Slettet bruker sa
for 18år siden:
Jeg skal i gang med å lage konfekt, og i den oppskriften skal det være litt kremfløte. Problemet er jo bare at kremfløte er ikke særlig holdbar. Da vil jo konfekten bli ødelagt lenge før jul?
Kan jeg bruke f.eks. Vikingmelk i stedet? :blond:
Tove sa
for 18år siden:
Kanskje du kan bruke matfløte? Den er holdbar mye lengre enn vanlig kremfløte :)
Slettet bruker sa
for 18år siden:
Ja, jeg kan selvsagt prøve matfløte. Jeg kan jo ta en prøvelaging, og sjekke om de er så gode som de skal være. :D
Veronal sa
for 18år siden:
Hvis du skal varmebehandle blandingen din ifm. konfektlagingen så er vel konfekten holdbar?
Fløtekarameller er jo holdbare. Matfløte er jo bare fløte med mindre fettinnhold (ca. halvparten) enn kremfløte.
~TM~ sa
for 18år siden:
Finnes det ikke noe som heter Cremefine?
m|nken sa
for 18år siden:
Jeg bruker ofte Whipping istedet for kremfløte. Whipping har ihvertfall lengre holdbarhetstid enn kremfløte.
Slettet bruker sa
for 18år siden:
Nei, den skal ikke varmebehandles. Men der kom jeg på noe. Jeg må jo kjøpe fløte til karamellene også! noterer flittig
Slettet bruker sa
for 18år siden:
Jeg får ta meg en tur til en velassortert dagligvarebutikk, og lete etter whipping eller cremefine. :riktig: