Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Reise til Egypt om sommeren? Og hvor?

#1

Anne C sa for siden:

Er det noen som har erfaring med å dra til Egypt om sommeren? Altså i sommerferien? Og hvor drar man i så fall? Trenger litt tips og innspill :riktig:


#2

Elisabet sa for siden:

Jeg ville aldri reist til Egypt midt på sommeren. Alt for varmt til at en orker og være i sola eller orker å gjøre noe særlig og oppleve noe i det hele tatt. Jeg var i Egypt midt i juni et år, og da var det nesten 50 grader. Glad jeg bare var på dagstur fra en cruisebåt da, i buss med aricondition. Vi orket knapt og gå ute. Men Egypt er et herlig land da, så på våren/høsten er det mere passe varmt. Også om vinteren, men da kan det være litt kaldt på kvelden.

Naama Bay utenfor Sharm el Sheik er veldig deilig sted.


#3

Guava sa for siden:

Jeg sier som Elisabet. Egypt midt på sommeren frister ikke. Dersom man har som mål å dra på kjærlighetsferie, sover hele dagen og er våken om nettene så kan det kanskje gå, men det er for varmt på dagtid til å kunne gjøre noe som helst. Severdigheter er det nesten umulig å reise til pga. varmen. Vi var i Luxor i februar og da var det 36 grader i Kongenes dal. Jeg tør ikke tenke på hvordan det må være om sommeren. Jeg kjenner noen som har vært i Makadi Bay i juli og de stortrivdes, men de var der for å nyte luksus på hotellet. Ute var det visst umulig å oppholde seg så lenge sola var oppe. Forresten gikk det visst fint å bade i sjøen. Bading går jo som oftest bra uansett hvor varmt det er.


#4

Macky sa for siden:

Jeg har aldri vært i Egypt, men har hørt fra mange som har vært der at de ALDRI vil reise tilbake igjen om sommeren. Det er så varmt at de ikke har klart å gå ut før etter kl 18. De fleste av dem skryter av Egypt som ferieland, og de har reist tilbake, men da i januar og februar måned.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.