:mad:• Recent studies have indicated that relatively low levels of the long chain omega 3 fatty acids (EPA or DHA—brings suppressive effects on the Imun-system…”
• This decrease causes increased infection and impaired tumor cell killing.” Atherosclerosis Reports; 6:46 - 467, 004,
Omega-3 polyunsaturated fatty acids promote colon carcinoma metastasis in rat liver. Cancer Res 1998 Aug 1;58(15):3312-9.
Effects of dietary Omega-3 polyunsaturated fatty acid ratio on mammary carcinogenesis in rats. Nutr Cancer 1998;30(2):137-43.
[CENTER]Spiser vi for LITE Omega-3??[/CENTER]
Noen ”eksperter” sier: man må spise enda mer Marint Omega-3,,i forhold til Omega-6 fra Planter !! De tror at da blir man ”ENDA friskere”???
Men les neste Vitenskapelige Studie om nettopp det:
Effects of dietary n-3-to-n-6 polyunsaturated fatty acid ratio on mammary carcinogenesis in rats. Sasaki T, Kobayashi Y, Shimizu J, Wada M, In'nami S, Kanke Y, Takita T. “An increase in the n-3/n-6 ratio did not suppress the incidence or reduce the latency of mammary tumor development. The number and weight of mammary tumors per tumor-bearing rat tended to be large in the group with an n-3/n-6 ratio of 7.84 compared with those in the other groups. As the n-3/n-6 ratios were elevated, the total number and weight of tumors increased gradually.”
Nutr Cancer 1998;30(2):137-43
Stoler du på Proff.Klinisk Ernærings Fysiolog Christin Drevon og aLLE de som sier st det fettet er bra for oss?
arvid
Jeg forstår at du engster deg, og dette er sikkert interessant. Men enn så lenge stiller jeg meg avventende til mer forskning, før jeg vender de etablerte kostholdsrådene ryggen.
Det siste du har kopiert inn leser jeg som at omega3/6 ikke kan kurere kreft hos rotter som har det, og det er noe ganske annet enn at man får kreft av omega 3/6.
Tja, det virker kanskje ikke som den mest pålitelige forskningen. Det er interessant at man ser på flere aspekter ved slike ting, men dette blir litt søkt vel?
Kjedelig så lenge han bare skriver ett innlegg og stikker igjen..
(det er bare tull i de påstandene selvsagt). Kan vi snakke om chemtrails nå? Og hvor er Ulvefar når man trenger han?:D
Ja, faktisk. Jeg kan levende forestille meg at folk blir redde og engstelige når de blir presentert for skummel forskning, uten noen mulighet til å stille seg kritiske eller skeptiske.
Det har du nok rett i. Hm - kjenner vennlige vibber smitte over - stritte imot nå.
Men man må jo nesten som voksen etterhvert lære seg en smule kildekritikk også. Ellers vil man nødvendigvis gå rundt ganske stressa over all informasjon som er tilgjengelig over hele verden via web.
Tja, selvsagt er sukkerindustrien på hugget med å finansiere forskning, og det er vel klart at det i seg selv kan gi et skjevt inntrykk.
Men når det er sagt har vel ikke sukkerbaronene grått seg i søvn så mange netter ennå over trusselen fra en plante som like gjerne smaker syreskadde stallsokker som søtt sukker når den brukes, og som ser ut til å ha sine egne helse -issues. Så jeg ville trodd det var grenser for hvor mange lobbykroner de har brukt på å kverke stevia ennå. Men hvis noen av dere som hintet om inside information kunne tenke dere å dele den så oppdaterer jeg selvsagt min forståelse bare jeg får noe bedre enn kokette hint om hva jeg bare skulle ha visst. Snakk ut eller la være. "Jeg vet noe du ikke vet" er ikke et argument jeg kan bruke til noe.
Så, i mellomtiden går jeg og finner meg en fleisopp og hallusinerer videre om barkebiller, pest og andre påfunn. I likhet med stevia, xylitol, sukker og safran er heller ikke det skadelig i homøpatiske doser.
Åhfaen. Det var da en stevia-tråd her også?
Vel, se det som et preemptive strike: alle troll vil før eller senere nevne stevia sånn by default. Jeg bare kom ham i forkjøpet.
Vel, kansje det er en omega-3 lobby som bør fiskedaskes?:fiskedask:
Men, vi bare be til snåsamannen at de er snille på bunnen, for så lenge motstanderene deres ennå ikke har mestret forståelig klipp-og-lim så er vi nok prisgitt propagandaen deres.