Bluen sa for siden:
Hvor gammel risgrøt er det forsvarlig å bruke til lapper, tro? :sparke:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Bluen sa for siden:
Hvor gammel risgrøt er det forsvarlig å bruke til lapper, tro? :sparke:
Trois sa for siden:
Ja si det, hvis den ikke er grønn så burde det vel gå:D
Malus sa for siden:
Smak / lukt om den virker sur. Både melken og risen har jo begrenset holdbarhet, men jeg vet at mamma kan ha grøt ten stund i en tett boks i kjøleskapet før det blir brukt til noe.
Aminta sa for siden:
Når du spør slik blir jeg litt :skeptisk: med en gang. :fnise:
ullmor sa for siden:
Maks en uke
Bluen sa for siden:
He-he, takk for svar. Vi snakker om fire dager, og jeg har foreløpig ikke hatt særlig lyst til å åpne boksen. Egentlig tror jeg den er grei, da. Men man kan jo alltids lage vafler i stedet, selvsagt.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.