Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har denne? Electrolux Ergorapido 2-i-1

#1

Skytte sa for siden:

Noen som har denne støvsugeren - Electrolux Ergorapido 2-i-1? Vurderer å kjøpe denne til kjøkken/stue, for å kjapt kunne få opp støv og smuler. Det er alltid et pes å gå opp etter den vanlige støvsugeren for å få opp småtteri. Vi har en vanlig billig håndstøvsuger, men den fungerer ikke allverden.

Noen erfaringer? Ser det er tilbud på den på Elkjøp nå.


#2

Benzo sa for siden:

Moder'n har den og hun er fornøyd, jeg har kun prøvd den et par ganger. Synes den er bedre på tepper enn parkett. Den er i hvert fall 10 ganger bedre og stiligere enn disse små som henger på veggen.


#3

Che sa for siden:

Broren min har den også. De er veldig fornøyd med den. Den står på kjøkkenet, så den er jo mye mer tilgjengelig enn en ordinær støvsuger.


#4

Arran sa for siden:

Den er fin å ha som ekstrastøvsuger. Min står på kjøkkenet og gjør det veldig lettvint å støvsuge opp småsøl på gulvet. Den er imidlertid ikke dugende som eneste støvsuger.


#5

Skytte sa for siden:

Høres bra ut. Vi har vanlig støvsuger som vi bruker til hovedstøvsuging.


#6

Manga sa for siden:

Ei venninne har den og er veldig fornøyd. De er ganske stilige også.


#7

Señora sa for siden:

Min mor og min søster har den. De er veldig fornøyde. Man må som sagt ha en ordentlig støvsuger også.

Jeg har en ordentlig spansk feiekost og er fornøyd med det.


#8

Nin sa for siden:

Jeg har, den er helt topp.
Jeg har hatt den stående på kjøkkenet, nå står den på badet for der blir det så fort mye støv og skitt.
Genialt støvsuger.


#9

mkj sa for siden:

Jeg har den, vel og merke første utgaven. Er sånn passelig fornøyd. Den er ikke super på smuler synes jeg, den har en sånn roterende børste og av og til børster den smulene utover.

Men kjekk å ha - så absolutt.


#10

Skytte sa for siden:

Da har jeg trasket avgårde på Elkjøp og kjøpt den, men i gullfarget. Lekker! :riktig:

Så var det å lade i 24 timer før man får testen den da.


#11

mrc sa for siden:

Vi hadde en tidligere modell fra Electrolux av den typen støvsuger. Var vel ikke kjempeimponert og endte med at den ble brukt veldig lite. Ble gjerne lettere å omså tørke opp smuler etc.


#12

Lisa sa for siden:

Jeg ble også inspirert av denne tråden og nærmest løp og kjøpte denne støvsugeren etter at jeg leste tråden :o (også DEN lekre gullfargen da :)

Men, en ting jeg lurer på. Skal den virkelig stå i laderen hele tiden? (Det anbefales jo det i bruksanvisningen) Det passer særdeles dårlig med mitt "miljø" syn å bruke strøm kontinuerlig og jeg føler meg som en idiot at jeg ikke sjekket eller tenkte på dette på forhånd.

Så spørsmål til dere som har den - lar dere den stå i laderen hele tiden når den ikke er i bruk? Eller holder det å lade den når det er nødvendig.


#13

Alexy sa for siden:

Grattis med ny støvsuger! :) Jeg har den stående i laderen hele tiden, ja. Har også tenkt på det med å ha den stående med strøm på hele tiden, men det kan kanskje ikke være store strømslukeren?
Jeg har den forresten i lilla metallic, nydelig! Hva kostet den på tilbud nå?


#14

Schnuppa sa for siden:

Kjenner at jeg føler for å løpe og kjøpe selv. Men hva er forskjellen på modell ZB2811 (som Skytte linket til) til kr. 999,- og modell ZB2815 til kr.1.495,-

Er forøvrig tilbudsprisen 999,-?


#15

Skytte sa for siden:

Jeg vet ikke hva forskjellen på de to modellene er. Klarte ikke å se forskjell på annet enn fargen da jeg var i butikken. Om kr. 999,- er tilbud eller ei vet jeg ikke. De har hatt den prisen et par uker nå i allefall.

Mannen var litt skeptisk til støvsugeren da han kom hjem, men er nå strålende fornøyd han også.


#16

allium sa for siden:

Med det navnet høres den ut som noe Reodor Felgen kunne konstruert.


#17

Kanina sa for siden:

Vi har også gått til anskaffelse, dog ikke etter tips i denne tråden. Men naboene har sånn, og er fornøyd, og jeg er lei av smuler på kjøkkenet, under bordet, og i sofaen, samt hybelkaninene i trappa. Vår er oransj! :hjerter: Og jeg er så langt kjempefornøyd, selv om det kreves litt trening for å styre den. :knegg:


#18

Kanina sa for siden:

Oooh, nå har jeg testa håndstøvsugeren i trappa, med det lille børstemunnstykket på, og det gikk jo som en lek! Trappa vår er en hybelkaninfarm.. :o

Jeg har ikke laderen på hele tiden. Hvis jeg har glemt å lade, og den er utladet, får jeg vel bare vente med støvsuginga til neste dag, tenker jeg. :egentlig sjuske: Men vi får se, jeg har jo ikke rukket å utlade den ennå.


#19

Myrsnipa sa for siden:

Sånn er det her også. Står i en krok på kjøkkenet og blir ALDRI brukt.


#20

Kanina sa for siden:

Hmm, dette skjønte jeg ikke helt. Roterende børste? :blånn: Vi er i alle fall superfornøyde med den nye modellen, som vi har. Jeg føler på meg at den kommer til å bli brukt. Vi hadde en ren håndstøvsuger for mange år siden, og den ble etterhvert stuet vekk. Men behovet var et helt annet da. Og fordelen med denne, er at det er lett å gå over små områder av gulvet.

#21

Millen sa for siden:

Det bruker vi den til også.


#22

Lykketrollet sa for siden:

Vi har den. Den er helt genial! :D

Jeg lader den kun når den er utladet.
Den bruker bare 15-20 min på å lade seg opp. :)


#23

Kanina sa for siden:

Æsj, der forsvant det argumentet. :mumle:

#24

Koma sa for siden:

Jeg må tydeligvis ha hatt uflaks. Jeg fikk min til jul for to eller tre år siden, da de var helt nye. Jeg synes sugeeffekten var for alt for dårlig, smulene rant ut av den når den sto i laderen, så vi brukte den lite. Solgte den på Finn for 500kr etter en stund.


#25

Macky sa for siden:

Vi har også den i gullfarge, veldig fornøyde. Står på kjøkkenet, og smuler tas hver kveld med denne :nikker:


#26

Niobe sa for siden:

Vi fikk den til jul, og jeg er veldig fornøyd med den. Venninna mi har en eldre modell, og den er langt fra like god.


#27

Skytte sa for siden:

Jeg har i allefall ikke angret på kjøpet. Spesielt grei nå som vi driver og fyrer i ovnen med alt det sølet som det medfører. Helt topp! :riktig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.