Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smaker konditorfarge?

#1

Tjorven sa for siden:

Snuppa har bursdag neste helg og blir 4. Hun er skikkelig prinsessjente. Jeg er en utmerket baker, men en elendig konditor; i den forstand at kakene jeg lager smaker veldig godt, men ikke er mye å se til.

Vel, jeg lurte på om jeg skulle forsøke meg på en form for prinsessekake. Snuppa ønsker seg gulrotkake og jeg lurte på om jeg kunne putte rød konditorfarge i glasuren. Og så pynte den prinsesseaktig. Men jeg vil jo ikke ødelegge smaken. Smaker konditorfarge noe som helst? Blir rosa glasur på gulrotkake bare helt feil?


#2

DM sa for siden:

Jeg ville ikke hatt så mye i, men litt går sikkert fint. Jeg synes hvertfall av julemarsipanen smaker mye bedre når vi ikke har kondittorfarge i. Men jeg har ikke så mye sukker da, så om du har en søt glasur, så døyver det sikkert den litt bitre smaken. Samt at du ikke trenger så mye for å lage rosa. :)


#3

Acsa sa for siden:

"Vanlig" konditorfarge smaker. Cacas sin geléfarge smaker ikke i det hele tatt, og gir utrolig mengder farge med veldig lite gel. Hvis du bare har tilgang på vanlig konditorfarge ville jeg brukt veldig lite så den bare ble lys, lys rosa.


#4

Camomilla sa for siden:

Jeg hadde grønt gress på fotballkaken i går og det smakte ikke noe av den grønne konditorfargen, men det var noen som mente at de ikke likte grønn glasur :fnise:


#5

pulverheksa sa for siden:

Smaken er som baken, er du like sær på smaker som meg kan det være greiest å smake på konditorfargen før du putter den oppi.


#6

Dronningen sa for siden:

Synes ikke det smaker noe. Har gjerne farge i risvannet, grøt, vafler, krem, etc.
Tips:


#7

Sitron sa for siden:

Det smaker iallfall ikke godt om man har farge i vaniljesaus.


#8

Benzo sa for siden:

Hva med den rosa melisen?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.