Ibidelma sa
for siden:
Jeg står her og lager en gryterett.
Så har jeg tatt for mye chili i og retten har blitt for sterk!!! :eek:
Er det noe jeg kan gjøre for å få den mildere? :confused:
Det er kyllinggryte med kokosmelk, karri, chili, hvitløk og diverse krydder.... Har tatt i mer kokosmelk, men hjalp ikke så mye :svimmel:
Ibidelma sa
for siden:
ingen som hadde noen gode råd :rolleyes:
Vel, får servere til EKSTRA MYE vann :D
GOd helg :)
Maz sa
for siden:
Melk, eller kokkosmelk tenker jeg kan hjelpe litt.
safran sa
for siden:
Legge oppi en potet delt i to? Rå potet trekker til seg noe, men det er kanskje salt jeg tenker på? :undrer:
Veronal sa
for siden:
Rømme er redningen til alt. Eller fløte. Melkeprodukter generelt er basiske og nøytraliserer syren som brenner i chili og søskenbarn til chili.
Ibidelma sa
for siden:
Tok litt creme fraiche i, det hjalp litt, men var sterkt :)
Drakk masse vann! :D
Misty sa
for siden:
Sent ute jeg, men jeg ville gått for fløte ved en sånn anledning. Skikkelig kremfløte :)