Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har de ikke minipris på toget lenger?

#1

Dixie Diner sa for siden:

Da snakker jeg om den til 199,- kroner. Jeg prøver å bestille togbilletter til Oslo nå, men får bare frem billietter til 299,- og 249,- kroner, og det står MINIPRIS på dem?
Det er jo like dyrt å ta tog som å reise med fly jo. Ikke rart mange velger å heller ta den raske veien!


#2

Marge sa for siden:

De hadde minipris til 199 da vi tok toget for et par uker siden, men det var ikke i Oslo da.


#3

Dixie Diner sa for siden:

Rart. Jeg skal altså bestille billetter til slutten av februar (lørdag til mandag) men får ingenting til under ca. 600,- kroner tur/retur, og for den prisen kan jeg jo ta fly og slippe å miste flere timers venninnetid i Oslo (er jo fader ikke fremme før sent på kvelden, tar 8 timer!).

Tror jeg leter opp flybilletter jeg ...


#4

Cazandra sa for siden:

Vi fikk minipris på Torsdag til Porsgrunn sist uke! 06:16 på morgen


#5

polarjenta sa for siden:

Det er vel med tog som med fly, at det ikke er alltid det er flere billigbiletter igjen, og det gjelder jo som oftest de mest populære avgangene.


#6

Elisabet sa for siden:

Hvis det er i slutten av februar så har jo mange vinterferie, og NSB har jo bare et visst antall billetter til minipris 199,- så vidt jeg vet. Så kanskje de billigste billettene er utsolgt på de dagene du er på jakt etter?


#7

Dragen sa for siden:

Miniprisbillettene legges ut tre månder før reisedatoen. Slutten av februar er vinterferietid, så det stemmer nok at det ikke er billigere billetter igjen.


#8

Stompa sa for siden:

Billettene til 199 kr blir fort utsolgt, og da kommer de ikke opp på oversikten for den aktuelle avgangen mer. De prisene du får opp er de som faktisk er tilgjengelige.


#9

Dixie Diner sa for siden:

Aaargh, jeg tenkte ikke over vinterferien. Dumme meg trodde jeg var ute i så god tid. :mumle:

Lurer på om jeg bare skal utsette hele konsultasjonen på Aleris. :sur:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.