Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skjermbildet blir grønt

#1

Gaia sa for siden:

Vi har en PVR-dekoder fra Canal Digital og nå får alle TV-bildene litt grønnlig skjær. Jeg vet at det ikke er noe galt med TVen, da DVD-bildene (som ikke går gjennom dekoderen) har helt normal farge. Jeg har tatt ut og satt inn ledningene på nytt. Noen som vet hva det kan være? Må jeg bytte hele skiten eller kan det være signalene fra Canal Digital som er litt "grønne" i dag?


#2

Cazandra sa for siden:

Er nok magnet i nærheten!


#3

Gaia sa for siden:

Kan magneter gjøre bildet grønt? Nå har jeg fikset det ved å dra ut alt av ledninger og nullstille hele skiten.


#4

Fluke sa for siden:

Står dvd-spiller oppå eller under eller noe? Eller annet sånt?


#5

Gaia sa for siden:

Nope. Det er ikke noe som er flyttet eller endret. Men Mini har lekt med strømledningene i dag, så det kan kanskje være årsaken. (Hun får ikke lov, altså, men i det jeg snur ryggen til så er hun under TV-benken for å prøve å dra frem ledningene, og i dag fikk hun tak i dem.)


#6

mrc sa for siden:

Analog tilkobling mellom dekoder og tv? Kan høres ut som en kabel sitter dårlig i eller at det har blitt dårlig kontakt i kabel/kontakt slik at en farge faller ut og dermed kan gi et skjær av en annen farge pga. miksingen av farger blir feil.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.