Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jentetur til Praha og hotell?

#1

Fruktflua sa for siden:

5-6 venninner og jeg skal til Praha 12-15 mars. Billettene er i boks, men vi aner ikke hva vi skal gå for på hotellfronten.
Noen vi ha spa, andre (les; meg) vil ha litt luksus, mens et par andre igjen vil betale minst mulig for overnatting, men fremdeles ha det komfortabelt.

Av andre tråder om Praha her på FP, så slår det meg at det er mange som har vært i Praha, og som sikkert kan tipse om alt fra hoteller til spisesteder og attraksjoner. :nikker:

Vi vil oppleve litt kultur, god mat, "kule" utesteder, og litt shopping.


#2

Sessa sa for siden:

Har ikke vært der.:(:(
Men: "jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet". :ler:


#3

Fruktflua sa for siden:

Fordi? :confused:


#4

Sessa sa for siden:

He,he så du har ikke sett reklamen. Noe med miljøagentene:) er bare litt misunnelig jeg da:D


#5

Fruktflua sa for siden:

Å? Nei, det har jeg ikke sett.


#6

Sessa sa for siden:

Det er en mor som skal bestille shoping tur, mens jenta i huset er miljøagent. Derfra jeg siterer... En ting til, ikke meld barna inn i miljøagentent, ikke sikkert du får lov å reise med fly lenger hi,hi:D;)


#7

Maiden sa for siden:

Åååå Praha. :love:

Jeg og to venninner var der i begynnelsen av Januar, fin by å feriere i. Vi låg på dette hotelet: www.prague.st/hotels/accommodation_hotel-amarilis.php betalte 995 kr for tre netter.

Mange shoppingplasser inne i byen og så er det visst en del senter utforbi, men vi holdt oss i byen. Var en seks etasjers sko butikk der også. :D

Vi spiste på Thank God its Friday og så en som het Steakhouse, knall god mat. :nam:

Ha med varme klær, det er steinkaldt der nede.


#8

ingis sa for siden:

Vi var 4 venninner som reiste sammen og leide denne leiligheten (nr. 13 toppetasjen) www.lundborgresidence.cz/lundborgresidence/ . Husker ikke nøyaktig hvor mye vi betalte, men det var ganske billig fordelt på fire personer.


#9

Ying sa for siden:

Jeg har vært der flere ganger og kan sterkt anbefale denne restauranten. Ufattelig god mat og lave priser www.hybernia.cz/. Sist bodde vi på www.hotel-meteor.cz/en/ og var veldig fornøyd der. Vi kommer til å velge det hotellet neste gang også.

God tur.


#10

Fruktflua sa for siden:

Takk for flotte tips, jenter. :riktig:

Nå er hotellet valgt, og det blir høyst sannsynlig dette. Noen som har bodd der?

Det virker jo som om alt er ekstremt billig i Tsjekkia? Eller tar jeg helt feil?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.