Snuppa har bursdag neste helg og blir 4. Hun er skikkelig prinsessjente. Jeg er en utmerket baker, men en elendig konditor; i den forstand at kakene jeg lager smaker veldig godt, men ikke er mye å se til.
Vel, jeg lurte på om jeg skulle forsøke meg på en form for prinsessekake. Snuppa ønsker seg gulrotkake og jeg lurte på om jeg kunne putte rød konditorfarge i glasuren. Og så pynte den prinsesseaktig. Men jeg vil jo ikke ødelegge smaken. Smaker konditorfarge noe som helst? Blir rosa glasur på gulrotkake bare helt feil?
Jeg ville ikke hatt så mye i, men litt går sikkert fint. Jeg synes hvertfall av julemarsipanen smaker mye bedre når vi ikke har kondittorfarge i. Men jeg har ikke så mye sukker da, så om du har en søt glasur, så døyver det sikkert den litt bitre smaken. Samt at du ikke trenger så mye for å lage rosa. :)
"Vanlig" konditorfarge smaker. Cacas sin geléfarge smaker ikke i det hele tatt, og gir utrolig mengder farge med veldig lite gel. Hvis du bare har tilgang på vanlig konditorfarge ville jeg brukt veldig lite så den bare ble lys, lys rosa.
Jeg hadde grønt gress på fotballkaken i går og det smakte ikke noe av den grønne konditorfargen, men det var noen som mente at de ikke likte grønn glasur :fnise: