Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaring med bamseklubb?

#1

Siri sa for siden:

Vi skal til Gran Canaria og har bestilt Bamseklubb til ungene (nettopp 3 og 5) og er litt spent på hvordan det opplegget er. Hvordan erfaring har dere andre? Anbefales det eller er det like greit uten?


#2

Slettet bruker sa for siden:

Har en kamerat med erfaring fra bamseklubben, men det er nok noe annet, for det hørtes ikke ut til å være egnet for barn. :fjåser:


#3

Sitron sa for siden:

Iben, da 3 og et halvt sånn omtrent, digget bamseklubben i fjor sommer. Syns det var veldig stas og koste seg de to timene hun fikk være der. De ansatte var flinke og engasjerte og språkbarrieren var nå ingen hindring for Iben iallfall.


#4

Skytte sa for siden:

Poden var 3,5 år når han var med (eller prøvde i allefall) i Bamseklubben på Lanzarote i november.

Han var veldig innstilt på å være sammen med andre barn for å leke, men alt skar seg da vi kom dit. Han ble nok satt ut av at de voksne som var der snakket svensk/dansk/finsk og ikke norsk. I tillegg ble han ikke akkurat "hjulpet" inn i gruppa av de voksne heller og vi følte oss vel regelrett dytta ut av døra før Poden egentlig var klar for å være der alene. Enden på visa var at vi hentet en forgrått liten pjokk 20 minutter etterpå.

Vi prøvde oss igjen et par ganger, men han hadde visst tydeligvis fått skrekken. Han var muligens litt for liten.

Utover det virker opplegget veldig bra. Mange fine aktiviteter og glade barn. Vi prøver oss nok igjen en annen gang. :nikker:

Anbefaler dere å møte opp tidlig den første dagen ungene skal i klubben slik at de er av de første som kommer. Det var nok litt av grunnen til at Poden strittet i mot. Det satt allerede en gjeng med unger der når vi kom (fem minutter før start).


#5

Che sa for siden:

Vi skal til Syden i påska og har valgt og sløyfe bamseklubben. Mye fordi jeg selv ikke likte det da jeg var lita (vel og merke eldre enn storebror) - og Storebror er lik meg.

Dessuten er vi strandfolk og ikke bassengfolk - så da ser jeg for meg at det bare blir stress. negativ

Mange elsker jo bamseklubben - så det er vel forskjell fra barn til barn. I og med at de er to, så vil vel saken bli bedre vil jeg tro.




#8

Siri sa for siden:

Takk for innspill. Tror det kan være greit å psyke de opp på en eventuell språkbarriere. Begynner å skjønne at dette kommer til å bli en eksotisk opplevelse (for noen av oss i allefall :p). Og det er i grunnen litt herlig at en ikke trenger å reise lengre enn til Gran Canaria for å oppleve det.

Jeg har forresten ikke hørt om noen annen "bamseklubb" og vet ikke helt om jeg tør trykke på den linken heller... :skremt:


#9

Siri sa for siden:

Turte allikevel, men tror ikke det hadde passet helt for mine barn. :niks:


#10

Robyn sa for siden:

Begge guttene har vært med på bamseklubb, en gang hver (ikke samtidig).

Og de stortrivdes begge to. Minsten snakker fortsatt om Lollo og Bernie, så de gjorde uslettelig inntrykk. :knegg:


#11

ming sa for siden:

Mine to, den gang 4 og 6 år, storkoste seg i Bamseklubben. Gruppebildet de fikk henger på veggen på rommet til begge to enda. De har mange gode minner derfra, og vi voksne syns også opplegget var fint. Svenske voksne førte bare til at ungene våre etter to dager snakket flytende svorsk. :knegg:


#12

Propella sa for siden:

Min jente som nettopp hadde fylt 6 elsket bamseklubben. Så elsker hun fart og moro. Det var en svensk og en norsk leder. Så språket var ikke noe problem.


#13

Kristin74 sa for siden:

Bamseklubb veldig greit.
Gran Canaria mindre greit.


#14

Tjorven sa for siden:

Snuppa gjorde et forsøk på bamseklubb like etter at hun var blitt 3. Det gikk bare delvis. Hun var der aldri i to hele timer, og vi ble ringt på hver dag. Hun var fornøyd da hun ble levert der og lekte fint, og så var det plutselig nok. Fordelen var at hun ble kjent med mange andre der som hun lekte med resten av dagen.

Hun skjønte verken svensk eller dansk, og det tror jeg frustrerte henne. Jeg skjønner ikke hvorfor det var et problem for det er en svensk barnehageassistent i barnehagen hennes til daglig, men han har sikkert tilpasset språket sitt til norske forhold.

Men hun var VELDIG fornøyd med å ha vært i bamseklubben og har skrytt mye av det i barnehagen i etterkant.


#15

Magnolia sa for siden:

Mini, 4 1/2, var med i Bamseklubben da vi var i syden i høst. Jeg var litt skeptisk på om han kom til å trives, da han ofte trenger litt tid på å "tø opp" og bli varm i trøyen. Det gikk imidlertid over all forventning. Han storkoste seg fra første stund, og forlangte å gå dit hver dag. Det hjalp nok også på at han fikk en stilig sekk, t-skjorte og caps på forhånd, utstyret ble prøvd daglig før avreisen.


#16

Siri sa for siden:

Ja, hvor blir det av de t-skjortegreiene tro? :gruble:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.