Jeg lager kjøttkaker slik jeg har lært av mamma (hun er polsk). Kjøttdeig (i Polen bruker de IKKE kjøttdeig, men rent kjøtt som kvernes ) 1 egg, salt/pepper, løk også våt loff. Loff uten skorpe, legges i vann i noen minutter, så presser man ut vannet og loffen puttes i kjøttdeigen. Før steking dyppes kjøttkakene i griljeringsmel for så å stekes i masse smør. (de sjeldne gangene jeg lager dette så synes jeg smør går greit)
Er det noen andre som lager kjøttkaker på denne måten. De blir i alle fall saftige og utrolig gode.
Jeg må desverre skuffe deg, har lagd kjøttkaker med våt loff før. :nemlig:
Til hverdags bruker jeg masse knust husmann knekkebrød, og tilsetter veske/fuktighet. Kjempesaftige. :nam:
:tullerdu: Jeg kverner da ikke kjøtt, så polsk er jeg ikke, neida kjøttdeig her. Men fy faen så fantastisk god spagettil bolognese min onkel laget av kvernet kjøtt. Det smakte noe helt helt annet enn når jeg laget det med samme type pose. Får besøk av onkel fra Polen i morgen og da skal jeg spørre ham. Jeg lurer på det samme selv.