bad i 2 etasje. Skulle gjerne hatt ett rom til men vi flytter igjen neste år å kjøper større hus da om familien øker.


#84

Callisto sa for siden:

JA jeg er stort sett fornøyd!

Men siden huset er fra 78 så er det litt å ta tak i. Men det ligger akkurat her vi vil bo. Utrolig sentralt men like vel et rolig område med kort vei til turområder/idrettspark. Vi har solen fra den kommer opp til den går ned. Huset ligger i enden av en blindvei og grenser opp mot lekeplass/friområde. Tomten er i tillegg på 1 mål noe som ikke er så vanlig lenger her i byn!

Vi har gjort en del utendørs, skiftet noen vegger, gjort terrassen barnevennlig og skiftet vinduer!
Kjøkkenet pusset vi opp for et år siden og skal jeg være misfornøyd med noe så skulle det ha vært litt større.
Vi har to bad som også må fornyes men vi kan leve med de som de er en stund til.

Huset er på 256 kvm. Av disse leier vi ut 50 kvm i kjelleren.
Så vi har god plass :D


#85

Skilpadda sa for siden:

Neida. Vi har bodd i blokk i tretten år, de siste seks med barn, og synes det er helt OK. Det hadde vært fint med uteplass, det er sant, men jeg synes det er veldig greit å ikke ha ansvaret for et hus fra tak til kjeller. Hvis man har noenlunde greie naboer (og det har vi hatt hele tiden), er det helt fint å bo i blokk, synes jeg.

Med det nye barnerommet, "biblioteket" og det nyoppussede badet er jeg i stor grad fornøyd med boligen vår, ja, selv om den gjerne kunne hatt et rom eller to til. :) Leiligheten er fireroms etter at vi delte av den ene stuen så vi fikk et lite barnerom, og den er 86 kvm netto, så den er forsåvidt ganske stor, men vi har ganske mange hyller med ting, så det er ganske fullt likevel.


#86

Blondie sa for siden:

Tja. Vi har bodd her i seks år og jeg er fornøyd. Huset er litt lite, men det er lett å holde i orden. Vi har fire soverom, men Veslas rom må man gå inn i for å komme til de to andre barnerommene. Litt lite lagringsplass har vi, men da får vi være flinkere til å kun skaffe oss det vi behøver og gi bort det som ikke er i bruk.

Mannen vil helst flytte til sin barndoms bydel og synes huset vårt er for lite, men det er da heller ikke han som vasker. :p


#87

Mei sa for siden:

:Enda en som bor i Riktig Blokk melder seg:


#88

Blondie sa for siden:

Vi har forøvrig også bodd i blokk, også med barn, og syntes det var helt topp. :jupp:


#89

Tussilago sa for siden:

Både og.
Vi bor i et gammelt hus (trønderlån) på en gård, og vi har forsåvidt masse plass. Men huset er ikke så praktisk i romløsningen. Stoor hage og masse plass ute har vi også. Noen ganger skulle jeg ønsket at jeg hadde et nytt hus som er enklere å holde rent, men jeg ville nok ikke byttet nei.


#90

Ru sa for siden:

Nei.
Jeg er ikke skapt for å bo i blokk. :niks:
Jævlig er det ikke, men det er ikke noe for meg. I need space!

Så vi selger så snart som mulig.


#91

Guttemammis sa for siden:

Er også en av de som bor i blokk og trives, ikke hører vi naboer, ikke har vi
gjenboere og så har vi flott utsikt + lekeplass som vi serfra soveromsvinduene.
Har kjempe god bodplass (3,5 kjellerboder), trenger bare litt større bad og et
soverom til:nemlig:
Har vært hos flere her i nærområdet som bor i hus, husene står så tett at man
iallefall ikke kan gå naken fra dusjen til soverommet uten at noen kan iaktta deg,
når det er mørkt ute kan man se alt som skjer inne i huset, naboene har fullt
innnsyn, sånn er det kanskje ikke ut på landet...men her i "byen" hvor jeg vil bo
er det helt tragisk!


#92

leliane sa for siden:

Du skal bygge tre ganger for å bli fornøyd, sies det. Vel, det skal ikke vi. :) Vi har bygd vår enebolig på familietomt og bor i strandkanten, så beliggenheten er selvsagt noe av det vi er aller mest fornøyd med.

Vi tegnet og bygget hus for fire år siden. Jeg er veldig fornøyd, selv om det er et par ting jeg ville gjort annerledes hvis jeg kunne. Det er detaljer som kjøkkenløsning, samt at jeg gjerne ville hatt minst ett av soverommene i første etasje.

Man får jo forskjellig behov etterhvert som famillielivet går inn i nye faser, og jeg er spent på hvordan den veldig åpne løsningen vi har valgt (og som er helt perfekt nå!) vil fungere med tenåringer i hus. Men vi får ta det etterhvert.


#93

Dronningen sa for siden:

Vi blir mer og mer fornøyd etter hvert på en måte. Vi har delt av et rom og fått et roverom til, og har pusset opp en del og har helt nytt bad. Kjøkkenet trenger å byttes ut, men vi har malt og bytta benkeplater, så det duger en stund til. Det som er problemet er at vi er 5 og har 3 soverom, samt at det generelt er lite lagringsplass. Men vi gjør det beste utav det. Men tanken på enebolig og mer plass den vil nok gjøre seg mer og mer gjeldende i årene framover. Vi ønsker også mer hage og å slippe å ha en nabo vegg i vegg.


#94

Emil's mamma sa for siden:

Nei, jeg er ikke fornøyd. Bor i en liten bygård, i 4 etasje uten heis, så synes det begynner å bli travelt å bære gutten min (7 mnd) og div. handleposer ol. opp og ned nå. Heldigvis så er det bare noen mnd. igjen her.


#95

Mjau sa for siden:

Vi har bodd her vi bor nå siden oktober i fjor, og er foreløpig veldig fornøyd. Det er fortsatt en del som mangler for at huset skal fremstå som helt ferdig, men det kommer etterhvert.
Vi har stor gang, gjestetoalett og vaskerom i forb med denne.
Bruker vaskerommet som bad nå frem til hovedbadet er ferdig, og det fungerer kjempefint.
Har åpen løsning mellom kjøkken og stude, men har satt inn skyvedørskasett sånn at det kan deles av med bred skyvedør om man vil forandre senere.
Eeeeelsker spisestuedelen som er i samme rom som kjøkkenet. Har plass til 14 pers rundt bordet med god margin, og har peis ved bordet.
Har også peis på stua som har åpen himling.
Hele fronten på huset har gulv- til tak-vinduer. Og huset er i det hele tatt akkurat som vi ville ha det. Selv om det er et par ting vil hadde gjort annerledes om vi skulle bygget det en gang til.
I sokkelen har vi tre soverom, et disp-rom som kan bli soverom, et stort bad og teknisk rom.
Så har vi en hems på toppen der vi kommer til å ha kontor / tv-stue.

Huset ligger i boligfelt, og jeg kjenner at jeg kan bli irritert på alle bilene som er håpløst parkert bortoverher. Vi bor innerst i en blindvei noe som jo er positivt pga lite trafikk, men vi må jo forbi alle da.
Så har vi fantastisk utsikt. Ca samme utsikt som Spoon om hun har bilder av sin her inne.
Så ja, fornøyd.

Var også fornøyd med det første huset vi kjøpte. Et gammelt hus midt i Mandal Sentrum. Som opprinnelig var stall! Gammelt og skeivt, med masse sjarm :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.