Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pris brukt speilrefleks?

#1

Elise sa for siden:

Jeg har kjøpt meg nytt kamera ( :glis: ) og noen har spurt om å få kjøpe mitt gamle.

Det er et Canon EOS 350D som jeg kjøpte for 5 år siden. Jeg har nettopp hatt det inne til sensorrens som jeg betalte 250-300 kr for, hvis jeg ikke husker feil.

Jeg har ikke noe mål om å få mest mulig, men en grei pris som både jeg og min bekjente kan leve med.

Hvor mye bør jeg ta for det?


#2

Isolde sa for siden:

Max 1000kr. 350D ligger så pass langt bak de kameraene som ligger ny til 3000kr nå at jeg ville aldri gitt mer enn 1000kr for et.

Jeg valgte å gi mitt vekk til lillebroren min i 2009, fordi jeg regnet ikke med å få mer enn 1000kr for det da.


#3

Elise sa for siden:

Såpass mye? Jeg er også litt der at jeg selv ikke synes kameraet er verdt en sjit, men kan jo ikke bare GI det vekk heller, det er jo verdt litt for en som bare har mobilkamera og gjerne vil ta litt skikkelige bilder.


#4

Isolde sa for siden:

I mine øye er det heller ikke vert en skit, så jeg ga det jo vekk. I bursdagspresang til lillebror da. Han ble strålende fornøyd og bruker det forsatt.

Kanskje 500kr er en bedre pris? Ihvertfall vist du har minnekort med.


#5

mkj sa for siden:

Det er jo fortsatt et bra kamera, men som det blir sagt, det har kommet mange modeller etterpå med bedre ytelse, og prisene går stadig nedover.

Hvis du får 500 kroner så tror jeg begge har gjort en grei deal.

Det er ikke med kamera som med PC-er. Jo, de blir bedre og bedre,men ikke i sånne syvmilssteg som en PC som årlig dobler ytelsen bortimot. Man kan fortsatt ta veldig gode bilder med dette kameraet, men det er til tross for det ikke veldig verdifult i kroner og øre.


#6

Katta sa for siden:

Følger det objektiv med? I såfall kan du ta det du ville fått for objektivet. Trolig ca 500 kr tenker jeg. Uten objektiv bør du heller gi det bort.



#8

Benmurphy sa for siden:

Jeg ser på finn.no at prisene folk ber om for dette er eksepsjonelt høye, mye høyere enn det som blir nevnt i denne tråden; så hvis du vil ha mest mulig penger for det kan det jo godt hende det går an å selge det der.

Personlig ville jeg gitt det bort; det gjorde vi nylig med et, ganske tilsvarende, Nikon D50 med kit-objektiv. Fullt brukbart til å ta bilder med, men jeg mener man tar godt i med 500 kroner også hvis det bare er kamerahus med kit-objektiv altså. Hvis det følger med noe som helst annet utstyr, eller et annet objektiv, som kan brukes på nye kamera siden, så er det jo straks verdt noen penger. I motsetning til et filmkamera så er et seks år gamle digitalkamera stort sett ikke verdt noen ting.

Ben "digital rot" Murphy


#9

Elise sa for siden:

Det følger med kit-objektiv, ja. Takk for tips, folkens. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.