Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til reisemål

#1

LilleRosin sa for siden:

Ja, det har nok vært mange tips til reisemål. Men siden jeg har avfunnet meg med min skjebne og tenkt at vi sikkert aldri kommer oss til syden med fire barn, har jeg ikke fulgt med.

Men nå lurer vi på å ta 1-2 uker i april/mai. Og vi trenger tips. Viktige faktorer er

  • Barnevennlig
  • OK hotell med svømmebasseng
  • Koselige kafeer i nærområdet
  • Ikke bråkete disco i nærheten
  • Gjerne pittoresk og sjarmerende
  • Overkommelig pris
    For lenge siden reiste jeg litt, og da likte jeg Hellas. Hva jeg liker nå aner jeg i grunnen ikke. :vetikke:

#2

LaLuna sa for siden:

Jeg vet ikke om noen steder som oppfyller alle kriteriene dine, jeg er ikke SÅ bereist i barn-og familiesammenheng.
Men jeg har erfaring med Sunwing-konseptet, som jeg synes er helt supert når man er på sydentur med barn. Da er alt lagt opp til at barna skal trives, og det er utrolig deilig å være et sted der barna kan løpe og leke fritt, der det er barnebuffet og oppvarmet barnebasseng og lekeland og i det hele tatt.


#3

livit sa for siden:

Sunwing er bare topp :riktig: Vi var i Tyrkia, lå litt for seg selv, ikke noe disco annet enn på hotellet. Bor dere i den 3-romsen vi lå i får dere ingen støy derfra...


#4

løve70 sa for siden:

Sunwing (Ving) og BlueVillage (Star Tour) er geniale konsept når man reiser med barn. Både Kreta og Kypros er reisemål jeg kan anbefale. Kreta kan muligens være litt kaldt i mai...


#5

GinaK sa for siden:

Vi var på Kypros siste uken i mai for 2 år siden og da var det helt super temperatur. 30grader i luft og 27 i både basseng og ettervhert i havet. Digg. :)
Vi bodde på Callisto, Igia Napa med Star Tour og det var supert der. Badeanlegget er helt fantastisk. Oversiktlig og fint uten disse øyene og palmene rundt. Supert fordi det var så stor plass i den delen av bassenget som var grunt. Stranden rett nedenfor.


#6

morgana sa for siden:

Makrigialos med Ving på Kreta, går veldig fint med 4 barn ;) Du finner en nydelig og pittoresk steinstrand med hyggelig liten restaurant rett ved siden av Vingsentret hvis du vil ha litt fred og ro også .Mannen i amilien falt pladask.Eneste negative er en litt lang busstur fra flyplassen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.