Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til mannens 40-årsdag?

#1

Blondie sa for siden:

Min herlige mann fyller 40 år om noen måneder og jeg vil gjerne finne på noe ekstra, ekstra. På 30-årsdagen hans var vi helt sylferske foreldre og vi enset knapt at dagen kom. :p

Han har en hobby. Han skaffer gamle vedovner, pusser dem opp og selger dem videre. Dette har han ikke plass til sånn som vi bor nå, derfor tenkte jeg å leie et verksted til ham. Det må være i nærheten, med varme og strøm og være stort nok. Problemet er bare at jeg ikke finner det! Dessuten må han jo ha tid til å bruke det også, kanskje det er en mer passende 50-årsgave? Da har det meste av småbarnsstresset vel stilnet.

Så hva ordner jeg?
Han har talt opp og kommet til at det blir 40 gjester hvis vi skal feire. Jeg har snust litt på om jeg skulle kjøpe reise for to i gave til han, men det har han fått av meg to ganger før + at han selv har foreslått at vi skal reise avgårde sammen istedet for å lage stort selskap. Hvis vi gjør sistnevnte kan jeg jo dra igang et overraskelses-selskap, men det blir kanskje litt dumt når vi har bestemt oss for å droppe feiring?

Han er ikke sportsinteressert, interesserer seg null for duppedingser og bruker bil som fremkomstmiddel. Han er ikke veldig lett å kjøpe gaver til, altså. :gaah: Noen med glimrende tips?


#2

Blondie sa for siden:

Ikke kom med så mange forslag da, det blir så vanskelig å velge! :knegg:


#3

Benzo sa for siden:

Sorry, Blondie, denne har gått meg hus forbi! Har selv en mann som blir 40 om et par uker, ikke lett å komme på noe.
Har han noen andre hobbyer, bortsett fra vedovner? Kulturinteressert? Konsertbiletter i utlandet? Går han på ski, hva med et teknikkurs? Det har blitt veldig populært, i hvert fall her i Oslo.


#4

Nessie sa for siden:

Men dere har bestemt at dere ikke skal feire? Eller er det ikke helt avklart.. :undrer:

Har han noen kompiser han kan tenke seg å dra på tur med da? :vetikke: Sånn at du kunne ha planlagt noe sammen med dem, sånn at han hadde fått seg en guttetur?

Ellers tror jeg at jeg ville gått for en reise, og en liten sammenkomst på dagen.


#5

Trixie sa for siden:

Jeg tror reise + overraskelsesselskap er supert jeg altså.


#6

Anne C sa for siden:

Mannen min ble 40 år på torsdag. Konene til de to eldste brødrene hans ble også 40 rundt samme tid. Så da hadde de 120 års lag for to uker siden. Det var en overraskelse. Han ble feiret av oss tre på dagen i tillegg til at jobben hans hadde et opplegg for han. Det er den eldste brodern hans som er sjefen så da slo han litt ekstra på stortromme med opplegg og gave til lillebror.

Av meg har han egentlig ikke fått så mye, jeg har rett og slett ikke penger. Han har fått gavekort på fiskeutstyr og en god konjakk. Det er det han liker best.
Men jeg tror at han er mer enn fornøyd med alt. I går ble han også feiret av kompiser.

Hadde jeg hatt penger så hadde jeg kjøpt en weekendreise til meg og han. Heldigvis for meg så fikk han det av jobben. Så da får vi dratt likevel.


#7

GinaK sa for siden:

Du har jo et supert utgangspunkt da. Flott at han heller vil at dere alle skal dra på tur sammen og kose dere.
Det er sånn vi også tenker.

Vi har 40års dag, 45års dag og 10 års jubilè i år så vi har bestemt at vi drar til Rhodos i høstferien alle 4. Det var dit vi dro på vår første ferie sammen for 10 år siden.
Vi blir så mange bare oss nærmeste (14stk) så det blir mer enn fullt nok på bursdagene her uansett.. tenkte å ta en hagefest i sommer på mannens bursdag og invitere familien + to vennepar til med barna også.


#8

Maxine sa for siden:

Jeg har ingen gode idèer, bare lurer på hvor dere bor, da jeg har en ovn jeg gjerne skulle fått fikset på ;)


#9

Obelix sa for siden:

Følger med litt her for jeg har selv en mann som blir 40 i år og jeg aner ikke hva jeg skal gi han.


#10

Blondie sa for siden:

Maxine har fått prikk. :nikker:

Jeg tenker også at en reise er gull og han blir helt sikkert glad for det, men det kan vel være at han forventer det litt også. Han fikk tur til båtshow i London av meg i morgengave når vi giftet oss og da vi feiret ti år som kjærester fikk han tur for oss tilbake til Krakow, der vi møttes. Det er jo en innertier, men jeg hadde liksom lyst til å overraske ham litt.. :sparke:

Guttetur har han forøvrig fast to ganger i året, så det har han signalisert forsiktig at han ikke kan tenke seg. :humre:


#11

livit sa for siden:

Både gubben og jeg fyller 40 i år, jeg til sommeren, og vi kommer til å feire det sammen da på en måte. Han liker ikke noe oppstyr, så vi reiser til Mallorca og blir der når han fyller 40 :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.