Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Grøtrester til rislapper

#1

Bluen sa for siden:

Hvor gammel risgrøt er det forsvarlig å bruke til lapper, tro? :sparke:


#2

Trois sa for siden:

Ja si det, hvis den ikke er grønn så burde det vel gå:D


#3

Malus sa for siden:

Smak / lukt om den virker sur. Både melken og risen har jo begrenset holdbarhet, men jeg vet at mamma kan ha grøt ten stund i en tett boks i kjøleskapet før det blir brukt til noe.


#4

Aminta sa for siden:

Når du spør slik blir jeg litt :skeptisk: med en gang. :fnise:


#5

ullmor sa for siden:

Maks en uke


#6

Bluen sa for siden:

He-he, takk for svar. Vi snakker om fire dager, og jeg har foreløpig ikke hatt særlig lyst til å åpne boksen. Egentlig tror jeg den er grei, da. Men man kan jo alltids lage vafler i stedet, selvsagt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.