Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva synes dere om morsdag/farsdag?

#1

Blomst sa for siden:

Ja det er jo morsdag til søndag, og jeg lurer på hva dere synes om disse dagen?

Jeg liker disse dagene, det er litt godt å slappe av en dag å få frokost på sengen og jeg liker å gjøre det motsatt også når det er farsdag.
Og jeg gleder meg til å gi kort og blomster til mamma og svigermor.

(dessuten har jeg fått morsdagsgave allerede, mannen spanderer oslo-kiel tur på meg, sammen med en venninne i mars.)


#2

Minerva sa for siden:

Jeg er vokst opp med inprenting om at dette er et triks fra handelstaneden, så disse dagene har jeg ikke noe forhold til.


#3

Acsa sa for siden:

Vi feirer ikke morsdag og farsdag. Vi feirer bursdagene våre, men for meg er morsdag, farsdag og valentinsdag bare opphausa påfunn fra handelsstanden, og ikke noe jeg har noe forhold til eller er vant til å feire. Svigermor forventer vel en telefon fra guttene sine, moren min ville ledd vettet av seg dersom jeg ringte for å gratulere henne med morsdagen. :knegg:


#4

Slettet bruker sa for siden:

Jeg forventer ikke gaver, men ønsker meg å få sove lenge, stå opp til ferdig frokost, og få tegninger fra ungene. :D

Jeg innbiller meg at det ikke var handelsstanden som fant opp morsdagen?


#5

Obelix sa for siden:

Har ikke noe forhold til de dagene i det hele tatt og vi pleier normalt ikke feire de på noen slags måte.
Tror vi markerte de på noe slagsvis da jeg var liten.

I år har ungene kjøpt gaver til meg da.


#6

Blå sa for siden:

Morsdag er et tiltak fra første verdenskrig. På initiativ fra fredsbevegelsen som ønsket å motarbeide krig ved å få alle til å tenke på sine mødre og på de mødrene som mistet sine barn i kriger.

Farsdag tror jeg at handelsstanden har funnet på. ;)

Jeg kan ikke se noen grunn til å ikke ha feiringer. :bergenser: Jeg feirer alt som er gøy, både Valentin, jul, morsdag, farsdag og fødselsdager. Jeg kjøper derimot ikke gaver. Vi får frokost på sengen, vi baker kaker, vi lager kort til hverandre eller sier noe spesielt hyggelig. Jeg ser ingen grunn til å la være å feire noe bare fordi noen har lyst til å tjene penger på det. Man kan da bare la være å kjøpe noe.

Jeg regner med å bli feiret på søndag. Ettersom kontoen vår står på ca 400 kroner som skal holde til neste uke så regner jeg ikke med gave. Men jeg regner med hyggelig frokost, få sove lenge og noen ekstra gode klemmer, og det tar jeg med meg med et smil.


#7

Slettet bruker sa for siden:

Usikker kilde (wikipedia):

no.wikipedia.org/wiki/Morsdag

Å si at dette er påfunn fra handelsstanden er omtrent som å si at jul er et påfunn fra handelsstanden, i og med at de prøver å pushe gaver ved begge anledninger.


#8

Chanett sa for siden:

Vi feirer slike dager på vår måte. En liten oppmerksomhet til mor, det være et hjemmelaget kort, hjemmelaget gave, fokost på senga etc. Målet er ikke å bruke mye penger, men å glede. Jeg skal sy ei veske mamma ønsker seg til søndag.


#9

Lita sa for siden:

Syns det er kjempe koselig jeg!
Frokost på senga som far i huset og gutta har laget, så lager ungene kort/tegning og Litamannen har en liten gave.
Samme farsdag! Valentinesday har vi gått ut å spist de gangene det har passet seg i forhold til syke barn. Ellers lager vi noe godt til kvelden etter ungene er lagt, gir hverandre et kort og en lite pakke. :love: Elsker sånne ting jeg da!
Om noen tjener penger på det, ja vel. Vi får jo satt pris på hverandre på en litt annen måte enn i hverdagen. Positivt syns jeg! :)


#10

Slettet bruker sa for siden:

Siden farsdagene forbigås i ekstrem stillhet her i huset så markerer vi heller ikke morsdag. Det vil si - de får nok boller eller noe sånt, og jeg tror vi tar en tur på kino. Men det er bare jeg i hele huset som vet at det er morsdag. :)


#11

Bada-Bing sa for siden:

Man behøver da ikke å kjøpe inn alt mulig skræp bare fordi det er morsdag. farsdag eller valentines?
Jeg liker de dagene, det er litt ekstra kos, hovedpersonen får litt ekstra oppmerksomhet og man viser at man er glad i hverandre. Finner ikke noe galt i det.


#12

Maverick sa for siden:

Etter å ha jobbet i blomsterbutikk hater jeg morsdag, farsdag og Valentines intenst. :knegg:

Næsj. Jeg bryr meg egentlig fint lite. I hvertfall i år. :innser:


#13

Dronningen sa for siden:

Vi gjorde ikke noe utav det før eldste begynte å bli litt stor og forstå ting. Nå ordner vi kort og en liten pakke. De synes det er spennende og gøy.
Jeg gir derimot ikke noe til mine egne foreldre lengre.


#14

Divine sa for siden:

Vi feirer verken morsdag, farsdag eller valentine. Jeg hadde ikke blitt lei meg eller sur hvis jeg hadde fått oppmerksomhet på dagen, men det er verken noe jeg forventer eller er vant til.


#15

Smash sa for siden:

Jeg er oppvokst med å feire morsdag og farsdag. Det har vært frokost på senga, hjemmelaget kort og en liten gave. Mamma hadde nok blitt litt fornærmet om hun ikke får noe på søndag. Hun elsker å feire det som kan feires, og hun fortjener en oppmerksomhet.

Her hjemme så har det vært litt begge deler. Mannen er oppvokst med at de gikk på restaurant, så det har det blitt til at vi også gjør. Ellers så får jeg sove så lenge jeg vil, og mannen lager god frokost. Men dette skjer hver søndag, morsdag eller ei. :bortskjemt:


#16

Katta sa for siden:

Jeg er vokst opp med at spesielt farsdagen er et påfunn fra handelsstanden, og feires derfor ikke. Det var vel ikke helt konsekvent, for vi laget vel ofte et kort og det hendte det dukket opp kake. Morsdagen ble vel feiret omtrent like lite. Det har aldri vært noen gaveinnkjøp, og jeg kjøper heller ikke gave til mine foreldre på disse dagene uten at det ligger noe bevisst valg bak det, det er slik det alltid har vært. Svigermor blir like fornærmet på meg hvert år fordi jeg heller ikke husker hennes morsdag. Etter å ha skjønt at hennes døtre heller ikke husker dette, slapper jeg litt mer av. Her hjemme feirer vi heller ikke morsdag eller farsdag, men jeg ser jo for meg at det kan komme kort etc fra skolebarn etterhvert, da kan det jo være vi må stille med kake også. Så lenge det ikke tar helt av på gavefronten er det jo koselige dager å gjøre litt ekstra ut av synes jeg.


#17

Mams sa for siden:

Jeg feirer ikke slike dager etter at jeg flyttet hjemmefra.
Men mamma blir blodig fornærmet om jeg ikke ringer henne og gratulerer.
(og om jeg glemte å ringe pappa på farsdagen mens han levde)


#18

Røverdatter sa for siden:

Vi har i utgangspunktet aldri feiret disse dagene, men i fjor dukket plutselig mann og barn opp med en (utrolig fin) pakke, så da måtte det bli pakke på farsdagen også. I år blir det sikkert ingenting siden Vesla skal sove over hos tanten sin. Vi er invitert til mamma på middag, så jeg får ta med noen blomster til henne eller noe.


#19

Inagh sa for siden:

Vi markerer hverken morsdag eller farsdag - bare et påskudd fra handelsstanden til å få oss til å bruke enda mer penger.


#20

Fibi sa for siden:

Jeg synes det er koselig med en hver anledning til å gjøre litt ekstra stas på hverandre, være seg farsdag, morsdag eller valentinesday. Jeg trenger ikke kort, blomster, konfekt eller dyre gaver, bare litt ekstra oppmerksomhet fra mannen min, og en tegning fra Malin. At han lager middag i stedet for meg, eller at jeg baker en kake eller lager favorittmiddagen hans. Som selvsagt spises sammen. Hverdager er det uendelig mange av, så slike små "lysbrudd" som morsdag og valentinesday synes jeg bare er koselig. :)


#21

Frost sa for siden:

Vi feirer ikke morsdag. På lik linje med farsdagen, valentinsdagen og halloween.


#22

Rose sa for siden:

Jeg syns det er koselig å få tegninger og kort fra ungene men ellers bryr jeg meg ikke så mye om morsdag. Men gjør ingenting å få frokost og litt oppmerksomhet :D


#23

Esme sa for siden:

Morsdag og farsdag er typisk sånne ting som mannen min og jeg aldri får med oss. Vi feirer det ikke, men vet ikke hvordan det blir når sønnen vår blir større, det kan jo bli frokost på sengen eller noe sånt da.


#24

Anne C sa for siden:

Det er litt mas, jeg har bursdag rett rundt farsdag og gubben rundt morsdag. Det blir så masse dager. Men det er hyggelig å få et kort som ungene har laget i bhg/skole. Ellers bruker vi ikke så mye tid på dagene, det er i allefall ikke en forventning. Husker vi det og gjør litt mer så er det hyggelig, glemmer vi det så er det ok og.


#25

kokosbolle sa for siden:

Fikk beskjed om at mannen og knerten hadde handlet kombinert morsdags- og valentinesgave. Og denne var visst av slike proporsjoner så de var dekket i flere år fremover. :knegg: Det kunne til og med hende at jeg måtte være med å betale litt på den selv.

Jeg må si at jeg er spent. :jupp:

Jeg synes morsdag og farsdag er en fin anledning til å gi den andre litt ekstra søvn, frokost osv, men ikke nødvendigvis gaver.


#26

Nin sa for siden:

[CENTER]Jeg har lagt følgende innlegg i bloggen min ang morsdag. :D

Jepp.
Husmora innfører herved morsdag i heimen, fra og med denne helga.

Vi har aldri feiret morsdag og jeg vet egentlig ikke hvorfor.
Kanskje fordi jeg aldri har vært opptatt av pakker.
Jeg er en sånn som elsker å gi, jeg trenger ikke å få.


Så farsdag feirer vi alltid, med fine pakker til far.
Og morsdag dropper vi glatt hvert år for det har husmora bestemt.
Vel, nå er det slutt.
Det er ALTFOR mye jeg ønsker meg om dagen,
plutselig fikk jeg jo oppussingsviruset og ominnredningsviruset over meg.
DERFOR, morsdag er herved innført i heimen, og den er kommet for å bli.

Så her ligger den. Del en av to pakker. En fra hvert av barna så klart :O)
Denne her har jeg fikset selv,
ja jeg måtte jo det så lenge mannen er invalid om dagen.
Og del to kommer snuppa med. Snille frøkna.
Ja disse to hører sammen, og jeg gleder meg så til å ta de i bruk.

Jeg skal bake kake, spise kake og åpne pakker på søndag :O)
Og da skal dere få se det fine inni pakkene.
Foreløpig ligger denne bare på kjøkkenbenken og venter på søndagen.
**
Tenk at jeg har vært så dum, tenk så mye fint jeg har gått glipp av.
oppvåknet
**
Hvordan er det hos dere?
Feirer dere?
[/CENTER]


#27

Agurke sa for siden:

Takk for oppklaring.
Men det går kanskje an å si at handelsstanden har tatt det et hakk videre, og at farsdagen er et påfunn fra handelsstanden?

For å svare på spørsmålet: vi feirer ikke morsdag med dyre gaver og mye oppstand. Men det hender ungene tegner et kort og/ eller jeg får sove litt lenger enn jeg ellers gjør i helgene. Det samme gjelder med farsdag.


#28

Tertit sa for siden:

Feire det som feires kan :glis:

Vi markerer både morsdag og farsdag. Har ikke fokus på pakker, men det blir nå gjerne en liten en likevel. Nå på søndag blir det en kopp te på senga og felles frokost rundt koselig pynta bord etterpå. Utpå ettermiddagen skal vi en tur oppom svigermor med blomster. Siden mamma er syk, føles det ekstra viktig å gi henne en oppmerksomhet i åt. Hun blir ikke hjemme søndag, så vi tyvstarter dagen i morgen. Da skal "hestejenta" bake kake som vi skal ta med nedover sammen med blomster.

Valentinesday markerer vi også om enn på en litt annerledes måte. Vi kaller den hjertedagen/være glad i dagen og gir gjerne også ungene en liten gave. Det vanker også gjerne ei ekstra god matpakke den dagen. Jeg og mannen gir hverandre en gave om vi finner noe spesielt, men ikke hvert år.

Vi trenger slike dager syns jeg. Til og med halloween blir feiret med pynta bord og ekstra god kvelds her i huset :)


#29

Pebbles sa for siden:

Klart man feirer og feires!

Veldig koselig. :hjerter:


#30

Sitron sa for siden:

Jeg feirer dette selvfølgelig ikke. Trenger man en spesiell dag for å kunne sette pris på andre, så syns jeg man er en smule patetiske.


#31

Pebbles sa for siden:

Nå kan jeg vel trygt si at vi setter pris på hverandre hver dag.

Men sove lenge + deilig frokost + kake + blomster er det liksom ikke hver dag, da vet du.

Og det er hyggelig.
Foreldrene mine har tatt vare på våre hjemmelagde mors-og farsdagskort fra hele oppveksten og det er kjempemorsomt å ta fram og se på.


#32

Skilpadda sa for siden:

Oppmerksomheter av ymse slag er koselig, men sjelden forventet og regnes som bonus. Jeg har allerede fått beskjed av enearvingen om at han har tegnet morsdagstegning til meg, så det ser jeg frem til, da. :)


#33

Acsa sa for siden:

Er det ingen andre her som hadde radikale foreldre på slutten av 70-tallet som kjøpte barneboka Max Lurifax til dem? (Selvfølgelig utgitt på Pax forlag.) Der finner Max Lurifax på morsdag og farsdag for at butikkene skal få solgt ting de selger lite av ellers. It's the gospel truth. :nemlig:


#34

Tertit sa for siden:

At man feirer dager som morsdag og farsdag, betyr ikke at man må ha slike dager for å kunne sette pris på andre da vettu. Kanskje det er nettopp de som hiver seg på å feirer det som er å feire, som har litt ekstra å gi i hverdagen også? :gruble:


#35

Sitron sa for siden:

Tror det når jeg ser det. Sjelden betyr gaver og blomster så lite som på en morsdag e.l. i mine øyne.


#36

LilleT sa for siden:

Vi markerer ikke sånne dager her hos oss.


#37

Pebbles sa for siden:

Handelsstanden skor seg på alt av feiringer, gjør de ikke?

Ja, i det hele tatt er handelsstanden opptatt av å selge mest mulig. Hele tiden. Og sånn må det vel nesten være, ellers ville det ikke vært mye til handelsstand, eller hva.

Jeg kan ikke helt se at vi i vår famile skulle være å harme over dette at vi ikke skulle kunne kose oss med kake og barnetegninger på søndag. :humre:


#38

Miromurr sa for siden:

Vi feirer både morsdag og farsdag, med kake til frokost, blomster og tegninger fra barnet. Til morsdagen dukker det ofte opp en gave også, mannen min er veldig glad i å kjøpe små ting han synes jeg trenger, og da er morsdagen intet unntak.


#39

Pasta sa for siden:

En god unnskyldning for å bake en kake.
Gave og blomster er ikke så veldig vanlig hos oss, men vi pleier å ha litt ekstra god frokost og en kake til kaffen.


#40

Ru sa for siden:

:bergenser:
Jeg lar ikke en feiring gå fra meg. :niks:
Men det blir nok ikke noe mer enn et eller annet poden har laget i barnehagen, og er jeg heldig får jeg sove lenge. :glis:


#41

Marit K sa for siden:

Handelsstanden griper vel enhver mulighet til å få folk til å åpne lommebøkene. Det er da ingen grunn til å la være å markere morsdag/farsdag av den grunn. Man kan jo bare ganske enkelt la være å gi etter for kjøpepresset, og markere dagen på annet vis.
Her hjemme hos oss markerer vi morsdag (og farsdag) med hjemmelagede kort fra ungene, og kake på senga på morgenen. Det er kos nok i massevis både for store og små.


#42

Kråka sa for siden:

Vi feiret det alltid før. Hadde kort, frokost på sengen og kake til kaffen. Dette har sklidd ut og nå feirer vi ikke det mer. Jeg fikk gave av mamma her en dag da. En fin duk og talgelys. Veldig kjekt. Tror ikke gutta eller sambo kommer på at det er morsdag på søndag.


#43

Tertit sa for siden:

Du har jo bestemt deg du :humre:


#44

Sitron sa for siden:

Gjør de fremdeles dette i barnehager, altså? :eek:


#45

Chanett sa for siden:

Nå kom jeg på at det er morsdag hver lørdag og søndag, ja utenom når det er farsdag. Jeg får alltid sove lenge og ferdiglaget frokost. :nikker:


#46

Blå sa for siden:

Det er dette jeg ikke skjønner. Jeg er en enkel sjel og blir glad for oppmerksomhet, lange morgener og hyggelige ord når som helst jeg.

Jeg ser at det er mange som sier at de ikke trenger spesielle dager for å vise at de setter pris på hverandre. Og det er jo flott, veldig flott. Mannen og jeg hadde en romantisk voksenmiddag for to uker siden vi, fordi han skulle være bortreist og vi gjerne ville ha litt tid sammen. Det var en helt vanlig torsdag. Men jeg setter ikke pris på en hyggelig tegning og kaffe på sengen på søndag likevel.

Det er bra at vi er i hvert fall to bergensere i denne diskusjonen. Dulter på Ru.


#47

Chanett sa for siden:

Her i huset tennes det levende lys hver frokost, barnetegninger og andre kunstverk strømmer på uka gjennom ig mor sjøl lager små gaver til ungene uansett hvilken dag. Likevel setter vi pris på morsdag og farsdag, og Valentines er hjertedagen hvor man kan finne hjerte servelat på brødskiva og romantisk middag for små og store. Jeg elsker å dille og har gitt meg hen til Halloween da jeg så hvor hyggelig det var. vill og gal


#48

Hasselnøtt sa for siden:

Lite feiring her. Kanskje en kaffe på senga, maks.


#49

rine sa for siden:

:fnise: Selvfølgelig, her inne måtte det jo komme noen med sterke antipatier mot morsdagen. Man kan da vel for pokker tenke på de rundt seg hver dag, men likevel sette pris på den ene dagen i året der man kan gi sin mor/far en ekstra oppmerksomhet? Og, ja, selvfølgelig er dette noe handelsstanden har funnet på, men man trenger vel ikke nødvendigvis kjøpe noe? Holder det ikke å lage en kake? Tegne et kort? Hva med julesjokoladen? Påskeeggene? Lar dere være å kjøpe dem, fordi det er noe ekstra handelstanden har funnet på. Bare for å tjene penger?


#50

Skilpadda sa for siden:

I mange barnehager, ja. Og på skolen til Poden, åpenbart.


#51

Sitron sa for siden:

Jeg trodde ærlig talt de hadde sluttet med dette.


#52

Skilpadda sa for siden:

Det trodde i grunnen jeg også, før jeg fikk barnehagebarn. Jeg mener jeg hørte en del for noen år siden om at de sluttet med slikt fordi det var problematisk i forhold til dem som ikke bodde sammen med en mor/far (kanskje også for dem som hadde flere av hver sort, hva vet jeg). Det er mulig de har begynt med det igjen fordi det nå er såpass vanlig å ikke være en del av en tradisjonell kjernefamilie at det ikke (av lærerne/de ansatte) oppleves som stigmatiserende for dem det gjelder?


#53

Sitron sa for siden:

At det er vanlig å ikke være en del av en tradisjonell kjernefamilie er kanskje så, men det betyr ikke at det er mindre sårt for barn uten en eller to foreldre uansett. Syns det er tankeløst.


#54

Bluen sa for siden:

Jeg synes jevnt over det er hyggelig med et påskudd til å gjøre litt stas på de nærmeste. :jupp:


#55

Fru Snurp sa for siden:

Vi feiret det med en oppmerksomhet hjemme; frokost på senga til mor eller far, et kort, kanskje blomster og kake, i tillegg til at man var ekstra grei og snill mot den feirede hele dagen, så for meg er det en koselig tradisjon.

Er vel litt enig i at det er hypet veldig av handelsstanden (på lik linje med Valentines og Halloween), men må innrømme at jeg ble veldig skuffet over at min første morsdag ble forbigått i stillhet i fjor. Nå var vi ganske så i ammetåka begge to, og Herr Snurps uoppmerksomhet ble unnskyldt, men følgende kommentar ble husket; du er ikke mora mi... Den satt i helt til han mumlet noe om farsdag i høst, med litt "har du ordnet noe"-håp i stemmen så jeg parerte med "du er ikke faren min"... :barnslig og hevnaktig: :nemlig:


#56

Skilpadda sa for siden:

Jeg er litt enig i det.


#57

Pebbles sa for siden:

Du verden! Hva slags mann er det du, din heldiggris, har fått tak i?!

:nikker:

Ja, det trodde jeg også. Ingen som har gjort det på barneskolen jeg har jobbet på i mange år, og guttene har heller ikke kommet hjem med noe fra barnehagen. I den klassen jeg jobbet i sist, var det hele fire barn som hadde mistet mødrene sine, så der var det ihvertfall uaktuelt. Men ellers tenker jeg som så at om det er kun én elev som har et sårt forhold til dette, så er det ikke verdt å gjøre det. Kort kan man fint lage hjemme.
Men Valentine's kort har jeg laget med elever mange ganger - da kan de tegne/skrive til hvem de vil, enten det er en bestemor, en klassekamerat eller en nabo.


#58

Chanett sa for siden:

En som er mye snillere enn kona si. :nemlig:


#59

Bokormen sa for siden:

Vi feirer ja. Før gjorde vi slikt oftere, da hadde vi også helger hvor den ene sto opp tidlig begge dagene, lagde all mat, gjorde alt husarbeid osv. Så byttet vi på. Herlig. :)

Jeg synes det er så greit med fastsatte datoer, ellers blir det gjerne til at jeg tenker at jeg burde ha gitt mannen frokost på senga en helg, men så blir det ikke noe av.


#60

Miromurr sa for siden:

Jeg vil helst ikke ha mat på senga, jeg vil ha mat på spisebordet. :sær:


#61

Nessie sa for siden:

Helt greit. Vi søstrene kjøper gavekort på massasje til mamma, og vi har sendt blomster på døra til svigermor.. ;)
Selv har jeg brukt opp "morsdagsgaven" min på Nespressomaskina. :knegg:

Selve dagen hva man gjør det til synes jeg. Og det kan være fint for barna å være med på sette litt ekstra pris på mamma/pappa av og til. Uten at det må koste så utrolig mye i penger.


#62

Esme sa for siden:

Siden jeg ble påminnet morsdag nå her, så spurte jeg mannen om hva han hadde tenkt å gjøre på søndag, og da sa han "Er det morsdag? Oi, jeg må ringe mamma!" :knegg:


#63

Nessie sa for siden:

Jeg skjønner ikke det der med handelsstanden. Selv om butikker vil selge, så må man jo ikke kjøpe? :vetikke:


#64

Lita sa for siden:

:riktig::riktig:

(Vet jeg har svart i tråden før..)

Jeg og E trenger ingen påskudd for å gi hverandre oppmerksomheter som i form av ord eller blomster, som det ble snakk om her. Vi syns morsdagen og farsdagen er koselig, og ikke minst for ungene som får ha hemmeligheter med meg eller far i forkant av dagen. Dette er jo så stas!
Hvem som tjener penger på det, bryr meg egentlig ikke.


#65

Mississippi sa for siden:

:nemlig:


#66

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg synes da slettes ikke det var mye antipatier å spore her inne nå. Ganske så spredt i grunn, overstrømmende positiv stemning, noen som ikke syntes det var så nøye, og noen som syntes det var negativt.

Jeg er litt delt i forhold til morsdag og farsdag. Det er ikke viktig for meg, men min mann synes det er stor stas. Jeg får derfor litt angst for å glemme det bort. Det er nesten så jeg håper han skal glemme det i morgen slik at det ikke blir så farlig om jeg husker det eller ei når det er hans tur. :o Tidligere har vi feiret det med å lage kort og kake, samt gi presang. Vi får se hva morgendagen bringer.


#67

Maverick sa for siden:

For å oppklare - ikke sterk antipati å spore over her. Bare dårlige assosiasjoner i forhold til evige sammensettinger av "fem røde roser med noe hvitt inni!".

Både morsdag og farsdag er fine ting (selv om de ekstreme mengdene reklamer får meg drittlei to uker før), men det er ikke så kult å ikke ha barna mine hjemme morsdag. Vi har aldri markert noe spesielt før, og siden det jo nå fremover blir litt opp og ned med hvor de er på de forskjellige dagene, tror jeg ikke det er så lurt å gjøre veldig mye ut av det fremover heller.

Hva andre gjør er hoppende likegyldig for meg. :værsågod:


#68

Pebbles sa for siden:

Diplomat-Charlie! :rørt:


#69

Skremmern sa for siden:

Jeg synes det er En Fin Ting.


#70

Kate sa for siden:

Nå har desverre ikke barnet mitt en pappa, så farsdag "utgår" pga det. Jeg får kort på morsdag, og det hender vi spiser kake hos foreldrene mine. Barnet mitt lager også kort til både farmor og mormor og oldemor. Hyggelig.


#71

Mandino sa for siden:

Vi feirer ikke morsdag/farsdag med gaver og kaker. Barna lager kort i barnehagen, mor/far får frokost på sengen og favorittmiddag.
Koselig å bli gjort stas på, men liker ikke kjøpepresset i butikkene.


#72

Macky sa for siden:

Jeg er vant med at vi feirer morsdag. Farsdag pleier vi ikke å feire. Min mor inviterer alle til middag og kaffe. Da jeg var liten ga vi alltid min mor et hjemmelaget kort og frokost på sengen. Min mann er ikke vant til å feire noe, så slike feiringer pleier å gå forbi i stillhet her i huset. Jeg kjøper alltid en liten bukett med feks tulipaner til min mor.


#73

MokkMokk sa for siden:

Jeg syns det er hyggelig å gjøre litt stas på mamma/ svigermor, men for min egen del så er jeg ikke spesielt opptatt av dagen.


#74

kokosbolle sa for siden:

Jeg får kanskje vite hva presangen min er i morgen! :hyper:

Og så har jeg fått beskjed om at jeg må ta den i mot på mandag! :knegg: Den kommer visst med UPS. :hyper:


#75

Fru Snurp sa for siden:

Tar tilbake alt jeg sa... Herr Snurp er min store helt! :hjerter:
:helt uten hevntakter i år:


#76

emm sa for siden:

Dagen blir feiret hos oss. Mor eller far kommer til ferdig dekket frokost, og jentene tegner tegning, skriver kort og noen ganger har de laget en liten gave.


#77

Benzo sa for siden:

Barnehagen til barna lager ikke kort til morsdag/farsdag. Jeg er vant til å markere morsdagen hjemmefra, husker søsteren min og jeg gledet oss til å dra ut med pappa for å kjøpe blomster til mamme. Et koselig minne, synes jeg.
I morgen har vi invitert moder'n på middag. Helstekt indrefilet med masse godt til, moder'n bidrar med "verdens" beste bløtekake, og den er til og med glutenfri. :nemlig:


#78

Obelix sa for siden:

Mannen kom hjem fra butikken i dag med en Orkide og en stor pose Smash.
Bare til meg siden det er morsdag i morgen :sjokk:
Veldig koselig da selv om vi normalt ikke pleier å markere disse dagene.


#79

gajamor sa for siden:

Husbonden vurderte å sette hilsen i avisa, og så lot han det være. En perfekt morsdagsgave med andre ord.

Ja, og så var svigermor på besøk og spiste kake.


#80

Angelique sa for siden:

:ja:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.