Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til en 100-åring?

#1

Éowyn sa for siden:

Mormoren min fyller snart 100 år og det skal feires.

Hun har jo "alt" så det er ikke lett å finne gave. Hun er glad i sjokolade og kjeks så jeg tror kanskje jeg lander på å fylle en kurv full av te, sjokolade og kjeks. (Har man klart seg til 100 synes jeg man kan spise usunt. ;))

Er det noen som har forslag til gode tetyper?


#2

Wix sa for siden:

Jeg lagde slektstavle med alle barna, barnebarna etc hun har etter seg til min oldemors 100årsdag. Det falt i smak.


#3

Maz sa for siden:

Det avhenger jo litt av personen. 100 åringer er forskjellige de også. I min manns familie var f.eks vin eller hetvin utenkelig som gave. I min familie har alle eldre likt å få det og det samme gjelder jo som for med sjokolade mener jeg.

Tetyper er jeg ingen ekspert på, men det er jo mulig å inkludere håndkrem, fotkrem eller time til fotpleie osv.


#4

Nasse sa for siden:

Min mormor fikk en mengde med sjal da hun ble 100 år nå rett før jul. Hun påsto hun trengte alle sammen. :knegg: Vi ga henne en engel som vi fant på julemarkedet her rett før jul. Stor suksess det og. Te- og kaffesorter har jeg ingen peiling på derimot.


#5

gajamor sa for siden:

Det hørtes ut som en veldig god idé! Jeg laget en kalender et år der det var skrevet inn bursdagene til hele familien.


#6

Søster sa for siden:

Om damen er mobil kunne kanskje en opplevelse som teater, kino eller restaurantbesøk være noe? Ellers er en godiskurv veldig hyggelig, og kan gjerne også inneholde godt pålegg, en liten likør og noe bra lesestoff.


#7

Left sa for siden:

Et slektstre synes jeg hørtes ut som en god idé. En kurv med masse godsaker oppi også. En liten flaske likør (hvis hun liker det selvsagt), god kaffe, kjeks, god sjokolade osv. :nikker:


#8

Tertit sa for siden:

Lette etter ei nettside som selger fantastiske dekorasjoner laget av sjokolade og drops. De lager dekorasjoner og pynter dem for enhver anledning. Fant den desverre ikke, men fant denne www.muratti.no/documents/55.html Syns det var litt stilig da :)

En kurv med godsaker høres kjempeflott ut. Slektstavle likeså :ja:


#9

Libra sa for siden:

På helsekostforretninger får du kjøpt en te fra London fruit & tea company. Det er den definitivt beste teen jeg noensinne har smakt. Koster mer enn den man kjøper i dagligvareforretninger, men verdt hver ei krone. Du får kjøpt en og en sort, men også en pakke med noen poser av mange forskjellige sorter.


#10

Tertit sa for siden:

Anbefales! Den teen er utrolig god. Kjøpte nettopp ei stor eske og betalte 140 kr for ei stor eske med 80 poser (åtte forskjellige smaker og ti poser av hver).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.