Jeg ville bare laget en svær sjokoladekake i langpanne (sånn stor langpanne som følger med ovnen) og skjært ut en mikrofon, og så pyntet den med sort og grå (eller kanskje rosa og lilla?) smørkrem i topper (med sprøytepose). Eller bare hatt på glasur i den fargen du vil. Det hadde vært veldig fint med sølvkuler også, skulle bare ønske de ikke var så jækla harde. Og så en lang lakrislisse til ledning nederst på mikrofonen.
Jeg innbiller meg at du kan lage en langpannekake som du skjærer ut en mikrofon av, til å begynne med.
Tuttifrutti-strø som pynt på mic-hodet kanskje?
Og lakrissnor som ledningsstump i enden.
Marshmallowfondant kan man kanskje også bruke? Går det an å bruke det til å presse ut stjerneformede dotter også - eller erstatter det egentlig bare marsipanlokk? :blånn:
Jeg ville doblet den i tilfelle. Tror denne rekker til en vanlig, liten rund kake. Husker ikke helt. Men doble den for sikkerhets skyld. Du kan bruke den overalt ja.
Det blir kjempefint med MMF, men det smaker død og hoppetau. Så den må man pille av, derfor foretrekker jeg egentlig marsipan, selv om det er litt verre å jobbe med.
Ja, det er kanskje lurere. :knegg: Noen liker jo skvipet da, spesielt barn, som jo kan spise sukker med skje! Og det SER veldig fint ut, kakene til Fibi er jo superlekre. Men jeg (og de fleste voksne) synes ikke det er spiselig.
Jeg lager Cacaskremen med meierismør og Flott matfett, jeg ser ingen grunn til å bruke margarin?
Også har jeg lært av Nenne å smelte både smør og fett på lav varme, og så ta det i mikseren og blande inn melis og melka, for da blir det helt klumpefritt og veldig fint å jobbe med. :)
Åh så greit å vite! Da blir det meierismør her også. Jeg har ikke laget det så mange ganger og har ikke turt å eksperimentere med akkurat den biten. Takk!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.