Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips om nytt shoppingsted i London

#1

C3PO sa for siden:

I lys av de evige "hvor skal jeg handle i London"-tråden, må jeg tipse om et nytt sted jeg besøkte i helgen. Det heter Westfield London, og er et nytt handlesenter i Shepherd's Bush (rett ved siden av T-bane-stasjonen) som åpnet i oktober.

Jeg leste om stedet på Wikipedia, som forteller at det er det 3. største senteret i Storbritannia. Og etter å ha besøkt stedet to ganger i helgen, anbefaler jeg det varmt. Det har alle butikkene man kan ønske seg (alle kleskjedene, M&S, Crocs-store, Disney-store osv.), masse spisesteder som Yo Sushi og Bamboo Basket (dim sum). I tillegg er det et Waitrose tilknyttet senteret, og et luksussenter tilknyttet hovedsenteret, der man kan handle Mulberry, Dior osv. hvis man har råd til det.

Alt dette uten å måtte tråkke i folkemassene i Oxford Street. Et tips til, hvis du er på langhelg. Jeg dro dit rett etter ankomst fredag, og fredag ettermiddag/kveld var det veldig rolig. Jeg dro tilbake på søndag, og da var det mye travlere - men dog fortsatt bedre enn å vandre rundt i London sentrum.

Du får lese mer om stedet på uk.westfield.com/london


#2

Avelonia sa for siden:

Vært der, veldig flott. :riktig:


#3

Agent Scully sa for siden:

Nice, ja. Jeg har tilbragt en god del timer der. Problemet er jo at man kunne ha vært hvor som helst i verden, du får ikke den gode London-stemningen akkurat. Men veldig praktisk og shoppingintensitivt, dersom det er viktig. Og flott bygg!


#4

C3PO sa for siden:

Jeg pleier å bo på hotell på Westminster, så stemningen får jeg uansett.:) Og jeg synes jeg fikk frigjort en del tid som jeg ellers pleier å bruke på Oxford Street og Regent Street til å gjøre litt annet - som å besøke stempelbutikk i Holborn.;)


#5

Lisa sa for siden:

Æsj jeg hater dette stedet og synes det er TRAGISK at shopping sentre som dette også tar over denne delen av London. Begynte nesten å gråte da jeg så det (bodde i område der i maaange år ...)

Jeg vil også si til alle som reiser til London at man bør unngå dette og heller gå på hyggelige high streets, det finnes flust av andre steder en Oxford Street å handle. Bare på Kensington High Street er det mye hyggligere.

Dette senteret er som påpekt, identisk med andre steder i verden. Man kan lure på om man er i Singapore eller UK, tragisk ...


#6

Lisa sa for siden:

Vet du hva, unnskyld HI :o
Skikkelig kjipt av meg å bare svare uten å tenke meg om. Du gir folk et nyttig tips så svarer jeg med mitt personlige hat og vrede ovenfor shoppingsentere av denne type :flau: Det ble litt personlig, jeg husker jeg skrev under på planene for å bygge dette for mange år siden og jeg er som sagt veldig engasjert i hele debatten rundt shopping sentere både av miljøhensyn og fordi de tar knekken på lokale butikker ... men det har overhode ikke noe å gjøre med denne tråden. Du ga et nyttig reisetips, sorry igjen!


#7

Miss Norway sa for siden:

Signerer Lisa! Jeg var der samtidig med Kif rett etter åpningen; greitt nok på en styggeværsdag. Men utrolig svært og upersonlig.


#8

Fibi sa for siden:

Noteres. Jeg skal muligens en langhelg til London i løpet av våren/sommeren. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.