Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spørsmål om Glitters parmesankylling

#1

Røverdatter sa for siden:

Maxi skrev i tråden jeg kopierte fra at denne kan lages i små biter og legges på tapasbord. Jeg lurte på å gjøre det til helgen. To spørsmål:

  1. Kan paprikapulver erstattes med noe annet. Chilipulver feks?
  2. Kan jeg gjøre dem klare med parmesandypp og det hele noen timer før steking?

#2

Pia sa for siden:

Jeg leste "Spørsmål om Glitters parfymekolleksjon"



#4

Tallulah sa for siden:

Hei, jeg har ikke sett denne. Ja, jeg vil tro at det går an å lage dem ferdig en stundt før steking. Og ja, du kan erstatte paprikapulveret med chili.

Men nå har du kanskje allerede lagd dem og funnet det ut selv?


#5

Dixie Diner sa for siden:

Det må da vel bli fryktelig sterkt med chilien? Eller, det er kanskje bare jeg som bruker såpass mye paprika at skulle jeg byttet om til chili hadde jeg brent opp innvendig. :knegg: Jeg bruker vel 2-3 spiseskjeer, ikke bare en teskje.

Denne retten er forresten en av våre absolutte favoritter her i huset. Lager den flere ganger i måneden, den er helt fantastisk!


#6

Tallulah sa for siden:

Jeg er så glad for at så mange liker denne! :stolt: Og skulle jeg brukt chilli, ville jeg nok tilpasset mengden litt anderledes ja.


#7

Røverdatter sa for siden:

Jeg har allerde laget den, ja. :)

Jeg brukte en halv ts chili også måtte jeg bruke manchego-ost siden parmesanen lå igjen på ostedisken i butikken. Det ble veldig godt. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.