Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster!!!!

#1

Ibidelma sa for siden:

Jeg står her og lager en gryterett.
Så har jeg tatt for mye chili i og retten har blitt for sterk!!! :eek:

Er det noe jeg kan gjøre for å få den mildere? :confused:

Det er kyllinggryte med kokosmelk, karri, chili, hvitløk og diverse krydder.... Har tatt i mer kokosmelk, men hjalp ikke så mye :svimmel:


#2

Ibidelma sa for siden:

ingen som hadde noen gode råd :rolleyes:

Vel, får servere til EKSTRA MYE vann :D

GOd helg :)


#3

Maz sa for siden:

Melk, eller kokkosmelk tenker jeg kan hjelpe litt.


#4

safran sa for siden:

Legge oppi en potet delt i to? Rå potet trekker til seg noe, men det er kanskje salt jeg tenker på? :undrer:



#6

Veronal sa for siden:

Rømme er redningen til alt. Eller fløte. Melkeprodukter generelt er basiske og nøytraliserer syren som brenner i chili og søskenbarn til chili.


#7

Ibidelma sa for siden:

Tok litt creme fraiche i, det hjalp litt, men var sterkt :)
Drakk masse vann! :D


#8

Misty sa for siden:

Sent ute jeg, men jeg ville gått for fløte ved en sånn anledning. Skikkelig kremfløte :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.