Bada-Bing sa for siden:
Sitter her med en brødoppskrift som det skal 1ss durumhvete i. Jeg har ikke durumhvete og husker jeg rett koster det ca en månedslønn per kg.:rolleyes: Finnes det noen alternativer?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Bada-Bing sa for siden:
Sitter her med en brødoppskrift som det skal 1ss durumhvete i. Jeg har ikke durumhvete og husker jeg rett koster det ca en månedslønn per kg.:rolleyes: Finnes det noen alternativer?
Pingis sa for siden:
1 ss hørtes da ut som noe som lett kunne erstattes med hva som helst annet. Med mindre durumhvete er helt magisk.
allium sa for siden:
Vanlig hvete går helt fint. Jeg klarer ikke å se for meg at så lite som en spiseskje skulle gjøre noen forskjell.
Jeg slumper av og til oppi ca. en tredjedel durumhvete når jeg baker ostehorn, da får de deilig, sprø skorpe, men det går helt fint uten også.
Bada-Bing sa for siden:
Det er nok skorpen ja. Dette skal bli hvitløksbrød. Da tar jeg hvetemel. Takker så mye folkens!
gullet sa for siden:
Ellers er hvetemelet fra Kvelde Mølle flott å bruke.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.